Navigatie

Beoordelingen Expert Hengelo (gld)

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hengelo (gld) die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hengelo (gld). De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.1

De koelkast zijn wij zeer tevreden een 10.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (199)

  • Beoordeling: 7.1

    De koelkast zijn wij zeer tevreden een 10.
    Geschreven door Klant uit ruurlo op 14-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    goed advies en super service. bedankt.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.8

    zie mijn reactie bij vraag 1
    Geschreven door Dhr Noordijk uit hengelo op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service , meedenkend en deskundig!1
    Geschreven door Dhr Stoltenborg uit hengelo op 11-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel waar je deskundig wordt geholpen zonder poespas
    Geschreven door Dhr Alberts uit keijenborg op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Snelle service, na uitgebreide uitleg in winkel, maar ook bij werking thuis!
    Geschreven door Klant uit hengelo (gld) op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Je word vriendelijk en goed geholpen
    Geschreven door Klant Nijenhuis uit hengelo op 02-09-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Expert is aan te bevelen, ik geef een cijfer 8
    Geschreven door Klant Ruiterkamp uit vorden op 30-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Ik vind expert in Hengelo g een fijne winkel en je wordt er snel en correct geholpen.
    Geschreven door Klant Besselink uit hengelo op 30-08-2017
  • Beoordeling: 5.0

    wil ik niet
    Geschreven door Klant uit hengelo op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Wil ik nog even mee wachten tot de nieuwe diepvrieskast er is.
    Geschreven door Klant uit hummelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    geen review
    Geschreven door Klant uit zelhem op 26-07-2017
  • Beoordeling: 2.1

    Ik bestel niet meer bij expert. Bij de levering (die een week te laat was, kunnen ze opzich niets aan doen want ze waren afhankelijk van de levering uit Duitsland, maar ik moest hier zelf achteraan bellen) werd mij gezegd dat hij hem ook achter de eerst sluitende deur had mogen zetten ipv naar mijn woning op de eerste verdieping te brengen met de lift. Hij heeft dit wel gedaan maar wilde hem niet uit de verpakking halen of op de plek zetten (gasfornuis) want het was drempellevering, terwijl telefonisch werd toegezegd dat dit wél gedaan zou worden. Ik wilde hem toch eerst uit de verpakking zien ivm eventuele schade. \"Er kan geen schade aan zijn\" zei de verzorger maar pakte hem uiteindelijk toch uit. Er bleek een deukje in de zijkant. Ik moest direct zeggen of ik akkoord ging met de korting van 25 euro of niet. Na akkoord zei hij: \"ik heb een uur voor u moeten rijden\" en \"ik vond u wel een zeurwijf maar nu zie ik dat er inderdaad wat mee kan zijn\". Schandalig hoe ze je behandelen.
    Geschreven door Klant uit enschede op 03-07-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Nou ik heb al genoeg geschreven.
    Geschreven door Klant Nijenhuis uit hengelo op 15-06-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Later misschien wel
    Geschreven door Klant Meijerman uit hengelo op 08-06-2017
  • Beoordeling: 6.7

    niet via de website gekocht
    Geschreven door Klant uit vorden op 03-06-2017
  • Beoordeling: 7.2

    ja is jammer als je een dure tv koopt veracht je toch de servis dat ze hem desgewenst komen ophangen aan de muur en de boel afstellen, zonder dat daar ook nog eens kosten bijkomen, die service is slecht.
    Geschreven door Klant Scheers uit vorden op 02-06-2017
  • Beoordeling: 3.9

    In de winkel hadden ze beter moeten weten
    Geschreven door Klant Luesink uit hengelo op 01-06-2017
  • Beoordeling: 7.5

    commercie=commercie
    Geschreven door Klant uit hengelo op 11-05-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Geeft advies waar gewenst maar heeft ook begrip voor de vooraf gemaakte en keuze.
    Geschreven door Klant uit baak op 13-04-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Haal het bij een betrouwbaar adres, advies service en kennis zijn hier goed! Bij expert wordt goed meegedacht met de klant!
    Geschreven door Klant Naves uit hummelo op 12-04-2017
  • Beoordeling: 8.5

    In Hengelo ( G) is de klant koning/ koningin. Als ze het niet hebben zorgen ze ervoor ??
    Geschreven door Klant Alberts uit keijenborg op 22-03-2017
  • Beoordeling: 5.5

    -
    Geschreven door Klant uit hengelo (gld) op 16-03-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Nou, als je bestelt en dezelfde avond wordt het pakketje bij je aan de deur gebracht, door een jongeman met een grote glimlach... dan mag je van echte service spreken. toch?
    Geschreven door Klant Vreeswijk uit vorden op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig personeel en snel geholpen
    Geschreven door Klant uit hengelo op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende service. Klantgericht. Volgende keer ga ik weer naar expert
    Geschreven door Klant uit hummelo op 13-01-2017
  • Beoordeling: 9.2

    super geholpen
    Geschreven door Klant uit zelhem op 12-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit wehl op 07-01-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundig personeel, snelle service, goede prijs.
    Geschreven door Klant Jansen uit keijenborg op 22-12-2016
  • Beoordeling: 8.2

    _
    Geschreven door Klant uit hengelo op 09-12-2016