Navigatie

Beoordelingen Expert Laren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Laren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Laren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Intralent V.o.f 7.3

Prima winkel, overzichtelijk en aardig personeel!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (224)

  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel, overzichtelijk en aardig personeel!
    Geschreven door Klant Intralent V.o.f uit laren (nh) op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Als u door deskundig, service gericht en vriendelijk personeel geholpen wilt worden is uw adres Expert Laren
    Geschreven door Klant Van Egdom uit huizen op 02-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    ik koop nog steeds zoveel mogelijk mijn dingen bij expert laren. dat moet genoeg zeggen.
    Geschreven door Klant uit bussum op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Kundig en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit blaricum op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima kwaliteit tegen concurrerende prijs Zeer deskundige en behulpzame medewerkers
    Geschreven door Klant uit blaricum op 18-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    n.v.t. heb gebeld
    Geschreven door Klant Blijdenstein uit blaricum op 18-04-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Laren is zeer klantvriendelijk en service gericht. Prima personeel, S.
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn al jaren klant van Expert Laren. Uitstekende service en advies.
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Zal jullie zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant Palmen uit kortenhoef op 07-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    expert Laren een top onderneming
    Geschreven door Klant Pronk uit bussum op 23-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Niets dan goeds over Laren !
    Geschreven door Klant Michels uit eemnes op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldige service en zeer netjes en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit eemnes op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Snelle en ter zake hulp!
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 06-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Alles wat Expert de Boer in Laren verkoopt is prima tot fantastisch. Je hoeft dus nooit naar een andere winkel. Hele goede en bijzonder aardige service. Personeel werkt er al jaren. Mevr Aaftink van Gool
    Geschreven door Klant Aaftink uit blaricum op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    prettig contact, snelle levering en hulp bij installatie. een goede ervaring.
    Geschreven door Klant uit naarden op 21-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel Laren
    Geschreven door Klant Van Oostveen uit blaricum op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Prima winkel goede service
    Geschreven door Klant uit eemnes op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.5

    als je voor een waterkoker kiest , let op voor je zelf dat er de keuze is tussen de RVS stalen ketels die van buiten net zo heet worden dan het hete water binnenin , dan zijn kunststof ketels niet heet maar warm van buiten , en nog beter zijn dubbelwandige ketels , waaronder de isolatie waterkoker mijn voorkeur is gebleken , en die heeft ook nog instelbare temperatuur mogelijkheid , b.v. voor thee water 80 graden.
    Geschreven door Klant Van Breemen uit eemnes op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Speciaal medewerker Chris staat klaar om nog wat extra service te verlenen.Bij zijn aanwezigheid \'gaat altijd de zon op\'.Houden zo!!
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 05-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert in Laren zeer aan te bevelen. Je wordt er erg goed geholpen en weten waar ze het over hebben.
    Geschreven door Klant uit eemnes op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.0

    beter van niet
    Geschreven door Klant uit laren op 29-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wij komen al jaren bij Expert De Boer in Laren. Dat zegt, dunkt mij, genoeg over de spullen, de medewerkers en de service!
    Geschreven door Klant uit bussum op 27-12-2017
  • Beoordeling: 9.8

    De bestse expert van het gooi en omstreken
    Geschreven door Klant Dorrestijn uit blaricum op 19-12-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Bij Expert Laren ben je echt een klant !!!
    Geschreven door Klant uit eemnes op 16-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    expert is een prettige winkel waar men ook voor kleine vragen en aankopen vriendelijk wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Calis uit blaricum op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Aankopen worden ondersteund door persoonlijke gebruiks adviesen door deskundig personeel en in uw eigen dorp.
    Geschreven door Klant Popkes uit laren (nh) op 14-12-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Er gaat niets boven een vaste leverancier in je directe omgeving. Deskundig, erg goede service en een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant Van Hemert uit laren (nh) op 12-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Laren is een hele fijne winkel waar de klantvriendelijkheid en service heel goed is.
    Geschreven door Klant uit eemnes op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Al mijn aankopen op elektrisch gebied doe ik bij Expert in Laren
    Geschreven door Klant De Hoop uit laren (nh) op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Ik heb onlangs een nieuwe TV en versterker gekocht bij Expert in Laren. Ik werd onthaald met koffie vervolgens goed onderbouwd uitstekend geadviseerd over welk merk, voor- en nadelen. Vervolgens ben ik naar huis gegaan met een gloednieuwe 55 inch Samsung TV en been versterker. Thuis is alles netjes door de winkelbediende van Expert voor mij aangesloten. Elke avond ben ik de koning te rijk ! Dankjewel Expert Laren
    Geschreven door Klant uit huizen op 29-11-2017