Navigatie

Beoordelingen Expert Hengelo (gld)

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hengelo (gld) die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hengelo (gld). De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Meedenken met klant.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (199)

  • Beoordeling: 9.8

    Meedenken met klant.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 01-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prima zo
    Geschreven door Klant uit vorden op 30-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    -
    Geschreven door Klant uit vierakker op 18-11-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Klantvriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van der Braak uit hengelo op 29-10-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit vorden op 29-10-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Goede kennis van producten, goed en persoonlijk advies.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Bij de aankoop van een Bosch Wasmachine zijn we goed geadviseerd. De levering en installatie is perfect verlopen.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 02-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Waarom via internet bestellen. Wees zuinig op kennis en ervaring in de regio, koester dit!
    Geschreven door Klant E&s Zonwering uit hummelo op 06-09-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Expert installeert vakkundig nieuwe apparatuur.
    Geschreven door Klant uit vorden op 04-09-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Het is toch fijner kopen in een type winkel zoals Expert, dan in een type winkel Media Markt. Het gaat niet om meer of minder aandacht maar om andere aandacht. Meer betrokkenheid bij het product en jij als klant.
    Geschreven door Klant uit hengelo (gld) op 21-08-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Vlotte en snelle afhandeling bestelling.
    Geschreven door Klant uit vorden op 16-08-2018
  • Beoordeling: 4.3

    Als ik dat zou doen zouden jullie niet blij worden
    Geschreven door Klant uit keijenborg op 07-07-2018
  • Beoordeling: 6.3

    niet nodig
    Geschreven door Klant Hendriksen uit hengelo op 05-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel, ruime keus, deskundig en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit didam op 20-06-2018
  • Beoordeling: 7.7

    niet nodig
    Geschreven door Klant Schwartz uit hengelo op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Het is een fantastische winkel en niet anders
    Geschreven door Klant uit hengelo op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.5

    GA VOOR EEN VERTROUWD EN GOEDE SERVICE NAAR UW EXPERT WINKEL BIJ U IN DE BUURT, MEDIAMARKT HEEFT WEL DE AANBIEDINGEN MAAR NIET DE SERVICE. EXPERT HEEFT OOK VEEL AANBIEDINGEN .HET IS MAAR NET WAT JE NODIG HEBT!
    Geschreven door Klant Nijenhuis uit hengelo op 05-04-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Internet is mooi maar Expert is beter: die geven écht antwoord op je vragen. tot in detail.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 12-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ben een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Dekkers uit hengelo op 11-03-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Geen mening
    Geschreven door Klant uit wehl op 09-03-2018
  • Beoordeling: 8.9

    goed product tegen de juiste prijs, prima service zowel in de winkel als tijdens bezorging/montage
    Geschreven door Klant uit steenderen op 21-02-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit vorden op 20-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prima ervaring. Niet in de winkel geweest, zelf het product via internet uitgezocht. Gekocht \"bij een winkel in de buurt\", voelt vertrouwd. Alles conform afspraak en verwachting!!
    Geschreven door Klant Lievestro uit ruurlo op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Bij een duurdere aankoop krijg je eerlijke en nuttige informatie waar je wat aan hebt. Er wordt geen duurder apparaat of iets opgedrongen wat je niet nodig hebt. Ze hebben de kennis in huis en ook het bezorgen verloopt prima op afspraak.
    Geschreven door Klant Hermans uit keijenborg op 06-02-2018
  • Beoordeling: 4.7

    Richard.Ik weet dat je erg tevreden bent met jezelf.Je verplaatsen in iemand anders zal voor jou dan ook wel haast onmogelijk zijn.Maar wat Expert via jou aan installatie van gekochte zaken betreft ben jij de grootste kluns die ik in mijn leven heb meegemaakt
    Geschreven door Klant Lemmens uit hengelo op 06-02-2018
  • Beoordeling: 5.2

    Ik heb verder niks te schrijven.
    Geschreven door Klant uit hengelo (gld) op 04-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ze zijn duidelijk.
    Geschreven door Klant Willemsen uit keijenborg op 18-01-2018
  • Beoordeling: 4.9

    Pas op
    Geschreven door Klant Smith uit zelhem op 24-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en deskundig
    Geschreven door Klant Van Putten uit deventer op 19-12-2017
  • Beoordeling: 4.1

    Kan ik beter niet doen
    Geschreven door Klant uit hengelo op 17-12-2017