Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.1

Fijne winkel om te shoppen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1263)

  • Beoordeling: 7.1

    Fijne winkel om te shoppen
    Geschreven door Klant uit amerongen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Zijn prima geadviseerd bij het kiezen van nieuwe inbouw koel- vriescombinatie. Daarnaast kon het apparaat snel worden geleverd. Ook over het plaatsen/inbouwen zijn we heel tevreden.
    Geschreven door Klant Den Heijer uit moordrecht op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Als je verder wilt komen dan alleen de goedkoopste zijn.
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Aanbevolen
    Geschreven door Klant De Goede uit gouda op 03-11-2022
  • Beoordeling: 6.9

    in eerste instantie slecht geholpen in de winkel. later is dit recht gezet, ging toch tevreden de deur uit
    Geschreven door Klant uit gouda op 02-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Uiterst tevreden over mijn winkelbezoek en de geboden service. Met aandacht geadviseerd en geholpen worden, dat vind ik enorm waardevol
    Geschreven door Klant Van Veen uit gouda op 24-10-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Ben best tevreden, echter 2e bezorger in rekening brengen onacceptabel. Na veel aandringen ook laten vervallen door verkoper. Keurig op tijd bezorgd door 2 bezorgers.
    Geschreven door Klant uit gouda op 22-10-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Prima behandeling
    Geschreven door Klant Van der Weide uit moordrecht op 21-10-2022
  • Beoordeling: 7.6

    De website heb ik niet bekeken.
    Geschreven door Klant Lieverse uit gouda op 21-10-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Winkelmedewerkers die weten wat ze verkopen, adviseren en meedenken in een vertrouwde winkelsetting.
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 21-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service toppie
    Geschreven door Klant Zoll uit gouda op 21-10-2022
  • Beoordeling: 5.5

    De demo in de winkel viel tegen. De meneer snapte weinig van wat we wilden en luisterde niet goed. We leggen en onverwacht korting op de vaatwasser maar dat is niet waarom we naar expert kwamen. Onze vorige apparaten kochten we ook bij jullie. De levering ging echt niet goed. We hebben krassen in het laminaat op verschillende plekken en werd geschopt tegen de vaatwasser omdat hij niet goed paste. Geen uitleg over het apparaat. Kortom de kans is zelfs voor onszelf dat we nog bij jullie bestellen. Het zou fijn zijn als we een reactie van jullie hierop ontvangen
    Geschreven door Klant uit gouda op 21-10-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne zaak goed overzicht van de producten vriendelijke medewerkers en product kennis S,Weeldenburg
    Geschreven door Klant Weeldenburg uit gouda op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Klantvriendelijke en deskundige medewerkers. Afspraak is afspraak. Service is zeer goed
    Geschreven door Klant uit gouda op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prima zaak
    Geschreven door Klant uit gouda op 30-09-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Prima service
    Geschreven door Klant uit gouda op 19-09-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel met kundig personeel. Fijn om rechtstreeks met een winkel in de eigen stad zaken te kunnen doen. Echt geweldig dat Expert bezorg- en installatieservice (op verzoek) aanbiedt.
    Geschreven door Klant uit gouda op 19-09-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekend advies, vriendelijk en duidelijk. Snelle service
    Geschreven door Klant Veth uit gouda op 13-09-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Goeie service!
    Geschreven door Klant uit gouda op 13-09-2022
  • Beoordeling: 9.1

    ..............
    Geschreven door Klant uit gouda op 13-09-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Ga voor vertrouwen, dat vindt je bij deze winkel en t personeel!
    Geschreven door Klant Krijgsman uit gouda op 09-09-2022
  • Beoordeling: 8.6

    De Expert winkel, en in het bijzonder die in Gouda, is al jaren mijn leverancier in alle producten die zij mij kunnen bieden. Van scheerapparaat tot TV. Van Wasmachine tot geluidsinstallatie. Van Air Fryer tot koelkast. Altijd worden de oude apparaten probleemloos ingenomen. Ook de installatie van inbouw apparatuur gebeurt uitstekend is mijn ervaring. Expert Gouda, mijn winkel !!!
    Geschreven door Klant Den Edel uit gouda op 09-09-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer klantgericht
    Geschreven door Klant Molemaker uit gouda op 09-09-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Geen idee
    Geschreven door Klant uit gouda op 07-09-2022
  • Beoordeling: 8.6

    plezierige mensen met vakkennis al ruim 40 jaar klant en zeer tevreden
    Geschreven door Klant Van der Eijk - Snoek uit gouda op 02-09-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Snel en vakkundig geholpen. Levering en installatie volgens plan en meegedacht over de juiste plaatsing. Erg fijn.
    Geschreven door Klant uit gouda op 30-08-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ga altijd naar Expert voor het persoonlijke, vriendelijke contact en de deskundige informatie. De service is ook uitstekend!
    Geschreven door Klant Smit uit gouda op 30-08-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel in heel gouda niet zo klantvriendelijke .
    Geschreven door Klant uit gouda op 26-08-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Klantvriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant uit gouda op 24-08-2022