Navigatie

Beoordelingen Expert Emmeloord

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmeloord die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmeloord. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Halman 10.0

Je wordt goed en vakkundig geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (260)

  • Beoordeling: 10.0

    Je wordt goed en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant Halman uit ens op 23-08-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Geen
    Geschreven door Klant uit vollenhove op 24-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, vriendelijk en product kennis
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 19-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Dit bedrijf is een aanrader; werd snel en professioneel geholpen! We’ll be back 😊👍🏼
    Geschreven door Klant Van Hoorn uit blankenham op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Mijn eerste bezoek aan deze winkel is een voltreffer.
    Geschreven door Klant Brinkman uit emmeloord op 30-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Emmeloord, mooie winkel deskundig personeel en zeer goede service
    Geschreven door Klant De Boer uit urk op 11-05-2018
  • Beoordeling: 8.6

    een prettig, duidelijk en overzichtelijke winkel met vriendelijk en kundig personeel.
    Geschreven door Klant Huisman uit emmeloord op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Expert in Emmeloord, kom je nooit voor verrassingen te staan. Super goed personeel en zeer deskundig.
    Geschreven door Klant Apeldoorn uit emmeloord op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    De service, uitleg en deskundigheid van de monteur is zeer goed
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 27-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer tevreden met de service van Expert
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Expert Emmeloord wordt uitermate deskundig en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Schaapman uit emmeloord op 08-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service, snel maken ook tijd voor je
    Geschreven door Klant Collewijn uit emmeloord op 07-03-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Voortreffelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit kuinre op 06-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit urk op 05-03-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Expert geeft goeie uitleg over het product wat je koopt
    Geschreven door Klant Hogenhout uit urk op 01-03-2018
  • Beoordeling: 8.1

    ben vriendelijk en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 24-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    neutraal
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 16-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Niet nodig gaat vanzelf
    Geschreven door Klant Douma uit haarlem op 19-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    We zijn geholpen en kregen deskundig advies.
    Geschreven door Klant Fokker uit emmeloord op 19-01-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Zoals eerder opgemerkt,je kan Expert om een boodschap sturen.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Goed geholpen Goeie info over het product Goeie afhandeling
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 29-12-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Goede en snelle levering. In geval van defecten of omruil omdat het product niet voldeed werd niet moeilijk gedaan. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van een nalevering. Tot slot vriendelijk winkelpersoneel die goed meedacht met mijn wensen.
    Geschreven door Klant Van Veen uit emmeloord op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prima zaak om heen te gaan tijd om te helpen en ze weten waar over ze praten of het nu een telefoon of wasmachine is
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijke medewerkers. Ook als je na aankoop nog met vragen zit wordt je uitstekend geholpen, ook na een tweede, derde of vierde keer. Ook telefonisch helpen ze je prettig mee, voordeel is dat ze weten wat je hebt gekocht hebt en daardoor weten waar ze het over hebben.
    Geschreven door Klant Emmink uit emmeloord op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    1e aankoopKoelkast. 2e aankoop: electrische kookplaat.Van beide prima kwaliteit en de service,deskundigheid en zeker vriendelijkheid van de mensen was fijn om te ervaren.
    Geschreven door Klant Bake uit emmeloord op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel en prima personeel met eigen deskundigheid en mogelijkheid voor reparatie.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Zowel bij Expert Lemmer, als nu ook al enkele jaren bij Expert Emmeloord, altijd goed geholpen bij het maken van keuzes voor aankopen, keurige afhandeling van koop en ook inbouwservice voor producten is uitstekend. Enkele keer misschien even wachten in de winkel op je beurt, maar dat is omdat elke klant alle aandacht krijgt; u dus ook!
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Mooie produkten en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Mulder uit emmeloord op 28-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Het HEOS sound systeem, ga er in de winkel eens voor zitten. Dat merk geeft een geweldig geluid, voor tv en de rest, wat je in huis hebt. Werkt wel met je telefoon, daar na / zet je alles op 1 afstand bediening, gaat probleemloos. Het is een dikke verbetering, tov alle andere soundbar\'s welke er nu in de handel zijn.
    Geschreven door Klant Wessel uit tollebeek op 12-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert: Dan koop je in jouw eigen woonplaats of regio en dat is erg makkelijk, als er iets met de aankoop is.
    Geschreven door Klant Sikkema uit emmeloord op 28-06-2017