Navigatie

Beoordelingen Expert Franeker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Franeker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Franeker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Greidanus 9.3

Goede snelle service. Goed contact en uitleg. Misschien soms wat duurder dan de megamarkten. Maar bovenstaande weegt daar niet tegenop. Kleinschaligheid en dorpsgevoel is voor mij een pre

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (462)

  • Beoordeling: 9.3

    Goede snelle service. Goed contact en uitleg. Misschien soms wat duurder dan de megamarkten. Maar bovenstaande weegt daar niet tegenop. Kleinschaligheid en dorpsgevoel is voor mij een pre
    Geschreven door Klant Greidanus uit franeker op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Als je op zoek bent naar een goed advies en persoonlijke aandacht dan ben je bij expert Franeker aan het juiste adres! Top service
    Geschreven door Klant uit franeker op 08-08-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Tot nu toe heb ik nog geen gebruik gemaakt van de website en ben ook niet zo geneigd om de mening van andere te lezen/volgen.
    Geschreven door Klant uit tzum op 04-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    vestiging Franeker zeer klantvriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Dhr Van Veen uit franeker op 23-07-2017
  • Beoordeling: 8.8

    NVT
    Geschreven door Klant uit franeker op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Prettig en vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant Vlietstra uit franeker op 12-07-2017
  • Beoordeling: 1.0

    _
    Geschreven door Klant uit franeker op 07-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    prima service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit franeker op 06-07-2017
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit arum op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Breed assortiment en deskundige klantvriendeljke medewerkers...heel prettig en veel liever dan een webwinkel.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 05-07-2017
  • Beoordeling: 7.6

    prima winkel! prima personeel!
    Geschreven door Klant uit easterein op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    ik dacht al genoeg heb ingevuld!
    Geschreven door Klant Geest uit dronrijp op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Ik werd prettig geholpen,de bezorging en uitleg waren heel goed.De bezorger kwam over of hij heel veel tijd had.
    Geschreven door Klant Goeij uit franeker op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Bij aankoop van bijv. wasmachines, koffiezetapparaten, radio\'s en tv\'s ben ik als client altijd vriendelijk, vlot en vooral eerlijk geholpen.
    Geschreven door Klant Gorter uit franeker op 26-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Keurige uitleg over de verschillende apparaten, ze weten waar ze het over hebben. Snelle service. Volgende dag geleverd en geinstalleerd (en meteen de oude meegenomen). Super
    Geschreven door Klant Smeding uit dronrijp op 21-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Expert staat voor deskundig advies en vlotte levering.
    Geschreven door Klant uit franeker op 18-05-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goed
    Geschreven door Klant Gemser uit franeker op 17-05-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Prettige winkel met deskundig personeel en indien er ooit een klacht was, jaren geleden, werd deze op prettige wijze opgelost
    Geschreven door Klant uit baard op 11-05-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Tijdje geleden een combi magnetron van Inentum en een Soundbar met Bluray speler van LG gekocht, in eerste instantie naar het filiaal in mijn woonplaats, Sint Annaparochie, voor beide artikelen. Aangekomen bij het 1ste filiaal was helaas de LG set niet meer voorradig, maar na een belletje naar het 2de filiaal ( Franeker ) kon ik alles daar ophalen en zou men het voor mij achteruit zetten. Dezelfde dag naar Franeker gereden en daar beide artikelen gekocht. Door een communicatie fout werd mij een te hoge prijs berekend maar nadat mij dit opviel kreeg ik per direct het teveel betaalde retour. Over het algemeen koop ik mijn benodigde spullen bij het 1ste filiaal, maar goed als het ff niet voorradig is dan wijk ik graag uit naar nummer 2. Thuisgekomen was mijn bedoeling direct een film te gaan bekijken op mijn nieuwe Bluray, welke voorzien is van internet met oa Netflix en Youtube, dus ik de speler aansluiten en dvd erin. Film duurde meer dan 3 uren en omdat ik graag een programma op tv tussen de film door wilde kijken heb ik de speler gepauzeerd om na het programma weer verder te genieten van de film. Programma was ten einde, dus ik weer verder kijken naar de dvd, maar toen begon de ellende. Druk ik op Play en de dvd begon te draaien. Duurt 2, 3, 4, 5 minuten maar afspelen ho maar, oke kan gebeuren. Dvd eruit en opnieuw laden, speler begint opnieuw te draaien maar vindt de dvd helaas niet meer en ik lees: No Disk ? Heb de dvd er toch echt in gedaan, nog maar een keer. En wederom: No Disk, alleen dit keer kreeg ik de dvd er niet meer uit, althans ik was niet snel genoeg om deze eruit te pakken als de speler de dvd uitspuwde en meteen daarna de lade weer sloot. Na een paar keer proberen de dvd uiteindelijk kunnen pakken, stroom van het apparaat en opnieuw aansluiten. Wilde niet de film opnieuw bekijken dus selecteer ik de scene waar ik was gebleven, zelfde probleem bleef zich voordoen, ik natuurlijk over de rooie en de volgende dag terug met de speler naar 1ste filiaal. Probleem voorgelegd, de medewerker keek of er nog een andere aanwezig was maar helaas niet meer. Moeten we bestellen. Tuurlijk, heb ik dat weer? Gelukkig de dag daarna een telefoontje van Expert: Nieuwe DVD speler is binnen, wauw, vlot hoor !!! Snel ophalen en thuis opnieuw aansluiten, zelfde dvd er in en daar ging hij, draaien als een dolle naar de scene waar ik was gebleven. Krijg nou wat, hij doet wat ik wil, de eerste was waarschijnlijk een zogenaamd Maandagmorgen product. Geen problemen meer: service prima in orde bij Expert Meijer Sint Anne, niks dan lof. Kom vast weer langs als ik een nieuw hebbeding moet scoren. Bedankt mannen voor de snelle oplossing. Super. Oh, trouwens de combi magnetron doet zijn werk uitstekend, tot nu toe zonder tegensputteren doet hij alles wat ik hem opdraag. Perfect. groet Highveen
    Geschreven door Dhr Hoogeveen uit st annaparochie op 03-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goed aanbod en service
    Geschreven door Klant uit franeker op 02-05-2017
  • Beoordeling: 8.5

    wij zijn goed geholpen bij onze aankoop.
    Geschreven door Klant uit franeker op 28-04-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Je kunt prima terecht bij Expert. Goede service en correcte behandeling.
    Geschreven door Klant uit franeker op 26-04-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Superservice. Aardig, betrokken en deskundig.
    Geschreven door Klant Van de Velden uit beetgumermolen op 19-04-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Ik zal voor een volgende aanschaf weer naar Expert gaan!
    Geschreven door Klant Brandt - Gemser uit welsrijp op 15-04-2017
  • Beoordeling: 9.8

    In de winkel was het snel duidelijk wat we nodig hadden en wat paste in onze situatie.Er werd meegedacht en aanvullende suggesties gedaan. Duidelijke uitleg van het verloop en levering. Prima kwaliteit en prijsverhouding. De aflevering en installatie was soepel,vakkundig en correct. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Huizing uit dongjum op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goede snelle service
    Geschreven door Klant uit franeker op 25-03-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Bijzonder prettig geholpen en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit franeker op 22-03-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Ik word altijd prima geholpen bij de Expert, ze denken goed met je mee en goede service, helemaal prima!
    Geschreven door Klant uit franeker op 17-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede vrijblijvende voorlichting zonder directe druk om te kopen zodat je geen overhaaste koop doet waar je later eventueel spijt van zou krijgen.
    Geschreven door Klant Hartkamp uit dronrijp op 16-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Het bestelde kofiezetapparaat van Melitta voldoet aan onze eisen en ziet er prachtig uit! Tip: voordat u het koffiezetapparaat aanzet de glazen kan even omspoelen met warm/heet water en de koffiemelk, indien u dat gebruikt, uit de koelkast halen. Resultaat: heerlijk warm bakkie koffie.
    Geschreven door Klant uit sexbierum op 16-03-2017