Navigatie

Beoordelingen Expert Laren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Laren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Laren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Snelle en ter zake hulp!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (182)

  • Beoordeling: 9.3

    Snelle en ter zake hulp!
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 06-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Alles wat Expert de Boer in Laren verkoopt is prima tot fantastisch. Je hoeft dus nooit naar een andere winkel. Hele goede en bijzonder aardige service. Personeel werkt er al jaren. Mevr Aaftink van Gool
    Geschreven door Klant Aaftink uit blaricum op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    prettig contact, snelle levering en hulp bij installatie. een goede ervaring.
    Geschreven door Klant uit naarden op 21-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel Laren
    Geschreven door Klant Van Oostveen uit blaricum op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Prima winkel goede service
    Geschreven door Klant uit eemnes op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.5

    als je voor een waterkoker kiest , let op voor je zelf dat er de keuze is tussen de RVS stalen ketels die van buiten net zo heet worden dan het hete water binnenin , dan zijn kunststof ketels niet heet maar warm van buiten , en nog beter zijn dubbelwandige ketels , waaronder de isolatie waterkoker mijn voorkeur is gebleken , en die heeft ook nog instelbare temperatuur mogelijkheid , b.v. voor thee water 80 graden.
    Geschreven door Klant Van Breemen uit eemnes op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Speciaal medewerker Chris staat klaar om nog wat extra service te verlenen.Bij zijn aanwezigheid \'gaat altijd de zon op\'.Houden zo!!
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 05-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert in Laren zeer aan te bevelen. Je wordt er erg goed geholpen en weten waar ze het over hebben.
    Geschreven door Klant uit eemnes op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.0

    beter van niet
    Geschreven door Klant uit laren op 29-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wij komen al jaren bij Expert De Boer in Laren. Dat zegt, dunkt mij, genoeg over de spullen, de medewerkers en de service!
    Geschreven door Klant uit bussum op 27-12-2017
  • Beoordeling: 9.8

    De bestse expert van het gooi en omstreken
    Geschreven door Klant Dorrestijn uit blaricum op 19-12-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Bij Expert Laren ben je echt een klant !!!
    Geschreven door Klant uit eemnes op 16-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    expert is een prettige winkel waar men ook voor kleine vragen en aankopen vriendelijk wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Calis uit blaricum op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Aankopen worden ondersteund door persoonlijke gebruiks adviesen door deskundig personeel en in uw eigen dorp.
    Geschreven door Klant Popkes uit laren (nh) op 14-12-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Er gaat niets boven een vaste leverancier in je directe omgeving. Deskundig, erg goede service en een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant Van Hemert uit laren (nh) op 12-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Laren is een hele fijne winkel waar de klantvriendelijkheid en service heel goed is.
    Geschreven door Klant uit eemnes op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Al mijn aankopen op elektrisch gebied doe ik bij Expert in Laren
    Geschreven door Klant De Hoop uit laren (nh) op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Ik heb onlangs een nieuwe TV en versterker gekocht bij Expert in Laren. Ik werd onthaald met koffie vervolgens goed onderbouwd uitstekend geadviseerd over welk merk, voor- en nadelen. Vervolgens ben ik naar huis gegaan met een gloednieuwe 55 inch Samsung TV en been versterker. Thuis is alles netjes door de winkelbediende van Expert voor mij aangesloten. Elke avond ben ik de koning te rijk ! Dankjewel Expert Laren
    Geschreven door Klant uit huizen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Laren is gewoon een uitstekende winkel, goede artikelen, vriendelijke, adequate bediening, snelle hulp I.g.v. calamiteiten, indien mogelijk, kortom, helemaal in orde
    Geschreven door Klant Boelen uit blaricum op 29-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Geen
    Geschreven door Klant Fredriks uit hilversum. op 29-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goede uitleg en service en prijskwaliteit mooie winkel
    Geschreven door Klant uit almere op 29-11-2017
  • Beoordeling: 2.3

    Vraag goed naar de voorwaarden
    Geschreven door Klant uit blaricum op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel ! Wordt netjes geholpen.
    Geschreven door Klant De Ridder uit ijsselstein ut op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Prima zaak, uitstekende service en uiterst vriendelijk winkelpersoneel
    Geschreven door Klant uit laren nh op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    De medewerkers staat klaar met raad en daad, juiste uitleg en hulpvaardig!!!!!!
    Geschreven door Klant Calis uit laren (nh) op 02-11-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en vriendel.lijk
    Geschreven door Klant uit laren op 01-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Mensen koop bij Expert Laren,, prima service en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit huizen op 01-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, prima prijs kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Dhr Vos uit laren (nh) op 24-10-2017
  • Beoordeling: 7.7

    goed bedrijf aardig personeel.
    Geschreven door Klant Grob uit laren (nh) op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.3

    veel keus, prima geholpen en een deskundige monteur die de diverse inbouwapparaten plaatste.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 05-10-2017