Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Dhr Van den Berg 9.5

ik heb meerdere producten gekocht en ik ben er erg te vreden over

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (629)

  • Beoordeling: 9.5

    ik heb meerdere producten gekocht en ik ben er erg te vreden over
    Geschreven door Dhr Van den Berg uit gouda op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    negeer goedkopere internet-winkels, want de persoonlijke service en de aflevering zijn zeker een kleine meerprijs waard.
    Geschreven door Dhr Rietveld uit gouda op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.9

    ook weer perfect ga zo door
    Geschreven door Mevr Regter uit gouda op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    De monteurs geef ik een pluim?
    Geschreven door Dhr Zwetsloot uit gouda op 10-10-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Prima producten, maar service niet beter dan van bijvoorbeeld mediamarkt.
    Geschreven door Klant Moerman uit gouda op 04-10-2017
  • Beoordeling: 7.7

    In de winkel zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goed
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Dankzij de duidelijke, deskundige voorlichting over de platte TV en Sonos Playbar was het mij vanaf het begin duidelijk wat de beste aankoop zou zijn.
    Geschreven door Dhr De Bruijn uit gouda op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Ze zijn zeer goed
    Geschreven door Klant Verbree uit moordrecht op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit gouda op 29-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en informatieverstrekking. Goede, snelle en vriendelijke levering.
    Geschreven door Klant uit gouda op 26-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    dicht bij huis en een prima service
    Geschreven door Klant uit gouda op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    servize is onze kracht.
    Geschreven door Klant Dortland uit gouda op 25-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Wij werden keurig en vakkundig te woord gestaan, en het bestelde artikel werd vakkundig geplaatst. Prima.
    Geschreven door Klant uit haastrecht op 21-09-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer goede informatie en service, men weet waar men het over heeft. Wij kopen ons witgoed en televisies etc daarom altijd bij deze Expert.
    Geschreven door Klant uit gouda op 20-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    De ervaring die wij in de winkel hadden was zeer goed. De medewerker en later de baas zelf hebben ons prima uitgelegd wat de de goede punten waren van de diversen merken en op onze wens aanbevolen. Ook nadat er een kleine beschadiging was ontdekt na plaatsing is deze weer snel verholpen. Onze ervaring was prima en komen zeker in de toekomst weer terug als er weer iets aan vervanging toe is.
    Geschreven door Dhr Bervoets uit moordrecht op 20-09-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goed geregeld,en netjes afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit gouda op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Betrouwbare zaak die zijn afspraken goed nakomt.
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.7

    We komen er al meer dan 40 jaar en dat zegt genoeg dacht ik zo.
    Geschreven door Klant Ijsselstijn uit gouda op 12-09-2017
  • Beoordeling: 7.5

    goede vlotte persoonlijke bediening
    Geschreven door Dhr Van der Togt uit gouda op 12-09-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Bezorgers denken mee, zijn hulpvaardig en leggen goed uit! Daarom koop ik bij Expert.
    Geschreven door Dhr Mes uit gouda op 11-09-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Langs geweest voor een soundbar. Enorm goed geholpen ook de alternatieven uitgelegd gekregen en vertrokken met een goed product waar ik tevreden mee ben. Top service
    Geschreven door Klant Utrecht, Van uit gouda op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Bijzonder leuk geholpen al die jaren personeel weet waar ze het over hebben ga zo door
    Geschreven door Klant Kersseboom uit gouda op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Nieuwe inductie kookplaat snel en goed geleverd en geïnstalleerd
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goede informatie. Er werd extra informatie gegeven, die voor mij relevant was, zonder dat er iets werd opgedrongen. Bezorging en plaatsing vlot en zorgvuldig met de gevraagde uitleg.
    Geschreven door Klant Hendriks uit gouda op 02-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundig personeel dat de tijd voor de klant neemt. Prima prijs - kwaliteitverhouding.
    Geschreven door Klant uit gouda op 30-08-2017
  • Beoordeling: 7.8

    meedenkend oplossing gericht
    Geschreven door Klant Van Herk uit gouda op 30-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn zeer enthousiast en kundig geholpen met onze aankoop.
    Geschreven door Klant Groenewoud uit gouda op 29-08-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer vakkundige, klantgerichte behandeling in winkel en bij aflevereing.
    Geschreven door Klant Rabelink uit gouda op 25-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service, klantvriendelijk, aanrader
    Geschreven door Klant uit gouda op 22-08-2017