Navigatie

Beoordelingen Expert Groningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Groningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Groningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Been 9.8

Expert Groningen heeft goede producten en een uitstekende service al jaren lang. Ik kan geen minpunten bedenken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (231)

  • Beoordeling: 9.8

    Expert Groningen heeft goede producten en een uitstekende service al jaren lang. Ik kan geen minpunten bedenken.
    Geschreven door Klant Been uit papenvoort op 08-08-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Het personeel weet waar ze verkopen nemen de tijd voor je en geven goed advies
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals gewoonlijk wederom bij Expert gekocht. Deze keer een koelvriescombinatie, die we, na uitvoerige uitleg van verkoper/adviseur Maarten hebben aangeschaft. Overigens maakt het daar niet uit wie je helpt. De mensen bij expert zijn allemaal even goed in hun werk en vriendelijk. Ze doen wat ze beloven. Jou aan een goed product helpen. Alles klopt bij Expert in de Nw Ebbingestraat: van aankoop tot en met de supergoede aflevering. Kort samengevat voel je je bij Expert Nw Ebbingestraat geen klant maar gast !
    Geschreven door Klant Weidgraaf uit groningen op 26-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Topbedrijf
    Geschreven door Klant Scholte uit groningen op 04-07-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Betrouwbaar, goede service.
    Geschreven door Klant Heinen uit groningen op 04-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Super service.
    Geschreven door Klant Boon uit hoogkerk op 23-06-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert heeft persoonlijke aandacht voor de klant. Het is echt jouw winkel. Prettig, betrokken personeel, dat moeite voor je doet. Ik koop er al jaren en jaren en ben nooit teleurgesteld. Ik heb het uitdrukkelijk over de fysieke winkel; met de website heb ik geen ervaring.
    Geschreven door Klant Mullaart uit groningen op 16-06-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geholpen Prima service.
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-06-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Sneĺ en goede levering en een prima artikel
    Geschreven door Klant Brugge uit groningen op 01-06-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Veel aandacht voor de klant dat de personeel kan geven.
    Geschreven door Klant uit groningen op 31-05-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Ik koop mijn producten al jaren in de winkel daar wordt ik goed geholpen door het personeel en de service zijn goed. Dus ik zal niet weten wat er beter bij Expert moet. Ik ben al jaren tevreden.
    Geschreven door Klant Mensinga uit hoogkerk op 25-05-2022
  • Beoordeling: 8.0

    uitstekende service en werd goed geadviseerd
    Geschreven door Klant Roling uit groningen op 17-05-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Top winkel
    Geschreven door Klant Auto & Anders uit groningen op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Groningen is geweldig. Goede en vriendelijke monteurs.
    Geschreven door Klant Ettema uit groningen op 13-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle service
    Geschreven door Klant Menting uit leek op 10-05-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Super leuke winkel.vriendelijk personeel Goede kwaliteit
    Geschreven door Klant uit groningen op 10-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Het is een fijn bedrijf, de service en de producten zijn prima. Ze komen de gemaakte afspraken na!
    Geschreven door Klant Van der Veen uit zuidhorn op 05-05-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Het lastige is dat u mij een enquête stuurt terwijl mijn product morgen geleverd wordt. Vandaar: niet van toepassing. Over de hulp in de winkel ben ik heel tevreden
    Geschreven door Klant uit gronigen op 04-05-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prima service
    Geschreven door Klant Van Lingen uit aduard op 05-04-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Altijd snelle levering en de prijs ligt altijd lager dan Coolblue of Amazone
    Geschreven door Klant De Jong uit groningen op 04-04-2022
  • Beoordeling: 7.8

    De beste service bij Expert
    Geschreven door Klant Groeneveld Onroerend Goed uit groningen op 01-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Superservice
    Geschreven door Klant uit groningen op 31-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd super tevreden en super service
    Geschreven door Klant Dijkstra uit groningen op 21-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Groningen heeft goede producten en een uitstekend service.
    Geschreven door Klant Been uit groningen op 09-03-2022
  • Beoordeling: 8.8

    prima service, goed product
    Geschreven door Klant Odensehuis Groningen uit groningen op 01-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert altijd goed
    Geschreven door Klant uit groningen op 13-02-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Goede kwaliteit
    Geschreven door Klant Luth uit nieuwe pekela op 25-01-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Ja dat doe ik wel
    Geschreven door Klant Dionet uit groningen op 14-01-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Overzichtelijke website , duidelijke informatie over de artikelen
    Geschreven door Klant Annen uit groningen op 30-12-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service,
    Geschreven door Klant uit groningen op 28-12-2021