Navigatie

Beoordelingen Expert Huizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Huizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Huizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Strik 8.2

Goede service, vriendelijk personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (656)

  • Beoordeling: 8.2

    Goede service, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Strik uit eemnes op 26-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Als je electronica of witgoed nodig hebt, doe jezelf een plezier en koop het hier; Expert Huizen
    Geschreven door Klant Tulp uit huizen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Apparaat werd zeer snel geleverd. Bezorgers waren heel vriendelijke en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit huizen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    ng Geweldige voorlichting personeel in de winkel en goede uitleg van de bezorgers
    Geschreven door Klant Sijl uit huizen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede bezorging en uitlleg van het product
    Geschreven door Klant Borger uit huizen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel met prima service. Goed aanbod en makkelijk parkeren.
    Geschreven door Klant De Graaff uit naarden op 25-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon Top!
    Geschreven door Klant uit huizen op 14-05-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goed geholpen goede service
    Geschreven door Klant Zuiderhoek uit huizen op 14-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ontzettend goed geholpen door Chantal. Ze was heel geduldig en heeft haar best gedaan om iets uit te zoeken dat goed past bij mijn wensen en budget. Top service! Bedankt Chantal!
    Geschreven door Klant uit almere op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit huizen op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.9

    een ieder die iets nodig heeft wat tv,radio of welk gebied dan ook ga naar Expert je zult er geen spijt van krijgen
    Geschreven door Klant Van Noort uit huizen op 12-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heb hele goede ervaring met expert Huizen,goede adviezen en erg behulpzaam,ook aan de telefoon met bestellen. En Herman is een leuke vent,altijd in voor een grapje Top winkel
    Geschreven door Klant Elfrink uit huizen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 6.1

    Nvt
    Geschreven door Klant uit huizen op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.1

    dat prdokte ik vind pima
    Geschreven door Klant Zoubaa uit weesp op 05-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert wordt je altijd vriendelijk geholpen, een zeer betrouwbare fijne winkel.
    Geschreven door Klant Slokker uit huizen op 30-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Tijd voor een nieuwe wasmachine. Eerst georienteerd op de site. Toen na afspraak naar de winkel. De wasmachine stond als aanbieding direct bij het binnenkomen. Keuze was snel gemaakt mede door perfect en goed advies verkoopster die alle tijd nam voor ons. Heldere uitleg. Levering binnen 3 dagen. Werd zelfs een dag eerder : men belde of dat kon. Snel en vakkundig eea geinstalleerd, oude meegenomen. Keurig, geen rommel gemaakt. Fantastische snelle service met humor. Begrijpelijke uitleg. Zeer plezierige mensen. Vakmensen. Experts. Daarom komen wij al 20 jaar bij Expert Huizen. Zeer tevreden. Hulde!
    Geschreven door Klant Preudhomme uit huizen op 30-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Worden altijd goed geholpen en ze denken altijd met je mee
    Geschreven door Klant Callenbach uit bussum op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede hulp door aardig personeel wij kennen ze en ze kennen ons ook goed want wij hebben veel spullen bij hun gekocht
    Geschreven door Klant Snel uit huizen op 23-04-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Als het wachten is op de tv terwijl de rest aanwezig is zou 16 april binnen komen en dan blijkt de soundbar er niet te zijn. De bestelling loopt al van 6 april en zou 22 april geplaatst worden. Er lag nog een mooie bleuray speler die perfect aansluit op de tv en de soundbar dus deze verleden week besteld en betaald. Nu wacht dat de zending compleet is en dan installeren. Als ik eigenaar zou zijn van het bedrijf en zie dat de concurrentie wel zo een apparaat op voorraad heeft zou ik er toch een telefoontje aan wagen. Zie concurrenten niet als de vijand maar als collega\'s.
    Geschreven door Klant Kostman uit huizen op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Service is perfect!!
    Geschreven door Klant uit blaricum op 20-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service, goed advies, fijne prijzen kunnen afspreken. Kortom: zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit almere-haven op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Had zeer goed ervaring als altijd bij Expert winkel werknemers heel vriendelijke
    Geschreven door Klant Staal uit zeewolde op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Geweldige winkel goed geholpen raat iedereen expert aan
    Geschreven door Klant Van \'t Pad Bosch uit baarn op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Vanwege het vriendelijke personeel bij Expert heb ik daar een AEG LX7 stofzuiger gekocht. Behoorlijke zuigkracht, prima tevreden. Ik zou deze aanbevelen. jammer dat er geen borsteltje bij zit (maar gelukkig past het borsteltje van mijn oude stofzuiger )
    Geschreven door Klant Streefkerk uit huizen op 07-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Expert is een fijne winkel en je wordt er goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit huizen op 06-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Koelkast is goed! Is stil, en heeft mooie uitstraling!
    Geschreven door Klant uit huizen op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Voor het bezoek reeds de keuze van het merk gemaakt. Verkoper wees op de andere modellen die thans in de markt aanwezig zijn met de daarbij de verschillen met de andere types. Ook de prijs is onderhandelbaar waarbij de koper en verkoper elkaar ruimte geven.
    Geschreven door Klant Haazen uit huizen op 31-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig en vriendelijk oersoneel.
    Geschreven door Klant uit almere op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben heel goed geholpen en de service is uitstekend
    Geschreven door Klant uit naarden op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en snel geholpen door Martijn. Afspraken worden nagekomen
    Geschreven door Klant uit nederhorst den berg op 25-03-2021