Navigatie

Beoordelingen Expert Houten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Houten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Houten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bommel 9.8

Expert Houten is een prettige en nette winkel met deskundig en klantgericht personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (152)

  • Beoordeling: 9.8

    Expert Houten is een prettige en nette winkel met deskundig en klantgericht personeel.
    Geschreven door Klant Bommel uit houten op 28-06-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Bij Expert kun je rekenen op persoonlijke aandacht, bezorging en installatie, professioneel advies en after sales service.
    Geschreven door Klant Maillie uit nieuwegein op 12-04-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Let op beloofde en werkelijke bezorgdsten warenbij oins helaas niet gelijk
    Geschreven door Klant uit bunnik op 24-03-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Website is oke. Een loopje naar de winkel ook. Je wordt er gooed geholpen. Eerlijk en beterouwbaar. Jullie hebben goed personeel.
    Geschreven door Klant Kruijff uit houten op 24-03-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Vriendelijk personeel. Keurig geholpen.
    Geschreven door Klant uit houten op 16-03-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert zit je goed al vele jaren mijn advies kijk niet verder maar ga gewoon naar Expert
    Geschreven door Klant Nimwegen uit vianen op 16-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    -
    Geschreven door Klant uit utrecht op 15-03-2017
  • Beoordeling: 9.5

    uitstekende service, - advies, - bezorging en snel geleverd.
    Geschreven door Klant De Ruiter uit nijkerkerveen op 15-03-2017
  • Beoordeling: 9.4

    What you see is what you het.
    Geschreven door Klant Reijnhou uit utrecht op 09-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Mooie winkel, deskundig personeel, goede spullen.
    Geschreven door Klant uit houten op 02-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ruime keuze op de website, snelle levering!
    Geschreven door Klant uit utrecht op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede prijzen en goed personeel met deskundigheid.
    Geschreven door Klant uit houten op 22-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Geen.
    Geschreven door Klant uit vianen op 16-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede afspraken en correcte levering en plaatsing
    Geschreven door Klant uit houten op 10-02-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Was droogcombinatie gekocht op donderdag, dinsdagmorgen al geplaats. Goed advies en vriendelijke mensen bij Expert
    Geschreven door Klant uit houten op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    uitstekend en zeer snel
    Geschreven door Klant Geerts uit utrecht op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.1

    goede website
    Geschreven door Klant uit houten op 01-02-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Via website bestelde onderdelen om 8.15 uur besteld 11.00 uur al geleverd perfect ?
    Geschreven door Klant uit houten op 28-01-2017
  • Beoordeling: 3.7

    Vind het te lang duren dat je het in huis hebt
    Geschreven door Klant Duine uit harderwijk op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert een no nonsence bedrijf met vriendelijke snelle service en een goede bezorging aan huis met vriendelijke monteur. (jongeman)
    Geschreven door Klant uit houten op 22-01-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Het is een goede winkel met prima bediening en prettige manier van aankopen van electronica en witgoed.
    Geschreven door Klant uit odijk op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.9

    prettig contact en prima service.
    Geschreven door Klant uit vianen op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Online aankoop. Mooie prijs, keurig verpakt, snel geleverd, alles duidelijk!
    Geschreven door Klant Wijk uit houten op 18-01-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Concurrerende prijs. Besteld en de volgende dag in huis. Een aanrader
    Geschreven door Klant Groot uit ijsselstein op 17-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    kan iedereen expert aanbevelen, deskundig, meedenkend, betrouwbaar , etc. alleen maar superlatieven!
    Geschreven door Klant De Ruiter uit nijkerkerveen op 17-01-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundige medewerkers, nemen de tijd voor de klant, goeie service en een ruime keuze.
    Geschreven door Klant Spee uit houten op 14-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    ik had een stofzuiger gekocht maar het snoer had iets langer gemoeten
    Geschreven door Klant uit houten op 05-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Salora 20 inch HD TV gekocht bij Expert. Uitstekende TV voor de laagste prijs.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle levering Top!!
    Geschreven door Klant Kers uit utrecht op 05-01-2017
  • Beoordeling: 3.9

    Ik koop voor kerst een Samsung Led-tv met 15% korting, prijs is dan 2750,- Over extra all risk-garantie is mij bij aankoop niets verteld. Bij aflevering thuis zegt de medewerker dat hij niet begrijpt dat ik bij zo\'n dure tv geen aanvullende verzekering heb genomen. Mij was hierover niets verteld en ik ben toen naar de winkel gegaan. Betreffende verkoper vertelde mij dat hij hier nooit over begon omdat de all risk verzekering behoorlijk duur is en gebreken toch altijd in de eerste 2 jaar ontstaan en dan heb je nog fabrieksgarantie! Op mijn vraag hoe duur dit dan was antwoordde hij Eu 229,- Ik moest dit thuis even overleggen met mijn vrouw en ik zou er bijtijds op terug komen bij hem omdat we nu enkele dagen op vakantie gingen. Bij thuiskomst lag er een folder van Expert op mijn mat met de mededeling dat op betreffende tv nu 20% korting werd gegeven. Ik was onaangenaam verrast, maar we hadden besloten toch een all-risk verzekering op de tv af te sluiten en misschien viel er \"nog iets te regelen\" dacht ik. Betreffende verkoper liet mij meteen duidelijk weten dat hij geen helderziende was, dat hij ook niet kon voorzien dat er op zo\'n korte termijn nog eens 5% extra korting zou worden gegeven en dat dit gewoon pech hebben was voor mij. Hier kon hij niets aan veranderen. Ik had er flink de pest in maar besloot toch maar er een all risk verzekering bij te nemen. Bij het afrekenen was dit ineens Eu 269,- Toen ik zei dat hij mij enkele dagen geleden vertelde dat het Eu 229,- was rekende hij het nog eens na, zei dat het 269,- bleef en de reden van het verschil in bedrag was volgens hem misschien dat de verzekering in de tussentijd duurder was geworden of zo!! Ik heb betaald, ben woest de winkel uit gelopen en heb besloten nooit, maar dan ook nooit meer iets te kopen bij fa Expert!!
    Geschreven door Klant Wanders uit houten op 03-01-2017