Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.9

Goed bereikbare winkel, waar je nog goed geadviseerd wordt.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (629)

  • Beoordeling: 9.9

    Goed bereikbare winkel, waar je nog goed geadviseerd wordt.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 16-07-2015
  • Beoordeling: 9.1

    ik vind dat het een erg betrouwbare winkel vriendelijk personeel en ze komen hun afspraak goed na ]
    Geschreven door Klant uit gouda op 13-07-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Weet ik niet, ik lees nooit een website.
    Geschreven door Klant uit reeuwijk op 03-07-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Goede ervaring , blijf klant.
    Geschreven door Klant Noordegraaf uit reeuwijk op 03-07-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Snelle levering, goed geregeld
    Geschreven door Klant Van den Berg uit reeuwijk op 03-07-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Je wordt hier goed geholpen en krijgt persoonlijk advies. Bezorging is goed verlopen, waarbij ik ook direct tips kreeg over de producten.
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 03-07-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Een winkel met personeel om bij terug te komen.
    Geschreven door Klant Van Hoef uit gouda op 22-06-2015
  • Beoordeling: 6.7

    In de winkel heb ik voldoende uitleg gekregen over het kopen van een TV. Waar ik op moest letten bijvoorbeeld. En bij levering heb ik uitgebreid uitleg gekregen over wat er allemaal op zat en waar ik dat op de afstandsbediening kon vinden. Dit vond ik heel erg prettig. En ook dat er tegen een geringe vergoeding alle zenders werden ingesteld.
    Geschreven door Klant uit gouda op 21-06-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Werkelijk goed geholpen, afspraken na gekomen en vriendelijk personeel wat de bezorging doet.
    Geschreven door Mevr Van der Ploeg uit gouda op 20-06-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Nee
    Geschreven door Klant uit gouda op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Expert heeft mij prima geholpen bij het kiezen en installeren van een televisie bij mijn tante in het verzorgingstehuis.
    Geschreven door Klant uit rotterdam alexander op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    x
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-06-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Mooie winkel. Vriendelijk personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-06-2015
  • Beoordeling: 7.6

    We worden prettig geholpen in jullie, alleen de klacht van de tv is nog aanwezig....
    Geschreven door Klant Bouwman uit gouda op 10-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Goed personeel.heel vriendelijk en meedenkend.
    Geschreven door Klant uit gouda op 10-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    U krijgt een goede kwaliteit, bent niet duurder uit dan in andere winkels en krijgt een goede service.
    Geschreven door Dhr Tjepkema uit gouda op 08-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Willemsen is nog ouderwets dienbaar aan de klant en heeft de beste producten voor een scherpe prijs.
    Geschreven door Dhr Stolwijk uit gouda op 02-06-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Samsung Led 48 inch tv erg makkelijk te bedienen en supermooi beeld
    Geschreven door Klant Vernooij uit gouda op 29-05-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Makkelijk via internet de producten op te zoeken. Snelle levering en goede service en advies.
    Geschreven door Klant De Ark uit gouda op 27-05-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Expert doet zijn naam aan!
    Geschreven door Dhr Weiland uit gouda op 24-05-2015
  • Beoordeling: 8.3

    prettige bediening en goede prijs
    Geschreven door Klant uit gouda op 23-05-2015
  • Beoordeling: 8.4

    uiteindelijk ben ik zeer tevreden en zal uw zaak bij anderen zeer aanbevelen
    Geschreven door Klant uit gouda op 22-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Goed advies en zeer goede installatie met uitleg hoe je het beste een apparaat kan gebruiken
    Geschreven door Klant uit gouda op 21-05-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant Rademakers uit gouda op 18-05-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Correcte en uitstekende service!
    Geschreven door Dhr Graveland op 17-05-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Goede ervaringen met het aanschaffen van diverse apparaten.
    Geschreven door Dhr Van Dam uit gouda op 15-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Duidelijke website en makkelijke betaling
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-05-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb in een jaar tijd een: Koeol/vries combi Samson Fornuis Magnetron Printer Wasmachine Bosch en een Samsung S3 Neo gekocht. En voor mijn dochters 1e huis: Bosch wasdroger en Bosch wasmachine gekocht Alles, voor zover nodig, volgens afspraak geleverd.
    Geschreven door Mevr Nouwen uit gouda op 11-05-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Duidelijke site
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-05-2015
  • Beoordeling: 7.8

    sorry geen tijd voor dit geneuzel
    Geschreven door Klant uit stolwijk op 09-05-2015