Navigatie

Beoordelingen Expert Emmen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hebers 9.1

Had belangstelling voor een DAB radio, eentje uitgekozen en mocht deze vrij proberen. Niet goed geld terug, service ten top!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (432)

  • Beoordeling: 9.1

    Had belangstelling voor een DAB radio, eentje uitgekozen en mocht deze vrij proberen. Niet goed geld terug, service ten top!
    Geschreven door Klant Hebers uit emmen op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekend geholpen en hele goede service. Expert is mijn winkel.
    Geschreven door Klant Brandenburg uit emmen op 17-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ik was heel te vreden met de Service
    Geschreven door Dhr Korthuis uit emmen op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.9

    we hebben uitstekende ervaring expert anders zei ik het wel.
    Geschreven door Dhr Veldman uit emmen op 04-10-2017
  • Beoordeling: 9.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit sleen op 26-09-2017
  • Beoordeling: 8.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Eppinga uit odoorn op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Een prima website. Heb daar mijn keuze gemaakt en ben naar de winkel in Emmen geweest om het product te bekijken.
    Geschreven door Klant Wolzak uit oosterhesselen op 26-09-2017
  • Beoordeling: 8.0

    vertrouwd en goed
    Geschreven door Klant uit emmen op 20-09-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Die heb ik weer gegeven zie vorige beantwoording!!!
    Geschreven door Dhr Van Manen uit emmen op 14-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    De deskundigheid van Expert in Emmen is prima ze proberen niet het duurste product te verkopen maar denken actief mee. De service stopt niet bij de aankoop want hun eigen reparatiedienst is ook zeer deskundig; kortom een aanrader.
    Geschreven door Klant Tancius uit de kiel op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Al jarenlang een betrouwbare zaak !
    Geschreven door Klant uit emmen op 12-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Nee
    Geschreven door Klant uit emmen op 29-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is voor ons een fijne winkel...en als we iets nieuws nodig hebben komen we graag bij jullie terug.
    Geschreven door Klant Lerant uit emmen op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    zeer fatsoenlijk geholpen goede uitleg en de aankoop door expert naar de auto gebracht
    Geschreven door Klant Van Dalen uit emmen op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.6

    snel en deskundig geholpen in zeer korte tijd. ook extra uitleg over hoe apparatuur te gebruiken , zelfs bij mij thuis, is voor Expert geen probleem Alle lof.
    Geschreven door Klant Kooiman uit erm op 22-08-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Expert onderscheidt zich door betrouwbaarheid, komen afspraken na, en geven \"ouderwetse\" service.
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is is goed in Emmen , je word goed voor gelicht en de vervagen worden goed begrepen
    Geschreven door Klant Gordon uit emmen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Voor advies en service ga naar expert Emmen vakkundig verkoopteam en een vakkundige monteur bezorger
    Geschreven door Klant uit emmen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Betrouwbaar adres om hier uw aankopen te doen. Prima service en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Meijer uit emmen op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Super winkel goede service! echt een aanrader.
    Geschreven door Klant Wever uit emmen op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Aandacht en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit emmen op 13-07-2017
  • Beoordeling: 9.7

    deskundig personeel uitstekende service
    Geschreven door Klant Postma uit emmen op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    wij zijn zeer tevreden en we worden zeer goed geholpen en wat ook belangrijk is ,men denk met je mee voor wat voor product je eigenlijk nodig hebt en met is er gewoon en zo word je ook behandeld. ga vooral zo door.
    Geschreven door Klant Lowijs uit valthermond op 05-07-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Ik had een nieuw fornuis nodig en heb dat op Internet opgezocht en bij Expert besteld, dus ze hadden geen werk van mij.!!
    Geschreven door Klant Bralds uit emmen op 22-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Goede klantenservice niet duur als er een aanbieding is.
    Geschreven door Klant Gort uit emmen op 15-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige winkel en zeer goed personeel
    Geschreven door Klant uit odoorn op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Perfect advies, levering en service
    Geschreven door Klant Cramer uit barger oosterveld op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Al jaren klant bij Expert Emmen en altijd zeer tevreden over het produkt, maar ook bij storingen zeer tevreden over de service verleend door ervaren en zeer goede monteurs. H.en J.Schokkenbroek Emmen
    Geschreven door Klant Schokkenbroek uit emmen op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    goede en snelle bediening. kwaliteit
    Geschreven door Klant Potze uit emmen op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service, klantvriendelijk, levering op maat. In korte tijd alles snel geregeld en bezorgd.
    Geschreven door Klant uit odoorn op 03-06-2017