Navigatie

Beoordelingen Expert Franeker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Franeker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Franeker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Faber 10.0

Alles verliep zeer vakkundig en de plaatsing was ook fantastisch

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (441)

  • Beoordeling: 10.0

    Alles verliep zeer vakkundig en de plaatsing was ook fantastisch
    Geschreven door Klant Faber uit franeker op 05-04-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige zaak en vriendelijke behandeling
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 18-03-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant Poppe uit kimswerd op 09-03-2016
  • Beoordeling: 8.7

    ben zeer te vreden over expert fijne winkel om heen te gaan.
    Geschreven door Klant Kuiper uit franeker op 26-02-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Altijd tevreden.
    Geschreven door Klant uit franeker op 12-02-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is plezierig
    Geschreven door Klant Groot uit boer op 01-02-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Eigen keuze
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 18-01-2016
  • Beoordeling: 9.2

    geen commentaar
    Geschreven door Klant uit dongjum op 12-01-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Retour van on line aankooop Dect-telefoon prima afgehandeld
    Geschreven door Klant uit franeker op 11-01-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Bijzonder aan te bevelen door hoge kwaliteit van alle functies !!
    Geschreven door Klant uit franeker op 31-12-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van Expert.
    Geschreven door Klant Wolbers uit franeker op 29-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Geen ervaring mee
    Geschreven door Klant uit franeker op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    geen reden voor.
    Geschreven door Klant uit franeker op 19-11-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Tevreden met hulp van nieuwe aankoop.
    Geschreven door Klant uit pingjum op 12-11-2015
  • Beoordeling: 7.2

    geen
    Geschreven door Klant uit tzum op 05-11-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Laat dit graag over aan anderen=jongeren
    Geschreven door Klant uit franeker op 29-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Via de website van Expert een wasdroger uitgezocht, en in de winkel besteld, zodat de verkoper persoonlijk nog wat aanvullende informatie kon geven. Dus dat is voor een dergelijke aanschaf -waar we hopelijk weer jaren gebruik van zullen maken- een ideale combinatie. Snelle levering, dus helemaal top!
    Geschreven door Dhr Ypma uit franeker op 25-10-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Wij zijn al jaren klant bij expert en nog nooit problemen gehad. Altijd goede en snelle service. Zeker aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit peins op 15-10-2015
  • Beoordeling: 8.6

    De klantvriendelijkheid was wat mij betreft geweldig.
    Geschreven door Klant uit tzummarum op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer goede uitstraling, persoonlijke hulp en compleet genoeg assortiment.
    Geschreven door Klant uit franeker op 03-10-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Regelmatig kopen wij producten bij Expert. Prima service en goede aandacht van vertrouwde gezichten. Een grote pluim voor Expert Franeker en Harlingen!
    Geschreven door Klant Wolbers uit oosterbierum op 02-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Bonnema.p
    Geschreven door Dhr Bonnema uit winsum op 21-09-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Kennis van zaken en klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 17-09-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundige verkoopadviseurs met serieus tijd en aandacht voor de wensen van de klant! Scherpe, marktconforme prijzen, leuke acties! Van batterijen en stofzakken tot smartoplossingen voor thuis.. Expert begrijpt \'t!
    Geschreven door Klant uit franeker op 11-09-2015
  • Beoordeling: 4.0

    Artikel zou bezorgd worden. Uiteindelijk heb ik het op moeten halen in de winkel . Service van b.v. Bobshop of BCC veel beter. Voor mij dus geen Expert meer!
    Geschreven door Klant De Zwart uit tzum op 11-09-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Wij zijn in verschillende winkels geweest voor een tv, maar wij hadden het idee dat de verkopers dachten: \" die kopen toch niet\" en gingen zij naar een andere klant. In Franeker was dat niet zo en werd naar onze wensen geluisterd en advies gegeven. Ook de installatie was perfekt. Uiteraard is alles nieuw en krijg je veel informatie. en hadden wij \'s avonds moeite om de tv aan de praat te krijgen. Maar het is gelukt en bleek alles heel simpel. Wij weten lang nog niet alles van de tv, maar het beeld is fantastisch en wij zitten ook al op\"You tube\". De ontdekkingsreis gaat verder en mochten wij problemen hebben dan hoort u wel van ons.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 11-09-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Goede snelle service
    Geschreven door Klant Verhoeven uit herbaijum op 04-09-2015
  • Beoordeling: 9.4

    expert Meyer in Franeker is voor ons de beste, geweldige service en zeer vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant uit franeker op 27-08-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Kundig en aardige medewerker.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 18-08-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit winsum op 15-08-2015