Navigatie

Beoordelingen Expert Emmeloord

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmeloord die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmeloord. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Halman 10.0

een zeer goede winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (260)

  • Beoordeling: 10.0

    een zeer goede winkel
    Geschreven door Klant Halman uit ens op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige bediening en een uitstekende service een mooi asortiment en een goede prijs/kwaliteit verhouding. In 1 woord Top!
    Geschreven door Klant uit ens op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Voor een digibeet zoals ik alles aangesloten, aangelegd en het draait.......Prima!
    Geschreven door Klant Kingma uit marknesse op 31-05-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Prima assortiment, interessante aanbiedingen en goede service. Minder enthousiast over de aanwezige kennis over de producten. Even vooraf op internet zoeken dus.
    Geschreven door Klant Jonker uit emmeloord op 17-05-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Attente bediening van de klant is een sterk punt bij Expert en beslist niet een uit- zondering
    Geschreven door Klant uit marknesse op 20-04-2017
  • Beoordeling: 9.6

    prima service. uitgebreid assortiment. snelle levering
    Geschreven door Klant Nagel uit scheerwolde op 12-04-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne winkel met voldoende uitzoek
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 11-03-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel. Wij komen hier graag voor een objectief en deskundig advies. Vriendelijk personeel met kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit emmloord op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Bestelling via internet gedaan op zondagavond en woendag na telefonische kontact/afspraak aan de deur afgeleverd! Sterk werk mensen, Top!
    Geschreven door Klant Duijff uit emmeloord op 01-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Internet bestellen en betalen met afhalen in de winkel werkt goed
    Geschreven door Klant uit luttelgeest op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.0

    N.v.t
    Geschreven door Klant Bonder uit emmeloord op 17-01-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Ik laat dit even voor wat het is.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 17-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en deskundigheid. Je wordt er goed geholpen en er wordt mee gedacht.
    Geschreven door Klant Felsheim uit espel op 17-01-2017
  • Beoordeling: 4.9

    Ik wacht het resultaat af hopelijk word het probleem snel verholpen anders kan expert voor mij wel eens over zijn.
    Geschreven door Klant Lanting uit bant op 05-01-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Bestelling geplaatst in de webwinkel en voor levering is keurig contact opgenomen door de winkel in Emmeloord. Prima service van de winkel.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 31-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Het koffiezet apparaat was overal uitverkocht alleen bij expert was deze nog beschikbaar weliswaar ver weg, maar binnen 48 uur was het geleverd, keurig verpakt. De vestiging waar ik het besteld had, heeft mij direct telefonisch op de hoogte gesteld. Ik beveel expert aan zeker om de klantgerichtheid!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 30-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Online iets besteld..prima service en supersnelle levering.. Ik ben erg tevreden
    Geschreven door Klant Berg uit emmeloord op 22-12-2016
  • Beoordeling: 8.5

    zeer goede prijs vlotte afhandeling primaproduct
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 14-12-2016
  • Beoordeling: 6.9

    We kregen goed en vakkundig advies, alleen het prijsverschil met een webwinkel was wel heel erg groot.
    Geschreven door Klant Kooij uit emmeloord op 10-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Mooie winkel. Je wordt er goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 07-12-2016
  • Beoordeling: 6.8

    Website is prima! Zeer overzichtelijk!
    Geschreven door Klant uit groningen op 02-12-2016
  • Beoordeling: 5.2

    Lijkt me niet verstandig
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 16-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    We werden op de dag van de bestelling al gebeld door een medewerker. Een van de bestelde producten niet op voorraad waardoor de bestelling een dag later dan bedoeld zou worden afgeleverd. We waren tevreden over de service.
    Geschreven door Klant uit ens op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Goede kwaliteit/prijs verhouding
    Geschreven door Klant Veenbaas uit emmeloord op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Super droger doet wat hij moet doen
    Geschreven door Klant uit urk op 09-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Goede persoonlijke adviezen
    Geschreven door Klant uit marknesse op 06-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    wij hebben zeer goede ervaringen met Epert, iedereen aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit creil op 03-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    De kennis van de verkoper was uitstekend en werd ook meteen geholpen. Als zeer fijn ervaren
    Geschreven door Klant Meijer uit leeuwarden op 28-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Heel tevreden over alles!
    Geschreven door Klant Berg uit emmeloord op 20-10-2016