Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schouten 9.3

Onlangs een nieuwe vaatwasser gekocht die maar weinig water gebruikt, heel stil is. Monteur heeft alles goed uitgelegd ook gesproken over de werking van bepaalde producten zodat de vaatwasser langer meegaat. Monteur was vriendelijk. Een aanrader om bij dit bedrijf te kopen. Goede service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (629)

  • Beoordeling: 9.3

    Onlangs een nieuwe vaatwasser gekocht die maar weinig water gebruikt, heel stil is. Monteur heeft alles goed uitgelegd ook gesproken over de werking van bepaalde producten zodat de vaatwasser langer meegaat. Monteur was vriendelijk. Een aanrader om bij dit bedrijf te kopen. Goede service.
    Geschreven door Klant Schouten uit gouda op 05-05-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Wasmachine vakkundig geplaatst en aangesloten, zelfs gelijk aangezet voor de eerste \"\'kale was\".Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit gouda op 01-05-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Goed advies, goede service, dicht in de buurt en nog gratis parkeren ook.
    Geschreven door Klant uit gouda op 30-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    snelle afhandeling en goede service
    Geschreven door Klant uit vlist op 28-04-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Na aanmelding, kan er eenvoudig en snel besteld worden. Snelle levering daarna.
    Geschreven door Klant op 27-04-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Ik ben zeer tevreden over Expert Gouda na advies, aankoop en inbouw koelkast.
    Geschreven door Klant uit gouda op 23-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Prima zaak met goede service!
    Geschreven door Klant uit gouda op 21-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Een fijne winkel waar je deskundig geholpen wordt en men de tijd voor je neemt. Ons product werd besteld en met n paar dagen konden we het ophalen. Het gratis parkeren is een plus.
    Geschreven door Klant uit gouderak op 21-04-2015
  • Beoordeling: 8.3

    We zijn tevreden over het product en over de hulp bij het kiezen.
    Geschreven door Klant op 15-04-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Tevreden klant.
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    bij Expert krijg je waar voor je geld
    Geschreven door Klant Holen op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    deskundig personeel blijft belangrijk en de bijbehorende service ook
    Geschreven door Klant Verhage op 09-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Snelle, vriendelijke en vakbekwaam medewerkers!
    Geschreven door Klant op 06-04-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben al 40 jaar klant naar tevredenheid. De benadering is klantvriendelijk en deskundig. De producten zijn prima, prijsconcurrent en technische service in de winkel. Parkeren voor de deur Een paar weken geleden een LG tv 47\" aangeschaft. Prachtig toestel met goede testresultaten. Na installatie bleek dat mijn 5 jr oude module (insteekkaart) niet alle digitale zenders kon onvangen. Bij navraag in de winkel bleek de module niet compatable. Tip. Neem je oude module mee voor een check als je een nieuwe TV gaat kopen. Moet er toch een nieuwe module bij onderhandel over de prijs, want een module kost gauw 50 tot 90 euro!
    Geschreven door Klant Veenstra op 02-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Bose installatie ter reparatie aangeboden welke niet bij expert aangeschaft was. (leverancier is failliet). Was geen punt keurig netjes geholpen.
    Geschreven door Klant Zeegers op 29-03-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Misschien niet de goedkoopste maar wel de meest betrouwbare en servicegerichte zaak.
    Geschreven door Mevr Rijpstra op 26-03-2015
  • Beoordeling: 5.1

    Ik heb een niet al te goeie ervaring met de klantenservice eerlijk gezegd.
    Geschreven door Dhr Clingenborg op 19-03-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Voor een goed en eerlijk advies moet je bij Expert Gouda zijn. De prijzen zijn eerlijk en minimaal gelijk aan andere eleckrozaken. Maak de klantvriedelijkheid staat hier boven aan de lijst.
    Geschreven door Klant De Wit op 11-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Nadat wij er achter kwamen dat de koelkast het niet meer deed hebben wij actie ondernomen. Bij Expert voorheen Willemse zijn wij uitstekend geholpen en na 4 dagen stond er een nieuwe koelkast op zijn plaats. Wij zijn door het personeel van Expert uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant Steenbergen op 11-03-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service, goede producten, goede prijs.
    Geschreven door Dhr Kaars op 09-03-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Gouda een winkel waar je vriendelijk, snel en adequaat geholpen wordt. Ook de aflevering en installatie van het product gebeurde snel en vakkundig. Expert een winkel om naar toe terug te gaan.
    Geschreven door Klant op 04-03-2015
  • Beoordeling: 7.4

    spreekt voor zich
    Geschreven door Klant Brem op 03-03-2015
  • Beoordeling: 7.7

    fijne winkel met goede service.
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 9.0

    zolang ik weet dat deze winkel er is koop ik mijn product bij expert dan weet ik dat ik geen rommel koop
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 7.3

    persoonlijke service
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Het lijkt mij verstandig om te kijken hoe Expert reageert op mijn zojuist geschreven feedback alvorens een review te schrijven. Misschien zorgt Expert er wel voor dat ik nog iets positiever kan berichten over service en nazorg.
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 6.7

    nvt
    Geschreven door Klant Elsborg op 21-02-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Goede uitleg en prima service bij Expert (Willemsen in Gouda)
    Geschreven door Klant op 20-02-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Monteur erg vriendelijk. Keurig aan afspraak gehouden.
    Geschreven door Klant op 12-02-2015