Navigatie

Beoordelingen Expert Laren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Laren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Laren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

zie bovengenoemde cijfers

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (687)

  • Beoordeling: 7.9

    zie bovengenoemde cijfers
    Geschreven door Klant uit blaricum op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    ga vooral naar de Expert winkel in Laren NH. daar is het oké
    Geschreven door Klant Welling uit blaricum op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Goede levering
    Geschreven door Klant uit ankeveen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.7

    top service en zeer kundig.
    Geschreven door Klant Tordoir uit laren op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Ik had geen enkele ervaring met Expert maar ben bijzonder tevreden over de persoonlijke aandacht en advies op maat. Het ging slechts om het vervangen van een vaatwasser, maar ik voel me zeer goed geadviseerd en snel en trefzeker geholpen.
    Geschreven door Klant Liefting uit hilversum op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer aan te raden
    Geschreven door Klant Kollen uit bussum op 28-11-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Prettig en adequaat
    Geschreven door Klant uit hilversum op 18-11-2023
  • Beoordeling: 9.6

    goede winkel aardige bekwame mensen
    Geschreven door Klant Van de Pas uit laren (nh) op 15-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    goede informatie waardoor je snel juiste keuze kunt maken
    Geschreven door Klant uit laren op 13-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Van aankoop tot installatie loopt alles zeer soepel.
    Geschreven door Klant Van Hoek uit laren op 10-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel met goed en kundig personeel. Nemen de tijd voor je en adviseren je goed. Echt top!!
    Geschreven door Klant Rellum uit soesterberg op 09-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    goede, klantgerichte service
    Geschreven door Klant uit huizen op 09-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals ik al heb aangegeven. Prima behandeld.
    Geschreven door Klant Veldhuizen uit laren op 08-11-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundige advies en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit blaricum op 08-11-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Snel, fijn geholpen. Gemonteerd zoals afgesproken. Sympathieke medewerkers. Prijs kwaliteit verhouding heel goed.
    Geschreven door Klant uit laren op 08-11-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Positief positief
    Geschreven door Klant Hartendorp uit hilversum op 08-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en degelijk advies in de winkel. Ook meedenken omtrent vernieuwingen op bestaande producten, zonder meteen alleen nieuwe producten aan te bevelen. Aflevering en installatie deskundig uitgevoerd.
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.3

    zie ons eerste antwoord
    Geschreven door Klant uit almere op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Prettig in de winkel geholpen en bezorging en montage vakkundig.
    Geschreven door Klant Van Winsen uit hilversum op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.5

    ze doen wat is afgesproken 2 week na levering ,deed de wasmachine niks meer alles na gelopen,stekker zat er goed in,gaat er nooit uit hij reargeerde nergens op brande ook op het display geen lampje gebeld naar expert de vraag gesteld en de medewerker vertelde even de stekker eruit, resetten heet dat geloof ik,kon niet zo gauw bij de stekker ,stroom er even afgehaald en ja hij deed het weer ik hoop alleen dat het bij die ene keer blijft groet gm de gier
    Geschreven door Klant De Gier uit kortenhoef op 05-11-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Goede, langjarige ervaring. Voor ons \"convenience om de hoek\".
    Geschreven door Klant Constandse uit laren op 31-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel en fantastische service. Prettig en goed personeel.
    Geschreven door Klant uit eemnes op 31-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    alles is correct.
    Geschreven door Klant Huisman uit eemnes op 26-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Plezierig, deskundig, voorkomend ,service gericht...
    Geschreven door Klant Van der Schoot uit bussum op 26-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    goede service, goede koelkast, vriendelijke, deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit laren nh op 26-10-2023
  • Beoordeling: 8.9

    In 1 woord .. TOP
    Geschreven door Klant uit blaricum op 25-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Heel goed.
    Geschreven door Klant Kosterink uit hilversum op 25-10-2023
  • Beoordeling: 6.9

    Vertrouwd en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit laren nh op 25-10-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Ik moest een dvd speler hebben die verschillende formats van zelfgemaakte Dvd kon spelen. In de winkel werd de dvd speler operabel gemaakt en alle meegenomen dvd werden uitgeprobeerd. Persoonlijke hulp waar vind je die nog
    Geschreven door Klant uit hilversum op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Mijn ervaring met Expert vind ik prima, ze denken mee.
    Geschreven door Klant Nijhof uit hilversum op 24-10-2023