Navigatie

Beoordelingen Expert Kaatsheuvel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Kaatsheuvel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Kaatsheuvel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kleinloog 8.6

Ik ga altijd weer terug naar Expert Kaatsheuvel omdat ik daar goed geholpen wordt door kundig personeel die mij serieus nemen en duidelijk communiceren.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (701)

  • Beoordeling: 8.6

    Ik ga altijd weer terug naar Expert Kaatsheuvel omdat ik daar goed geholpen wordt door kundig personeel die mij serieus nemen en duidelijk communiceren.
    Geschreven door Klant Kleinloog uit sprang-capelle op 20-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 19-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ervaring was goed wij wisten wat we moesten hebben
    Geschreven door Klant Balkom uit drunen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Uitstekende service op alle aspecten van een aan te schaffen nieuw product
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, vriendelijk personeel en goede voorlichting
    Geschreven door Klant De Jong uit kaatsheuvel op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer service gericht. Meedenken met de klant.
    Geschreven door Klant Kloosterman uit kaatsheuvel op 03-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijk personeel met verstand van zaken
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 30-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We worden altijd netjes en correct geholpen.
    Geschreven door Klant Van Maanen uit kaatsheuvel op 23-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer kundig personeel en goed advies m.b.t. maken van een juiste keuze. Echt een aanrader, top zaak.
    Geschreven door Klant Verdoorn uit sprang-capelle op 19-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Een wasmachine van Samsung aangeschaft bij Expert. De medewerker aan de telefoon dacht goed mee en hij kon snel bezorgd worden. Keurig boven gebracht en de oude mee genomen. Zeer behulpzame bezorgers!
    Geschreven door Klant uit werkendam op 15-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deze winkel is een echte aanrader,je betaalt wel iets meer dan elders, maar de deskundigheid vergoed alles.
    Geschreven door Klant De Kok uit kaatsheuvel op 15-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klant staat centraal. Ze proberen niet het product te verkopen waar ze het meeste aan verdienen, maar het product dat het beste aan mijn wensen/eisen voldoet.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit waalwijk op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Deskundig en goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Mulders uit waspik op 31-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant Vos-decavel uit sprang-capelle op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Ondanks de corona afspraken zeer goed geadviseerd en geholpen.
    Geschreven door Klant Rekkers uit waspik op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service en garantie voorwaarden ook goed
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geholpen en een goed product
    Geschreven door Klant Van der Pennen uit rijen op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Snelle en goede service
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Mijn ervaring betreft mijn aankoop bij Expert is zeer goed voor wat betreft informatie, levering en installatie, kortom de hele afhandeling is perfect verlopen.
    Geschreven door Klant Hersmus uit tilburg op 12-03-2021
  • Beoordeling: 6.6

    Zie eerder bericht
    Geschreven door Klant Van Glabbeek uit kaatsheuvel op 12-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Al verschillende apparaten bij expert Kaatsheuvel gekocht. Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Keurige bezorging.
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 11-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    De mensen van Expert in Kaatsheuvel zijn heel service gericht en voorkomend. De adviezen ter zake en vakkundig. Men verdiept zich in de wensen en levert correct en volgens afspraak. Ik raad iedereen aan met deze mensen in zee gegaan.
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben zeer tevreden over de produktinformatie, snelle leverering en service. Expert Kaatsheuvel geeft zekerheid en snelle hulp wanneer dat nodig is.
    Geschreven door Klant Overbeek uit kaatsheuvel op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden met de winkel in de buurt. Gaat niets boven persoonlijk kontakt
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goed en netjes gedaan.
    Geschreven door Klant uit loon op zand op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Dik tevreden Ze hebben nog gewoon tijd voor je
    Geschreven door Klant Snoeren uit kaatsheuvel op 08-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn wederom goed en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Eijsvogels uit boxtel op 03-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Persoonlijke aandacht en service, dat vind ik zelf heel belangrijk. Er werd zelfs voorgesteld om met beeldbellen het assortiment in de winkel te laten zien zodat ik niet alleen in de webshop hoefde te kijken. Ik ben altijd al tevreden geweest over de klantvriendelijkheid en service van Expert Kaatsheuvel.
    Geschreven door Klant v Wijk uit kaatsheuvel op 02-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Bijna alle gestelde vragen zijn voor mij eigenlijk niet van toepassing , omdat de winkel waar ik het product gekocht heb, gesloten was en er alleen bestellingen afgehaald konden worden worden. Derhalve geen goed oordeel kunnen vormen.
    Geschreven door Klant uit gilze op 01-03-2021