Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Ook een volgende aankoop doen wij weer bij Expert Landgraaf. Winkel oogt wat rommelig omdat feitelijk alles in een te kleine winkel is gepropt maar we zijn super geholpen, zeer kundig en alle gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. Super!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (500)

  • Beoordeling: 9.2

    Ook een volgende aankoop doen wij weer bij Expert Landgraaf. Winkel oogt wat rommelig omdat feitelijk alles in een te kleine winkel is gepropt maar we zijn super geholpen, zeer kundig en alle gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. Super!
    Geschreven door Klant uit nuth op 10-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant Kloprogge uit kerkrade op 06-09-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Prijs is goed.
    Geschreven door Klant uit schinnen op 03-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en vriendelijk personeel is zijn geld waard aan het product
    Geschreven door Klant Peusens uit heerlen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Duidelijke uitleg en goede service
    Geschreven door Klant uit heerlen op 23-08-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Gewoon advies vragen
    Geschreven door Klant Franken uit landgraaf op 23-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Wij waren tevreden
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 21-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Hadden een tv gekocht. Eenmaal bij thuiskomst bleek deze kapot te zijn. Binnen 1 dag konden we de beschadigde tv terug brengen en hebben ze van Landgraaf geregeld dat we een nieuwe in Maastricht konden gaan halen.
    Geschreven door Klant uit voerendaal op 20-08-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service vriendelijke bediening goede kwaliteit
    Geschreven door Klant Raduzzi uit eygelshoven op 19-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Het artikel was lang niet leverbaar, maar uiteindelijk is het goed gekomen
    Geschreven door Klant Vreuls uit kerkrade op 18-08-2021
  • Beoordeling: 7.4

    geen bijzonderheden
    Geschreven door Klant uit schinveld op 17-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Bij Expert hoop ik op goede service.
    Geschreven door Klant uit wittem op 16-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    na de aanschaf van de magnetron-oven/ koelkast en vriezer wordt mijn volgende bestelling wasmachine en droger!
    Geschreven door Klant Kampermann uit voerendaal op 14-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Alles correct afgehandeld
    Geschreven door Klant Prickartz uit kerkrade op 14-08-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Helemaal top
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 12-08-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle en correcte levering. Service is goed
    Geschreven door Klant Smeets uit landgraaf op 08-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Toppie, goed advies.
    Geschreven door Klant uit spaubeek op 08-08-2021
  • Beoordeling: 6.6

    De website heb ik alleen ter orientatie gebruikt@
    Geschreven door Klant Vrijland uit landgraaf op 02-08-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede uitleg en goed luisteren naar wensen van cliënt.
    Geschreven door Klant Boss uit landgraaf op 31-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Top service!
    Geschreven door Klant Beninati uit landgraaf op 28-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deze TV voldoet aan al onze wensen en is zeker een aanrader voor andere eventuele aankopen.
    Geschreven door Klant Drescher uit kerkrade op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Hele prettige en deskundig advies gekregen.
    Geschreven door Klant Janssen uit landgraaf op 23-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Nvt alles 100%
    Geschreven door Klant Dekeunink uit landgraaf op 21-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ik wist wat ik wilde bestellen. Was verder geen advies voor nodig. Expert heeft het netjes besteld. Lange levertijd ( mede door Corona). Afhandeling prima.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben zeer tevreden met de aankoop en zal ook mijn vrienden en kennessen adviseren bij U te kopen en te profiteren ven de goede service
    Geschreven door Klant Goebbels uit kerkrade op 19-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    geen komentaar
    Geschreven door Klant Salmaso uit landgraaf op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima uitleg, vriendelijke bediening, thuislevering perfect ( plaatsing, verpakking en oude koelkast mee teruggenomen). Aanrader.
    Geschreven door Klant Raaimakers uit kerkrade op 10-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ik beveel deze zaak aan bij iedereen
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden over de service van Expert in Landgraaf. Het product dat ik zocht was op voorraad en is bijzonder vakkundig geïnstalleerd door de zeer deskundige en vriendelijke monteur. Complimenten!
    Geschreven door Klant uit sittard op 01-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Nette leuke bediening , en vakkundig aan gesloten
    Geschreven door Klant Otten uit landgraaf op 29-06-2021