Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

Vakkundig geholpen, snelle levering. Helemaal top!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1284)

  • Beoordeling: 9.7

    Vakkundig geholpen, snelle levering. Helemaal top!
    Geschreven door Klant uit gouda op 21-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Snelle en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Meewezen uit reeuwijk op 16-12-2022
  • Beoordeling: 9.0

    een zeer goede indruk over het kopen en leveren van het bedrijf Expert.
    Geschreven door Klant Kapteijn uit gouda op 08-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Zoals ik al van Expert gewend was: goed advies, snelle bezorging, installatie en duidelijke uitleg. Gewoon top!
    Geschreven door Klant uit gouda op 07-12-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Wij zijn al 40 jaar trouwe klant, vanwege de goede, persoonlijke service. Is er iets met een apparaat, dan denken we automatisch: Expert!👏💐
    Geschreven door Klant uit gouda op 07-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Apparaat net ontvangen. Over een maand
    Geschreven door Klant Nouwen uit gouda op 30-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    De service en adviezen waren weer als vanouds prima!
    Geschreven door Klant Jacobs uit gouda op 29-11-2022
  • Beoordeling: 5.8

    N.v.t. Artikel heb ik niet via website gekocht maar fysiek in de winkel
    Geschreven door Klant uit gouda op 28-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Goed geholpen, zonder franje, ter zake kundig, uitstekende levering en aansluiting.
    Geschreven door Klant uit gouda op 26-11-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Koop regionaal
    Geschreven door Klant uit gouda op 23-11-2022
  • Beoordeling: 6.7

    In dit geval niet van toepassing
    Geschreven door Klant Van Tol uit gouda op 22-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Men behandeld de klant correct
    Geschreven door Klant uit haastrecht op 22-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Voor een goede aankoop ga gewoon naar Expert.
    Geschreven door Klant Ijsselstijn uit gouda op 22-11-2022
  • Beoordeling: 7.1

    prettige service
    Geschreven door Klant uit gouda op 17-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Web site ok!
    Geschreven door Klant uit gouda op 14-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Er wordt gewoon keurig verteld wat alles kost bij levering en inbouwen. Ik vind ze heerlijk duidelijk
    Geschreven door Klant De Haas uit moordrecht op 11-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Locaal ondersteunen. Fijne mensen. Goeie prijzen. Betaal cash, geen steun aan banken, meekijken door banken, overheden en grote techbedrijven.
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Goed geholpen door mensen die weten waar ze over hebben.
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    de informatie in de winkel is goed, mijn punten waaraan de wasmachine moet voldoen werden goed opgeslagen, waardoor de machine is zoals ik het wil. installeren ging prima
    Geschreven door Klant uit gouda op 10-11-2022
  • Beoordeling: 5.4

    Viel tegen
    Geschreven door Klant uit reeuwijk op 04-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijke bediening
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Fijne winkel om te shoppen
    Geschreven door Klant uit amerongen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Zijn prima geadviseerd bij het kiezen van nieuwe inbouw koel- vriescombinatie. Daarnaast kon het apparaat snel worden geleverd. Ook over het plaatsen/inbouwen zijn we heel tevreden.
    Geschreven door Klant Den Heijer uit moordrecht op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Als je verder wilt komen dan alleen de goedkoopste zijn.
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Aanbevolen
    Geschreven door Klant De Goede uit gouda op 03-11-2022
  • Beoordeling: 6.9

    in eerste instantie slecht geholpen in de winkel. later is dit recht gezet, ging toch tevreden de deur uit
    Geschreven door Klant uit gouda op 02-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Uiterst tevreden over mijn winkelbezoek en de geboden service. Met aandacht geadviseerd en geholpen worden, dat vind ik enorm waardevol
    Geschreven door Klant Van Veen uit gouda op 24-10-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Ben best tevreden, echter 2e bezorger in rekening brengen onacceptabel. Na veel aandringen ook laten vervallen door verkoper. Keurig op tijd bezorgd door 2 bezorgers.
    Geschreven door Klant uit gouda op 22-10-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Prima behandeling
    Geschreven door Klant Van der Weide uit moordrecht op 21-10-2022
  • Beoordeling: 7.6

    De website heb ik niet bekeken.
    Geschreven door Klant Lieverse uit gouda op 21-10-2022