Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

geen opmerkingen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (975)

  • Beoordeling: 7.8

    geen opmerkingen
    Geschreven door Klant op 28-02-2015
  • Beoordeling: 9.3

    LOOP EENS BINNEN EN ERVAAR HET ZELF.
    Geschreven door Klant Van Lienden op 26-02-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb de oven nog niet uitgeprobeerd dus kan daar weinig over melden! Wel vond ik het schrikken toen hij ,na de voorgestelde tijdsduur op temp van240 gr. Om de vieze lucht eruit te krijgen,nog een uur na bleef loeien! Daar heb ik over opgebeld!bleek te kloppen.
    Geschreven door Klant Schungel op 26-02-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Persoonlijke service, goede producten, een scherpe prijs, een vertrouwd adres.
    Geschreven door Klant op 26-02-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Enkele producten gekocht en vlot geholpen.
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 8.1

    nvt
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Door de jaren heen steeds een prettige en correcte behandeling zowel bij service als bij aankoop.
    Geschreven door Klant Van Wijngaarden op 24-02-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Expert Leersum daar moet je zijn voor een top service.
    Geschreven door Klant Kooiman op 23-02-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Een prima service TOP
    Geschreven door Klant op 22-02-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Wij gaan graag ,naar Expert ! Wat we daar kunnen kopen , kopen we niet ergens anders ! De prijs is goed en de kwaliteit is heel goed , we worden altijd correct behandeld , goeie service !!!
    Geschreven door Klant Van Holland op 19-02-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Ik heb on line gekocht en dat gaat perfect. Prijs is goed concurrerend en snel binnen. Dus waarom via internet bij grote onbekende online winkel als het zo ook zeer goed gaat. En waar je als er iets mee is ook terug kunt voor goede service.
    Geschreven door Dhr Vernooij op 16-02-2015
  • Beoordeling: 8.5

    -
    Geschreven door Klant op 12-02-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Ga voor al uw aankopen naar Expert .goede service ,vriendelijkheid.goede producten .al jaren klant
    Geschreven door Klant op 11-02-2015
  • Beoordeling: 9.3

    We kopen hier al jaren en zijn erg tevreden. Worden altijd goed geadviseerd en ze komen, leveren goede producten en leveren zoals afgesproken. En dat allemaal dicht bij huis!
    Geschreven door Klant Gies op 09-02-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Attent, conform de gemaakte afspraak en soepel inspelend op een onverwacht probleem dat zich bij de plaatsing van mijn wasmachine voordeed. Spulletjes in de auto, deskundige bezorgers en klaar was Kees. Paul
    Geschreven door Klant op 09-02-2015