Navigatie

Beoordelingen Expert Groningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Groningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Groningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Expert Ypey in Groningen is voor mij een voorbeeld zoals een ondernemer zou moeten omgaan met hun klanten. Daar kan de Mediamarkt not iets van leren. Ik ben er goed geholpen. Voel me daar een klant en geen nummer. Ga zo door MVG Bert Haan

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (231)

  • Beoordeling: 8.9

    Expert Ypey in Groningen is voor mij een voorbeeld zoals een ondernemer zou moeten omgaan met hun klanten. Daar kan de Mediamarkt not iets van leren. Ik ben er goed geholpen. Voel me daar een klant en geen nummer. Ga zo door MVG Bert Haan
    Geschreven door Klant uit groningen op 30-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb vorige week een LG micro set gekocht van het type cm2760 Goed geluid en een simpele bediening, voor een hele mooie prijs!
    Geschreven door Klant uit groningen op 16-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    dat men zich nauwkeurig aan een afspraak houdt vind ik veel belangrijker dan of het bestelde 1 of 2 dagen later komt.
    Geschreven door Klant uit groningen op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Prima advies en service
    Geschreven door Klant uit groningen op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    makkelijk contact met medewerkers (telefonisch en via de e-mail) en vlotte levering.
    Geschreven door Klant Umcg uit groningen op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Ik heb een diepvries gekocht van het merk \'zanussi\' ik heb het nog niet zo heel lang maar tot nu toe werk het uitstekend.
    Geschreven door Klant uit groningen op 01-11-2016
  • Beoordeling: 5.7

    Als producten net meer leverbaar zijn, haal dan meteen dat product van de site.
    Geschreven door Klant uit groningen op 28-10-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede uitleg over product.Komt allemaal zeer betrouwbaar over.
    Geschreven door Klant Duinen uit groningen op 24-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit groningen op 21-10-2016
  • Beoordeling: 8.1

    prima winkel veel keus snel geholpen snelle bezorging
    Geschreven door Klant uit bedum op 21-10-2016
  • Beoordeling: 1.0

    Lijkt me niet handig
    Geschreven door Klant Doorduin uit groningen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.3

    ik ben zeer tevreden over expert omdat het personeel erg vriendelijk en behulpzaam zijn. verder vind ik expert ook goed betaalbaar en ze leveren ook een goede service
    Geschreven door Klant Dost uit bedum op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Besteld en dezelfde dag nog gekregen dat vind ik een dikke 10+
    Geschreven door Klant Uilenberg uit groningen op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Fantastische aanbieding Sennheiser in-ear doppen voor MP3. Geweldig geluid en 50% korting! Super!
    Geschreven door Klant Luppens uit groningen op 02-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ypey in Groningen is dé zaak als u deskundig en persoonlijk geholpen wil worden door betrokken en meedenkend personeel. Kortom; Perfecte Service & Fijne Mensen!*
    Geschreven door Klant Brink uit groningen op 01-09-2016
  • Beoordeling: 9.4

    we zijn erg tevreden over expert want ze bieden een goede service!!!
    Geschreven door Klant uit groningen op 12-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Alles was ok bij mijn internet aankoop.
    Geschreven door Klant Vriend uit groningen op 15-07-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Snelle en goede service.
    Geschreven door Klant uit groningen op 15-07-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben altijd heel klantvriendelijk behandeld. Men kent mij ook als vaste klant. Dat geeft voor mij de doorslag t.o.v. de grote concurrenten.
    Geschreven door Klant Faculteit Farmacie uit groningen op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Betrouwbare zaak met goede service!
    Geschreven door Klant uit groningen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    geen review
    Geschreven door Klant uit groningen op 15-06-2016