Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Pilz 8.1

nou vraag je teveel,het voorgaande is al mooi genoeg

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (333)

  • Beoordeling: 8.1

    nou vraag je teveel,het voorgaande is al mooi genoeg
    Geschreven door Klant Pilz uit heerlen op 30-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    mijn ervaring is dat het personeel vriendelijk en behulpzaam is in uitleg van de producten die er aanwezig zijn producten die er zijn zijn betaalbaar en goede kwalitijd
    Geschreven door Klant Wijckmans uit landgraaf op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Prima winkel in eigen dorp met kundig, vriendelijk personeel. Kunnen we zo houden door er onze spullen aan te schaffen. Weet je meteen waar je moet zijn als er iets mee zou zijn.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 24-03-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Correct en snel geholpen. Mooie televisie tegen een scherpe prijs. Snelle levering.
    Geschreven door Klant Janssen uit geleen op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Dik tevreden over de service.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 18-03-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Geen behoefte aan.
    Geschreven door Klant uit heerlen op 14-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    tevreden klant
    Geschreven door Klant Görtzen uit landgraaf op 11-03-2020
  • Beoordeling: 5.4

    ik beveel expert niet aan want je kunt niet van ze op aan invbm afspraak maken als je het product geïnstaleerd en bezorg moet krijgen
    Geschreven door Klant Van Berlo-habets uit landgraaf op 10-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Makkelijk en goed
    Geschreven door Klant Van Kleef uit brunssum op 07-03-2020
  • Beoordeling: 8.1

    In de winkel wordt je heel goed te woord gestaan,hebben verstand van z a ken. Proberen je niets ASN te smeren,geven alleen goede raad. Fijn dat het een kleine winkel in de wijk is.
    Geschreven door Klant Huntjens uit landgraaf op 07-03-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Voor een leuk en kundig personeel moet je naar Expert gaan!
    Geschreven door Klant Bechholz uit eygelshoven op 05-03-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima service en net iets goedkoper dan op de site.
    Geschreven door Klant Renkens uit eygelshoven op 05-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Een goede keuze, maar de mogelijkheid van de aansluiting via wifi op internet ontbrak.
    Geschreven door Klant Braam uit landgraaf op 04-03-2020
  • Beoordeling: 7.9

    FRANS liet mij de keuze per mail doorgeven, omdat ik de winkel te ver vond. Een heidens karwij , omdat ik alle nummers moest vermelden. Heel vlot kreeg ik een mail, dat er aan gewerkt werd en de volgende dag een suggestie. De rest liep soepel, alleen de betaling ging even fout door een misverstand.
    Geschreven door Klant uit voerendaal op 24-02-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer te vrede met de website van Expert. Alles geregeld in de winkel en goed gecommuniceerd.
    Geschreven door Klant Dawid uit landgraaf op 21-02-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Afwasmachine kapot en dezelfde dag nog vervangen. Super service door Expert Landgraaf. Kinderen blij dat ze niet met de hand hoeften af te wassen! Wij blij met nieuwe machine!
    Geschreven door Klant Van Laere uit scherpenseel op 21-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert in Landgraaf, super service 5 sterren zeker.
    Geschreven door Klant Van Der Lei uit brunssum op 17-02-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Oven en kookplaat gekocht en laten bezorgen en inbouwen. Er was een aanbieding, dus de prijs was prima. In de winkel goed geholpen, en de meneer die het kwam bezorgen/inbouwen was super vriendelijk. En wist heel goed waar die mee bezig was. Ik ben daarom heel tevreden :)
    Geschreven door Klant Godschalk uit landgraaf op 13-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geholpen om te komen tot een passende keuze, de communicatie is prima en de levering en plaatsing is tijdig en goed verlopen. Een klant uit Landgraaf
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 06-02-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ongelofelijk maar waar. Op zaterdagochtend een koelkast besteld en dezelfde dag reeds geleverd! Bedankt Brian voor de uitstekende service.
    Geschreven door Klant Smeets uit maastricht op 03-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Nvt
    Geschreven door Klant Bijker uit heerlen op 24-01-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben prima met mijn aankoop geholpen in de winkel.
    Geschreven door Klant Dautzenberg uit landgraaf op 17-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige en geweldige winkel. Denken mee met de klant, bieden oplossingen en zeer klantvriendelijk. Vooral Brian is een topper.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.0

    tevreden
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer goede zaak. Vriendelijk en deskundige hulp.
    Geschreven door Klant Haagmans uit landgraaf op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel, prijs zelfde als online, service top.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 21-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goede en klantvriendelijke bediening, dus ik raad allen een bezoek te brengen aan Expert.
    Geschreven door Klant Op Den Kamp uit kerkrade op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.6

    heel erg tevreden over service en geleverd materiaal kan expert landgraaf echt aanbevelen,,,fam Haagmans Kerkrade
    Geschreven door Klant Haagmans uit kerkrade op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    fijne ( buurtwinkel)
    Geschreven door Klant Langenkamp uit landgraaf op 13-11-2019