Navigatie

Beoordelingen Expert Lochem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lochem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lochem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Alles is netjes geïnstalleerd en duidelijke uitleg gegeven bij installatie

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (643)

  • Beoordeling: 10.0

    Alles is netjes geïnstalleerd en duidelijke uitleg gegeven bij installatie
    Geschreven door Klant uit lochem op 07-11-2023
  • Beoordeling: 7.6

    We hebben een LG televisie gekocht. De uitleg was prima.
    Geschreven door Klant uit lochem op 07-11-2023
  • Beoordeling: 6.0

    installatie is tegenwoordig zonder bijgevoegde beschrijving niet eenvoudig . Een adviseur zou daar meer rekening mee moeten houden.
    Geschreven door Klant uit lochem op 31-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    zoals een goede fysieke winkel betaamd
    Geschreven door Klant uit ruurlo op 27-10-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Goeie winkel en lokaal in Lochem, dat vind ik belangrijk. Ik koop er zakelijk als privé
    Geschreven door Klant uit lochem op 26-10-2023
  • Beoordeling: 7.2

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant Uenk uit harfsen op 25-10-2023
  • Beoordeling: 6.8

    Expert is altijd goede service. Helaas wist de medewerkster niet veel informatie te geven over scheerapparaten en ook geen goede informatie. Het is dat wij zelf wel wisten wat wij wilden, maar haar advies was niet goed en duidelijk.
    Geschreven door Klant Fukking uit lochem op 25-10-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Goed personeel en een hele goede service
    Geschreven door Klant Vishandel Huetink uit lochem op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Top winkel en personeel!
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen, zijn al heel lang klant van expert .
    Geschreven door Klant Kuif uit lochem op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Je word echt als klant geholpen en geen nr zoals in grote winkels
    Geschreven door Klant uit laren op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Lekker in de Burt goes berijkbaar
    Geschreven door Klant Roekevisch uit barchem op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    prima geregeld
    Geschreven door Klant Addink uit eefde op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Consument en klantvriendelijke service, een aanbeveling waard!
    Geschreven door Klant Kleinsman uit lochem op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Begin zelf met het maken van de keuze wat je wil kopen en ga dan naar de winkel. Het duurste hoeft niet het beste te zijn en het goedkoopste niet het slechtste . De verkoper geeft advies maar dwingt je niet tot aankoop . De beslissing maak je zelf
    Geschreven door Klant uit ruurlo op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.2

    de verkoper heeft ons goed geïnformeerd over het product. Enthousiast en to the point.
    Geschreven door Klant uit lochem op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service
    Geschreven door Klant uit lochem op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Vlot en goed geholpen. Ik beveel Expert aan.
    Geschreven door Klant uit harfsen op 29-09-2023
  • Beoordeling: 7.3

    dichtbij en persoonlijke hulp.
    Geschreven door Klant uit lochem op 22-09-2023
  • Beoordeling: 6.4

    ----------
    Geschreven door Klant uit lochem op 18-09-2023
  • Beoordeling: 9.2

    De persoonlijke aandacht en de vakkundigheid van het personeel geeft ons de doorslag om bij dit bedrijf te kopen. Er is altijd wel iemand die net even iets meer weet over een product en er wordt niet geschroomd om een ander lid van het team in te schakelen. Bij de bezorging werd nog gevraagd of er vragen waren en waar ik mijn nieuwe apparaat kon aanmelden voor de garantie. Het is net even dat ietsje meer!
    Geschreven door Klant uit lochem op 18-09-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer goede service en behandeling
    Geschreven door Klant De Weerd uit eefde op 12-09-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Aanrader om Expert Lochem te bezoeken
    Geschreven door Klant uit bathmen op 06-09-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Goed dat is jammer.
    Geschreven door Klant Sunninghausen uit vorden op 05-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel doen wat ze zeggen
    Geschreven door Klant uit lochem op 03-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Vlot en goed geholpen. Waar ik naar op zoek was ook gekregen.
    Geschreven door Klant uit lochem op 30-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers, goed advies gekregen
    Geschreven door Klant uit ruurlo op 28-08-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Goede voorlichting en service.
    Geschreven door Klant uit lochem op 26-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit bathmen op 24-08-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert zeiden ze me ooit: veel klanten komen eerst in onze winkel kijken, en bestellen het dan via internet bij een ander. Ik heb het maar eens omgedraaid: voor een TV en een wasmachine me uitgebreid georiënteerd op internet. Na alle negatieve recensies op zowel product als service, toch maar naar de Expertwinkel. Uitstekend geholpen, en als er wat is, kan ik bij ze terecht voor service.
    Geschreven door Klant Van Wijk uit lochem op 17-08-2023