Navigatie

Beoordelingen Expert Lochem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lochem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lochem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Uitstekend

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (645)

  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit bathmen op 24-08-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert zeiden ze me ooit: veel klanten komen eerst in onze winkel kijken, en bestellen het dan via internet bij een ander. Ik heb het maar eens omgedraaid: voor een TV en een wasmachine me uitgebreid georiënteerd op internet. Na alle negatieve recensies op zowel product als service, toch maar naar de Expertwinkel. Uitstekend geholpen, en als er wat is, kan ik bij ze terecht voor service.
    Geschreven door Klant Van Wijk uit lochem op 17-08-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Nee nodig, ga zelf informeren in winkel
    Geschreven door Klant uit lochem op 16-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn al jaren klant bij Expert en het bevalt ons prima. Uiterst kundig personeel die je vriendelijk te woord staan en je van goed advies voorzien.
    Geschreven door Klant uit lochem op 16-08-2023
  • Beoordeling: 8.0

    onze ervaring is zeer goed
    Geschreven door Klant uit lochem op 15-08-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Gebak met slagroom
    Geschreven door Klant uit almen op 09-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect geholpen en een scherpe prijs voor mijn product. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Van Der Veen uit lochem op 09-08-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Prettig geholpen, zelfs op afstand dingen regelen is hier mogelijk waarvoor dank.
    Geschreven door Klant Van Der Steenhoven uit lochem op 04-08-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn perfect geholpen door winkelmedewerker erg vriendelijk goede service zelfs lekkere koffie gehad.
    Geschreven door Klant Bluemink uit groenlo op 04-08-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Ben een tevreden klant en kijk dus eerst of ik vinden kan wat ik zoek. Service, uitleg vind ik nog belangrijker dan de prijs.
    Geschreven door Klant Neuteboom uit lochem op 03-08-2023
  • Beoordeling: 8.7

    moeten ze allemaal zelf weten wij zijn tevreden
    Geschreven door Klant uit barchem op 03-08-2023
  • Beoordeling: 8.1

    kijk bij de eerste vraag.
    Geschreven door Klant Boevink uit rekken op 03-08-2023
  • Beoordeling: 3.1

    Aardige verkoper maar helaas bleken 2 Vd 3 gekochte producten niet wat hij mij beloofd had. De iPhone bleek hetzelfde formaat als mijn vorige telefoon terwijl ik expliciet om een grotere gevraagd had.
    Geschreven door Klant uit laren op 31-07-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Obsługa sklepu zachowuje się czasami dziwnie, możliwe że są specjalnie szkoleni, ale dla mnie ten entuzjazm jest sztuczny. Wolę miłą, ale naturalną relację klient - sprzedawca.
    Geschreven door Klant uit lochem op 18-07-2023
  • Beoordeling: 6.5

    Omdat er weinig was moest ik veder zoeken en zo meer geld uit geven
    Geschreven door Klant Van der Linden uit ruurlo op 11-07-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Een uiterst klantvriendelijk bedrijf
    Geschreven door Klant Visschers uit lochem op 10-07-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Prettige zaak, goed advies!
    Geschreven door Klant uit lochem op 08-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ga voor veel dingen naar Expert wordt er altijd uitstekend geholpen mijn complimenten
    Geschreven door Klant Nijhuis uit zutphen op 07-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige zaak , met topmensen
    Geschreven door Klant Bruggemann uit lochem op 06-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Kamp uit lochem op 02-07-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Mensen die weten waar ze op praten en advies kunnen uitbrengen
    Geschreven door Klant Van Yperen uit lochem op 28-06-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Al jaren klant bij deze winkel, altijd zeer tevreden, snelle service en correcte behandeling
    Geschreven door Klant uit lochem op 27-06-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Zo doorgaan
    Geschreven door Klant uit lochem op 23-06-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel! Goede uitleg over de verschillen in de diverse artikelen. Prima service!
    Geschreven door Klant Jansen uit harfsen op 21-06-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Heel goed geholpen door vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Harkink uit lochem op 21-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Samsung smart tv gekocht, uitstekend advies en alle tijd voor uitleg onder het genot van een lekker kopje koffie.
    Geschreven door Klant Smit uit almelo op 21-06-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Boeinck Lochem is een hele fijne winkel, met vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van Holten uit zutphen op 19-06-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Koop in de vreemde niet wat de eigen plaats U biedt
    Geschreven door Klant Muurling uit laren op 17-06-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Onze ervaringen bij Expert zijn prima. Goede service en support en deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit lochem op 15-06-2023
  • Beoordeling: 8.2

    ben tevreden met advies en aankoop
    Geschreven door Klant Voets uit neede op 13-06-2023