Navigatie

Beoordelingen Expert Houten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Houten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Houten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Bree 8.3

n.v.t.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (152)

  • Beoordeling: 8.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant De Bree uit houten op 12-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Goed meedenken, goede prijs-kwaliteitverhouding, afspraak = afspraak en zorgvuldige plaatsing van de apparatuur!
    Geschreven door Klant uit utrecht op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    De Siemens HB 636 is van uitstekende kwaliteit, heeft een prachtig design en we gaan er hopelijk nog jaren plezier van hebben.
    Geschreven door Klant uit houten op 29-05-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Nieuwe vaatwasser gekocht bij Expert. Goed advies gehad. Redelijke inbouwtarieven t.o.v. concurrent. Wij hebben vaker zaken aangeschaft bij Expert en bij een volgende keer gaan we daar zeker weer winkelen. Aanrader
    Geschreven door Klant Van de Kleut uit houten op 05-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima persoonlijke service. Goede uitleg vooraf gekregen van diverse wasmachines, zodat keuze maken makkelijker ging.
    Geschreven door Klant Emo uit houten op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    deskundig advies,altijd vriendelijk en met humor.ik koop sinds ik in 2009 in houten kwam wonen alle elektronika bij expert.bedankt Jacko en collegas,
    Geschreven door Klant Zimmerman uit houten op 15-03-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service en goede apparatuur. Je krijgt wat je denkt dat je krijgt.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 16-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Voor de locatie Houten kan ik zeggen dat de service en de producten helemaal top zijn!
    Geschreven door Klant Stichting Wegloophuis Utrecht uit utrecht op 08-02-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Bij deze winkel weten de verkopers wel wat aandacht is voor jou probleem, en hebben de verkopers kennis van de producten. Dat is bij een Media markt toch even anders, daar staan ze je soms aan te kijken als je wat vraagt waar heb je her over.
    Geschreven door Klant uit tull en \'t waal op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goede informatie in de winkel en de aflevering was op tijd en netjes
    Geschreven door Klant Veen uit houten op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    In de winkel: alleen antwoord op je vraag/vragen. Niet aandringen als dat antwoord is gegeven. Je kunt daarna, los van de verkoper, verder gaan in de winkel!
    Geschreven door Klant uit houten op 18-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ga ik niet doen. Heb een product besteld. Mailtje gekregen dat ik het op kon halen en dat heb ik gedaan. Niks bijzonders.
    Geschreven door Klant uit houten op 05-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Opzoek naar kwaliteit , waar voor je geld, vriedelijk personeel, goede service en professionele bezorging zoek niet verder .
    Geschreven door Klant Warmerdam uit utrecht op 05-01-2018
  • Beoordeling: 6.1

    Lijkt me nu niet echt gunstig voor locatie houten. Dan ga ik gewoon weer naar locatie leersum
    Geschreven door Klant Oorschot uit odijk op 16-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Goeie service, ervaren medewerkers, denken mee en lossen eventuele problemen op. Ruime keuze, niet in de winkel, dan te bestellen. Kortom, we zijn al 26 jaar trouwe klanten en dat zegt genoeg.
    Geschreven door Klant Spee uit houten op 15-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Door een functionele presentatie en gericht deskundig advies kwam ik op aangename wijze tot de juiste keuze.
    Geschreven door Klant Van den Pol uit montfoort op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goed en vakkundig geholpen met audio systeem en tv
    Geschreven door Klant uit benschop op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit houten op 14-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    De service was goed en er werd meegedacht.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 14-11-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Ben een tevreden klant
    Geschreven door Klant Van de Veen uit houten op 07-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Goed en deskundig voorgelicht. Vaatwasser prima ingebouwd
    Geschreven door Klant uit houten op 24-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Voor service en kwaliteit zit ik bij de Expert op het goeie adres!
    Geschreven door Klant uit houten op 17-10-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Expert is een goed bedrijf
    Geschreven door Klant uit nieuwegein op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.8

    geleverd tot volle tevredenheid.
    Geschreven door Klant Heuvel uit houten op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Goede voorlichting en prima service, van aankoop tot installatie.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 18-08-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Zijn over gegaan op het merk Bosch wasdroger en wasmachine .prima .
    Geschreven door Klant uit houten op 09-08-2017
  • Beoordeling: 6.3

    Geen interesse !
    Geschreven door Klant uit \'t goy op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert levert ook keukeninbouwapparatuur naar wens en buiten hun eigen collectie tegen gunstige prijzen. Onze ervaringen zijn naar volle tevredenheid en aanbevelingswaardig!
    Geschreven door Klant Musters uit houten op 29-06-2017
  • Beoordeling: 8.5

    prima producten en dienstverlening,maar ga zelf wel na of de opgegeven maten kloppen.
    Geschreven door Klant Geerling uit houten op 29-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben uitstekende ervaringen met Expert Houten.
    Geschreven door Klant Hoogland uit schalkwijk op 28-06-2017