Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Zeer behulpzame medewerkers, goede selectie van producten en overzichtelijk opgesteld zonder bedolven te worden onder een hoeveelheid keus

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (975)

  • Beoordeling: 9.3

    Zeer behulpzame medewerkers, goede selectie van producten en overzichtelijk opgesteld zonder bedolven te worden onder een hoeveelheid keus
    Geschreven door Klant uit leersum op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    De werking van het apparaat werd goed uitgelegd en de medewerker nam alle tijd voor mij.
    Geschreven door Klant Huis uit amerongen op 11-05-2015
  • Beoordeling: 7.3

    zie bovenstaande reaktie
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 07-05-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer goed geholpen. Deskundig advies. Bezorging op tijd volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit doorn op 04-05-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en goed advies!
    Geschreven door Klant Bode uit maarsbergen op 04-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Allemaal vriendelijke hulpvaardige personen in de vestiging Leersum Lekkere koffie.
    Geschreven door Klant Van Knijff uit leersum op 30-04-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Goed geholpen, waren op vakantie en moesten een gourmetset hebben. Alleen zaten er geen spatels bij wat volgens de verpakking wel zou moeten.
    Geschreven door Klant op 27-04-2015
  • Beoordeling: 9.6

    mijn ervaring is erg goed zelfs het dopje wat ik miste is verzorgt en op gestuurd. dat stukje aandacht als vrouw alleen is erg belangrijk.
    Geschreven door Klant Van de Bilt op 27-04-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer prettige ervaring. Vriendelijk personeel en zeker geen doorsnee winkel. Ga zo door!
    Geschreven door Klant uit amerongen op 24-04-2015
  • Beoordeling: 9.4

    WAT U OOK NODIG HEBT: KOOP HET BIJ DOMINENT IN LEERSUM. DOEN DIT ZELF AL 30 JAAR EN STEEDS NAAR VOLLE TEVREDENHEID.
    Geschreven door Klant uit amerongen op 20-04-2015
  • Beoordeling: 8.3

    geen
    Geschreven door Klant Chitoe op 19-04-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Razendsnel thuisbezorgd, dat vind je nergens anders.
    Geschreven door Klant op 15-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Samsung TV gekocht. Zeer prettig geholpen en goed eerlijk advies gehad om uiteindelijke keuze te maken.
    Geschreven door Klant De Jong op 13-04-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Bij Exoert vindt u een breed assortiment ,,regelmatig goede aanbiedingen ,uitstekende services en tot slot kundige en aardige verkopers ! een heel tevreden klant die alleen nog in deze winkel elektronische apparatuur koopt .
    Geschreven door Klant op 08-04-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Het is een uitstekend zaak waar je goed en deskundig wordt geholpen!
    Geschreven door Klant Kooistra op 04-04-2015
  • Beoordeling: 9.7

    winkelen bij Expert is fun! Wat een leuke FB-pagina is dat. Door vakkundig advies hoef ik geen uren te studeren op vergelijkingssites en met de meer dan uitstekende en persoonlijke service ben ik er zeker van dat ik precies krijg waar ik aan denk en op reken. Top!
    Geschreven door Klant op 02-04-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Tijdens het bezoek aan het filiaal in Leersum kreeg ik het gevoel dat de winkel zijn naam alle eer aandeed. Deskundige voorlichting over het gezochte apparaat, waarbij de eigenschappen van de verschillende merken helder worden omschreven, zodat je als klant een afgewogen keuze kunt maken.
    Geschreven door Klant Lemaier op 01-04-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer vriendelijke, vakkundige en behulpzame medewerkers van Expert hebben de inbouwkoelkast geplaatst.
    Geschreven door Klant op 01-04-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Ga naar Expert Leersum, daar wordt je heel goed geholpen en van advies voorzien. Bezorging en installatie thuis is een snelle en goede dienstverlening.
    Geschreven door Klant op 26-03-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Prima service, goede prijs/kwaliteitverhouding.
    Geschreven door Klant De Graaf op 26-03-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert Leersum wordt je altijd snel en goed geholpen. De medewerkers staan altijd voor je klaar en je krijgt een goed en eerlijk advies bij aankoop. De prijs is erg concurrerend.
    Geschreven door Klant Viellevoye op 26-03-2015
  • Beoordeling: 9.2

    goed en deskundig advies met daarbij een concurrerende prijs en thuisbezorging; wat wens je nog meer?!!!
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Aankoop Samsung wasmachine. Goed advies voor een goede prijs!
    Geschreven door Klant Mater op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Ooooooo
    Geschreven door Klant Mulder op 23-03-2015
  • Beoordeling: 7.4

    goede keuze
    Geschreven door Klant op 12-03-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Het personeel is uiterst correct en beleefd toen ik iets wilde kopen. Helaas was dit niet voorradig, maar ik werd snel daarna gemaild dat mijn aankoop binnen was gekomen. Ik werd door een ander personeelslid geholpen en deze was even beleefd en correct als de eerste.
    Geschreven door Klant Koot op 11-03-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Expert in de omgeving, voor een echte keukenbeleving.
    Geschreven door Klant op 09-03-2015
  • Beoordeling: 8.6

    bosch vaatwasse vakkundig ingebouwd, ben erg tevreden
    Geschreven door Klant op 09-03-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Op zaterdag een wasmachine gekocht en op dinsdag ochtend is de wasmachine al geinstalleerd. De wasmachine is gelijk aangezet om de afvoerleidingen te spoelen. Het bleek, met het ophalen van de oude machine, dat er veel wasmiddel aanslag in de leiding zat. TOP, meedenken daar hou ik van.
    Geschreven door Klant op 09-03-2015
  • Beoordeling: 5.5

    Niet.
    Geschreven door Klant op 04-03-2015