Navigatie

Beoordelingen Expert Kaatsheuvel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Kaatsheuvel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Kaatsheuvel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Joubrane 10.0

Klantvriendelijk denk mee , goede service alles is goed toppertje!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (700)

  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk denk mee , goede service alles is goed toppertje!
    Geschreven door Klant Joubrane uit kaatsheuvel op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Online een stofzuiger besteld. Het product was voorradig in een andere vestiging nabij mijn woonplaats. Zeer tevreden over de communicatie, afhandeling en bezorging. De oude ging weer mee. Blij met jullie :-)
    Geschreven door Klant Bezems uit tilburg op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Grote keus goed uit leg
    Geschreven door Klant Sins uit kaatsheuvel op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ze denken met je mee, snelle levering helemaal top!
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 07-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    In Lockdown iets moeten kopen wat je niet kunt zien is best vervelend. Maar we zijn tel. heel goed geadviseerd over onze nieuwe aankoop een LG wasmachine. Prima aankoop en goede service ook van de bezorgers Top.
    Geschreven door Klant Bruring uit sprang capelle op 07-01-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Vriendelijk en kundig personeel, dat indien nodig ook oplossingsgericht meedenkt.
    Geschreven door Klant Van Oosterhout uit waalwijk op 05-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ben vooralsnog tevreden over de gevolgde procedures en de kritische houding van de verkoper.
    Geschreven door Klant Vonk uit loon op zand op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    De service is goed. Goederen die je gekocht hebt kunnen ze makkelijk terugzien
    Geschreven door Klant Helvert uit kaatsheuvel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede ervaringen met expert
    Geschreven door Klant Schoondermark uit sprang-capelle op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldige service! Wasmachine de volgende dag al in huis!
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Top bedrijf ...!!
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Deze heb ik voorgaande al beschreven én heb inmiddels al iemand doorverwezen én dat allemaal als je hier nog maar 3 mnd woont!! Wens u allen een gezond jaar in goed gevoel en dito verkoop! M.VR. Gr.
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit loon op zand op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Snelle en goede service met aandacht voor de klant Kan iedereen aanbevelen om hier zijn of haar aankopen te doen
    Geschreven door Klant Besseling uit loon op zand op 28-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert wordt eerst goed geluisterd naar wat je wilt. Ze adviseren prima en komen beloften na. Fijn dat ze de boel thuis brengen en werkend achterlaten. Nog fijner dat je op ze kunt terugvallen als dat nodig is.
    Geschreven door Klant Lam uit sprang-capelle op 19-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Koop met een gerust hart bij de Expert in Kaatsheuvel
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 17-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn al jaren uitstekend tevreden over zeer goede service van Expert-Kaatsheuvel, altijd klantvriendelijk, goed advies en juiste levering.
    Geschreven door Klant Verdoorn uit sprang-capelle op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Deze vestiging in Kaatsheuvel heeft een zeer kundig en klantvriendelijk personeel. Hele goede uitleg over de oven die ik kocht.. Kunnen sommige filialen wat van leren... Echt een topvestiging.
    Geschreven door Klant Geurds uit \'s-hertogenbosch op 16-12-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Goede producten en goede uitleg in de winkel. Minpunt betaalde service
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Kaatsheuvel alweer goed geholpen.
    Geschreven door Klant Van Maurik uit kaatsheuvel op 20-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en advies!
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 20-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Een goede en duidelijke uitleg van de producten en persoonlijke benadering.
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 20-11-2020
  • Beoordeling: 6.9

    De service van Expert is prima, maar de afhandeling van de klacht aan de Sony TV is tot op heden niet opgelost, jammer
    Geschreven door Klant Joosten uit kaatsheuvel op 17-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede zaak. Ruime keuze. Vriendelijk personeel. Goede service. Personeel heeft verstand van ieder apparaat. Zeer snelle levering. Wij kopen altijd bij Expert.
    Geschreven door Klant Bos uit kaatsheuvel op 17-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Echt een aanrader om lokaal te kopen
    Geschreven door Klant Van Hamond uit waalwijk op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Over het verwijderen van de oude en het plaatsen van een nieuwe wasmachine zijn wij zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Janssen uit kaatsheuvel op 11-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel, service en deskundigheid
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Nvt
    Geschreven door Klant Sterrenburg uit sprang-capelle op 09-11-2020