Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vreuls 9.6

Kan niet beter.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (479)

  • Beoordeling: 9.6

    Kan niet beter.
    Geschreven door Klant Vreuls uit kerkrade op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nog te weinig ervaring i.v.m. corona virus.
    Geschreven door Klant uit geleen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 6.4

    De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Personeel is niet vriendelijk en een \'rare snuiter\' ik had een telefoontje gemist. En werdt op maandag ochtend weer gebeld. Ook dat gemist. Ik heb terug gebeld. Kreeg als antwoord dat hij mij telefonisch niet te woord wilde staan omdat het maandag was en zijn vrije dag was??! Ook bij levering geen vriendelijk woord. Wellicht met verkeerde been uit bed.
    Geschreven door Klant Bout uit landgraaf op 25-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer te vreden. 👍
    Geschreven door Klant uit klimmen op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle levering,product zoals omschreven.
    Geschreven door Klant Timmermans uit baesweiler op 22-03-2021
  • Beoordeling: 5.0

    Zie voorgaande!!!!!
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 21-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Correct en vriendelijk personeel dat je op een professionele manier helpt.
    Geschreven door Klant Deckers uit kerkrade op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Bij een eerste bestelling ging het mis doordat de leverancier van het product in gebreke bleef. Bij een tweede nieuwe bestelling ging het prima.
    Geschreven door Klant Scheeren uit heerlen op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ik ben tevreden over de service en het gemak als ik door mijn gezondheid niet zelf naar de winkel kan wordt het zonder problemen bezorgd
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Super
    Geschreven door Klant Wetterhahn uit heerlen op 18-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Alles soepel verlopen
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 16-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Fantastic
    Geschreven door Klant Al Hafyan uit kerkrade op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Top service en beste keuze prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Bos uit landgraaf op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    N.v.t.
    Geschreven door Klant Saals uit brunssum op 15-03-2021
  • Beoordeling: 3.5

    slechte ervaring koop er niks meer
    Geschreven door Klant Handels uit landgraaf op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Na een voor oriëntering op internet wist ik wat ik hebben wou. Na een afspraak in de winkel werd mijn keuze versterkt en de bestelling snel afgerond. De levering was zelfs nog 2 weken eerder dan gepland. Super.
    Geschreven door Klant Fröls uit landgraaf op 11-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 09-03-2021
  • Beoordeling: 6.8

    Expert als organisatie ben ik zeer tevreden ,, maar de winkel is een zwak punt daar kan omgaan met klanten nog veel verbeteren. En de service heeft in 30jaar een andere definitie gekregen. Achteraf lost Expert het wel op. dan is het leed al geschiedt.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 04-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Weer supergoed geholpen: probleem dat ik had is perfect opgelost...
    Geschreven door Klant Charlier uit kerkrade op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service en goede waar voor je geld
    Geschreven door Klant Raduzzi uit eygelshoven op 03-03-2021
  • Beoordeling: 5.6

    Zie eerdere beschrijving
    Geschreven door Klant Dörenberg uit landgraaf op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer tevreden heb dit telefonische en per mail moeten doen ivm corona
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ga voor al mijn computer benodigdheden naar Expert Landgraaf vooral om de deskundigheid en het advies van Marc Charlier.
    Geschreven door Klant uit valkenburg lb op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zou niet anders willen dan expert landgraaf. Daarom een wardering van een 9.
    Geschreven door Klant Corvers uit landgraaf op 24-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer tevreden met service en klantvriendelijkheid , echt een aanrader
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Snelle afhandeling, goede service en advies.
    Geschreven door Klant Allon uit simpelveld op 18-02-2021
  • Beoordeling: 5.0

    Normaal gesproken zijn wij altijd zeer tevreden met Expert maar deze aankoop is niet verlopen zoals wij gewend waren van Expert. Product prima, service slecht.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 16-02-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Nieuwe tv laten plaatsen, na aanzetten blijkt er een donkere plek in beeld zichtbaar. Baas erbij laten komen die de neiging had om moeilijk te gaan doen maar dat trok al snel weer bij. De dag erna bleek de vlek verdwenen. Gebeld naar de zaak, iedereen tevreden. Maar helaas werken de sounbar bijgeleverde boxen niet en ik krijg ze, ondanks allerlei pog`ingen niet aan de praat. Dit komt onder andere omdat de tv én de soundbar maar snel,snel geïnstalleerd zijn geworden zonder enige uitleg. Bovendien is de sounbar niet fatsoenlijk afgesteld, zo blijkt later. Maar weer bellen...
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    by expert zit je goed prys is goed de levering is perfect wat wil je nog meer expert dan zit je goed de gr jo
    Geschreven door Klant uit voerendaal op 08-02-2021