Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Gerards 7.3

Bestellen, betalen en dezelfde dag geleverd. Tenminste als het voorradig is bij het filiaal in de buurt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (408)

  • Beoordeling: 7.3

    Bestellen, betalen en dezelfde dag geleverd. Tenminste als het voorradig is bij het filiaal in de buurt
    Geschreven door Klant Gerards uit landgraaf op 22-01-2021
  • Beoordeling: 6.0

    Tot nu toe altijd uiterst tevreden geweest over de service en advies bij diverse aankopen in de winkel. Bij het telefonisch bestellen van onze wasmachine was het advies en de klantvriendelijkheid ook hartstikke goed. Helaas tot het moment van bezorging. - 4 uur tevergeefs gewacht op bezorging - zelf na 4,5 uur moeten bellen om verhaal te halen - na 5 uur wachten volgt bezorging, zonder excuus van bezorger, maar wel met commentaar over 1 trapje met 1 trede bij de voordeur, dit terwijl mijn partner aanbood te helpen met tillen. De bezorging was uiterst teleurstellend en helaas niet zoals wij de dienstverlening altijd gewend zijn.
    Geschreven door Klant Snackers uit landgraaf op 21-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede uitleg bij navraag van het te bestellen product. Goede service. Genoeg keus.
    Geschreven door Klant Heuts uit landgraaf op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima advies,service en levering.
    Geschreven door Klant Charlier-souren uit landgraaf op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Op advies van medewerker een Sony koptelefoon uitgezocht. Precies wat ik wilde. Heb zo tijd bespaard met zelf eentje uitzoeken. Heb gezegd wat ik wilde voor welk budget. Zeer tevreden over deze Sony
    Geschreven door Klant Paulus uit kerkrade op 16-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goed meedenken ook in moeilijke situaties, oplossingen aandragen en nakomen van gemaakte afspraken over levering en montage.
    Geschreven door Klant uit brunssum op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Koop bij Expert in je eigen omgeving
    Geschreven door Klant Van der Heide uit landgraaf op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service, mooie winkel en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Albers uit landgraaf op 11-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Samsung HW-N400 soundbar gekocht, tot nu nog niet gelukt om deze op bestaande installatie aan te sluiten. Op tv werkt wel al en geluid is prima
    Geschreven door Klant Coppus uit heerlen op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed
    Geschreven door Klant Vreuls uit heerlen op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Klantvriendelijke medewerker in de winkel, duidelijke antwoorden op mijn vragen, snelle keuze kunnen maken. Duidelijke afspraken met betrekking tot de levering, afspraken nakomen en goede service bij de levering.
    Geschreven door Klant Vanderbroeck uit landgraaf op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    De afspraken goed na gekomen zeer tevreden
    Geschreven door Klant Bakker uit heerlen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Ik bestelde een wasmachine die niet in de winkel aanwezig was en ook niet meer op voorraad in NL. Ik wilde die machine omdat die erg stil was volgens testen. Was er me van bewust dat ik lang(er) moest wachten omdat de machine nog in Italie geproduceerd moest woren. Was niet erg, want eigen machine werkte nog.
    Geschreven door Klant Smeets uit landgraaf op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Kopen met aandacht voor de klant. Zowel wat het produkt betreft als de wensen.
    Geschreven door Klant uit herzogenrath op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    alles ok
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    goede winkel zal binnenkort weer wat komen om wat te kopen
    Geschreven door Klant Frosch uit landgraaf op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ben al jaren tevreden over expert.
    Geschreven door Klant Thijs uit landgraaf op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    iK ZAL KENNISSEN EN VRIENDEN NA MIJN ERVARING MET EXPERT ADVISEREN OM TV ENZ BIJ EXPERT AAN TE SCHAFFEN
    Geschreven door Klant Van den Berg uit kerkrade op 31-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Ondanks corona , werd ik toch weer perfect geholpen , de bestelling via het internet ging ook perfect, aflevering zoals afgesproken, top , ja dat is het voordeel van de plaatselijke ondernemers
    Geschreven door Klant Verreck uit landgraaf op 23-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service. Vriendelijk personeel. Snelle levertijd.
    Geschreven door Klant uit sittard op 21-12-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Expert is vertrouwd
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 19-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij deze winkel wordt je zeer goed geholpen, eerlijkheid en netheid staat bovenaan. En een Expert denkt met je mee. Bedankt voor de geweldige service, en dan ook nog zo kort bij huis, waar vindt je dit op de dag van vandaag nog.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    De tv die ik bestelde was niet leverbaar door Samsung terwijl er op dat moment een cashback actie op zat. Ik kreeg de cashback direct als korting en nog een extra korting.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-12-2020
  • Beoordeling: 4.9

    Slechte service. Had een artikel telefonisch gereserveerd en toen ik in de winkel kwam, bleek er niets te zijn gereserveerd. Gelukkig was het artikel wel nog beschikbaar, maar feit blijft dat afspraken niet zijn nagekomen. Bediening in de winkel was niet echt vriendelijk. Jammer; een gemiste kans.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 18-12-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Goeie service. Ivm corona Lockdown \'t artikel mooi thuisbezorgd. Top. 👍
    Geschreven door Klant Caenen uit eygelshoven op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede aanbiedingen bij Expert.
    Geschreven door Klant uit voerendaal op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    service en het bestelde product en de installatie was goed.
    Geschreven door Klant Proenings uit landgraaf op 17-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede winkel, wordt goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Vlugge levering en goede producten de prijs is goed ik ben tevreden
    Geschreven door Klant Leyenhorst uit landgraaf op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 16-12-2020