Navigatie

Beoordelingen Expert Lekkerkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lekkerkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lekkerkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Adres kan ik aanbevelen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (645)

  • Beoordeling: 7.7

    Adres kan ik aanbevelen
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 21-12-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Hele goede service!
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 21-12-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede voorlichting en service
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 15-12-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wasmachine ging stuk dus op zoek naar een nieuwe . Helaas i.v.m. verminderde uitgave van de wasmachines momenteel was de machine die ik graag wilde niet voorradig, maar kreeg goed advies voor een alternatief hetgeen resulteerde in een iets goedkopere machine met nagenoeg dezelfde functies. Kreeg deze de volgende dag geleverd en geïnstalleerd. Kortom uitstekende service!
    Geschreven door Klant De Koning uit lekkerkerk op 13-12-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service
    Geschreven door Klant uit bergambacht op 10-12-2021
  • Beoordeling: 7.0

    N.v.t…………….
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 08-12-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant Timmers uit ammerstol op 06-12-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Alle mogelijkheden zijn ons getoond. We hopen nog lang plezier van de nieuwe Panasonic te hebben.
    Geschreven door Klant Pille uit hendrik ido ambacht op 03-12-2021
  • Beoordeling: 8.9

    product via zoekfunctie gelijk gevonden en alles heel duidelijk. Ook m.b.t. mogelijke extra accessoires. Duidelijk vermeld dat je bijvoorbeeld ook kunt laten installeren. Allemaal heel makkelijk te vinden.
    Geschreven door Klant uit nieuw-lekkerland op 26-11-2021
  • Beoordeling: 9.6

    altijd veel keuze, en perfecte thuisbezorg service
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d lek op 25-11-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Lichte stofzuiger van 700W
    Geschreven door Klant De Vreede uit sliedrecht op 23-11-2021
  • Beoordeling: 7.5

    We zijn fijn geholpen door het winkelpersoneel.
    Geschreven door Klant uit nieuw-lekkerland op 23-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer blij met mijn nieuwe samsung the frame tv. Medewerkers waren erg meedenkend en transparant.
    Geschreven door Klant Stoter uit schoonhoven op 22-11-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prima ga zo door
    Geschreven door Klant De Mik uit lekkerkerk op 18-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en klantvriendelijk. Perfecte vakkennis en meedenken.
    Geschreven door Klant uit ouderkerk a/d ijssel op 15-11-2021
  • Beoordeling: 9.1

    geen enkel
    Geschreven door Klant uit krimpen aan de lek op 09-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Top winkel fijn personeel
    Geschreven door Klant Dekker uit lekkerkerk op 06-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goed om lokaal zo\'n bedrijf te hebben
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 04-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Mooi en aantrekkelijk om te kijken.
    Geschreven door Klant Rietveld uit ammerstol op 03-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Lekkerkerk top winkel !
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Men neemt de tijd voor je om alles goed uit te leggen; is heel prettig winkelen met deskundig personeel
    Geschreven door Klant Van Reekum uit krimpen a/d ijssel op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    goede prijs kwaliteitsverhouding. Goede service Deskundige hulp
    Geschreven door Klant Van Veen uit lekkerkerk op 26-10-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundigheid en servicegerichtheid bij fysiek contact in de winkel zijn een welkome aanvulling op het online kopen van artikelen
    Geschreven door Klant Mourmans uit krimpen aan de lek op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede ontvangst en informatie over de producten, snelle levering en goede service plaatselijke winkelier
    Geschreven door Klant Paaij uit lekkerkerk op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Top service
    Geschreven door Klant Ogenio uit schoonhoven op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.7

    I can advice \"Expert\".
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zie mijn reactie eerder op de vragenlijst
    Geschreven door Klant Neven uit schoonhoven op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.3

    weet ik niet
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon goed!
    Geschreven door Klant Reuvers uit schoonhoven op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.5

    wij zijn al jaren bij expert mudde lekkerkerk hele fijne mensen goed geholpen
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d lek op 20-10-2021