Navigatie

Beoordelingen Expert Lekkerkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lekkerkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lekkerkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Prima service zoals gewoonlijk .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (645)

  • Beoordeling: 9.3

    Prima service zoals gewoonlijk .
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Alles goed geregeld, prima
    Geschreven door Klant Michels uit lekkerkerk op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Bij het aankopen van een product, wordt altijd genoeg tijd besteed door de winkelmedewerker om zoveel mogelijk aan je wensen te voldoen, zodat je tevreden de deur uitloopt met het gewenste product.
    Geschreven door Klant uit ammerstol op 14-11-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Persoonlijke aandacht onderscheid Expert van andere aanbieders!
    Geschreven door Klant Lever uit lekkerkerk op 13-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Al jaren zijn wij klant en altijd uistekende service,prettig contact.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit krimpen a/d lek op 13-11-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Goedemorgen service
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 13-11-2023
  • Beoordeling: 8.7

    gewoon in de winkel bestellen , en thuis laten bezorgen, betere service is er niet
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 08-11-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Lokaal is makkelijk kopen vanwege de persoonlijke service
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Je wordt altijd goed geholpen
    Geschreven door Klant uit krimpen aan de lek op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Mudde is voor ons Dé winkel in de Krimpenerwaard als het om aankoop en/of inbouw van witgoed is.
    Geschreven door Klant uit capelle aan den ijssel op 30-10-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Werken netjes. Ben tevreden.
    Geschreven door Klant Breedveld uit lekkerkerk op 29-10-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Expert komt afspraken na en is duidelijk in wat je geleverd krijgt en tegen welke prijs, geen verrassingen achteraf
    Geschreven door Klant Pelssers uit bergambacht op 28-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant Van der Leur uit krimpen aan de lek op 27-10-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Prima ervaring bij Expert Mudde in Lekkerkerk. Een aanrader.
    Geschreven door Klant Zandvliet uit alblasserdam op 25-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben persoonlijk een goede ervaring. Toppie hoor.
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service tegen een scherpe prijs.
    Geschreven door Klant De Witte uit ouderkerk a/d ijssel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.5

    fijne zaak om te kopen
    Geschreven door Klant uit nieuw-lekkerland op 24-10-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant De Vries uit lekkerkerk op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Prima geholpen, goed advies.
    Geschreven door Klant uit nieuw-lekkerland op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Hele fijne advisering, nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant Jorna uit krimpen aan den ijssel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    eenmaal expert Mudde,altijd expert Mudde in lekkerkerk.
    Geschreven door Klant Offerman uit krimpen a/d lek op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Super tevreden, aardige medewerkers, Echt goed geholpen maakt dat ik terug blijf komen!
    Geschreven door Klant De Graaff uit krimpen aan de lek op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan niets anders bedenken dan super service zo doorgaan.
    Geschreven door Klant Buitelaar uit krimpen a/d lek op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Heel tevreden service prima.duidelijke uitleg een top product
    Geschreven door Klant Solleveld uit capelle a/d ijssel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.5

    wij kopen er graag en wordt altijd netjes thuis gebracht ik wil ze zeker aan andere aanbevelen
    Geschreven door Klant Post uit krimpen a/d lek op 19-09-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Buitengewoon vriendelijk en deskundige medewerkers. Hier voel je je als klant begrepen en thuis.
    Geschreven door Klant Graafland uit lekkerkerk op 14-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    fijne winkel waar service nog hoog aangeschreven staat!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 07-09-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Goed advies en goede service.
    Geschreven door Klant Brouwer uit lekkerkerk op 28-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima alles
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 28-08-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Zij laten de keuze geheel aan jezelf met een goed advies
    Geschreven door Klant Boon uit krimpen a/d ijssel op 23-08-2023