Navigatie

Beoordelingen Expert Groningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Groningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Groningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Vliet 10.0

Wederom uitstekende service ontvangen van Brian en zijn team van Expert Groningen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (118)

  • Beoordeling: 10.0

    Wederom uitstekende service ontvangen van Brian en zijn team van Expert Groningen!
    Geschreven door Klant Van Vliet uit groningen op 23-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige zaak met geweldige service!!!
    Geschreven door Klant uit roden op 06-08-2018
  • Beoordeling: 4.6

    meer tijd en geen haast hebben
    Geschreven door Klant uit groningen op 24-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Beste Expert.
    Geschreven door Klant uit groningen op 11-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben naar tevredenheid geholpen door de medewerker van Expert
    Geschreven door Klant uit groningen op 22-05-2018
  • Beoordeling: 8.4

    mijn eerste ervaring is uitstekend
    Geschreven door Klant uit nieuwe pekela op 04-05-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Als je graag op een no nonsens manier geholpen wilt worden door vakkundige mensen dan is Expert Ypey jouw zaak goede prijzen en goede bediening
    Geschreven door Klant Haijkens uit groningen op 11-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Ypey, Goede en betrokken service en enorm klantgericht. Men denkt mee en is zeer behulpzaam. Een aanrader!
    Geschreven door Klant Tjassing uit groningen op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is snel met reactie en komt de afspraken na. Dat is wel een van de belangrijkste zaken die vandaag tellen. Al deze zaken kom je bij expert tegen.
    Geschreven door Klant Pera uit groningen op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Aardig personeel. Goede hulp en uitleg. Prima bezorging en installering.
    Geschreven door Klant Mijnheer uit groningen op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer netjes en vakkundig geholpen door vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant Hoeksema uit groningen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant De Vries uit groningen op 28-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Duidelijk en overzichtelijk.
    Geschreven door Klant uit groningen op 25-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    een keuze. voor wat. mijn ervaring. met wat. van wat. nou, ok, één advies: stuur Feeddex B.V. de laan uit.
    Geschreven door Klant De Vries uit groningen op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Super personeel erg goed geholpen. Ik passeer de volgende keer de MediaM weer
    Geschreven door Klant De Jong uit groningen op 27-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Aardig personeel die wel verstand van zaken hebben.Leuke aanbiedingen.Goeie service,snelle levering!!
    Geschreven door Klant Moorlag uit hoogkerk op 15-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    goede advies op maat voor elke huishoudelijke apparaten. deskundig personeel die net de klant mee denkt.
    Geschreven door Klant Danhof uit vries op 15-11-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service bij expert
    Geschreven door Klant uit zuidbroek op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.5

    nee
    Geschreven door Klant uit groningen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service en op afgesproken bezorgt en kon aan huis ook betalen
    Geschreven door Dhr Gerrits uit groningen op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.5

    website is prima, makkelijk te vinden wat je zoekt
    Geschreven door Klant uit groningen op 17-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    In de jaren een bedrijf wat nog steeds eigentijds is en ik raad iedereen aan om eens bij Expert Ypey binnen te lopen en daar rond kijken naar alle producten zoals de koelkasten, televisies, maar ook de laptops en randapparatuur.
    Geschreven door Klant uit zeerijp op 12-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Voor vakkundig personeel, goed advies en daarbovenop nog eens een scherpe prijs moet je niet bij de \" grote\" ketens zijn maar \" gewoon om de hoek\" bij Expert.
    Geschreven door Klant uit groningen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Al vele jaren vaste klant bij Expert Ypey en dat blijf ik. Altijd aandacht, meedenken en deskundig advies.
    Geschreven door Dhr Prakken uit haren op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.7

    dat vind ik niet nodig\'.
    Geschreven door Klant Klaassens uit groningen op 12-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goedkoper, goede service, fijn personeel, snelle levering! Koop hier liever dan in grote winkels.
    Geschreven door Mevr Dijkstra uit groningen op 09-06-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon een prima zaak met deskundig personeel Ook de bezorging aan huis is de reden dat ik de meeste dingen bij expert koop
    Geschreven door Klant Werkman uit ezinge op 15-03-2017
  • Beoordeling: 7.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit groningen op 09-03-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Als je op zoek bent naar een nieuw elektrisch apparaat, moet je hier naartoe. Gerrie/Ronnie geven zeer goede adviezen, ook als ze niets voor je kunnen doen. Echt een topzaak!
    Geschreven door Klant uit groningen op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Ik ben erg tevreden over de aandacht en service na mijn aankoop via de webshop vanuit de winkel
    Geschreven door Klant Swierstra uit groningen op 13-01-2017