Navigatie

Beoordelingen Expert Nederweert

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nederweert die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nederweert. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Winters 8.9

Goede vriendelijke medewerkers ,die hun afspraken nakomen en dat voor een redelijke prijs. Bezorgen en alles meteen aansluiten was geen probleem. Chapeau fam Winters

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (401)

  • Beoordeling: 8.9

    Goede vriendelijke medewerkers ,die hun afspraken nakomen en dat voor een redelijke prijs. Bezorgen en alles meteen aansluiten was geen probleem. Chapeau fam Winters
    Geschreven door Klant Winters uit nederweert op 17-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Top Top Top!
    Geschreven door Klant Cortooms uit nederweert op 11-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wasmachine smorgens besteld en in de namiddag BOVEN staan dit was volgens concurrentie niet mogelijk op dezelfde dag!
    Geschreven door Klant Meijs uit egchel op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Top bedrijf met super service. Tegen zeer concurrerende prijzen. Goede eigen technische dienst
    Geschreven door Klant Custers uit nederweert op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service. Als het altijd zo verloopt bij mijn aankopen blijf ik trouwe klant van expert,
    Geschreven door Klant uit weert op 24-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Erg tevreden
    Geschreven door Klant uit weert op 16-03-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Wij kopen al jaren onze spullen bij expert in Nederweert. Wij willen graag een electrozaak behouden in Nederweert. Dat is een reden en de andere reden is dat wij ook tevreden zijn over de service die geboden wordt als er een keer iets gerepareerd moet worden.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 12-03-2017
  • Beoordeling: 9.8

    zeer goede uitleg ben altijd tevreden ga ook nergens anders heen
    Geschreven door Klant Vaes uit nederweert op 08-03-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Besteld in de webshop. Werd snel geleverd ondanks dat het 1 dag vertraagd was. Over de vertraging werd ik meteen gebeld. Top!
    Geschreven door Klant uit weert op 27-02-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede geluids kwaliteit, werkt goed met de Samsung tablet, met de Apple i-pad heb ik het nog niet voor mekaar gekregen, Spottify en U-tube allebeide niet.
    Geschreven door Klant uit ospel op 24-02-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne en snelle service. Een aanrader.
    Geschreven door Klant uit weert op 15-02-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Goed advies en zeer snelle levering.
    Geschreven door Klant Haex uit stramproy op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Bestelde artikel was niet op voorraad.
    Geschreven door Klant uit heythuysen op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Kom graag in deze winkel vanwege het klantvriendelijk en vakkundig personeel die de tijd voor je nemen waardoor je voor je zelf d beste keuze kunt maken.
    Geschreven door Klant uit leveroy op 22-12-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Inbouw van koelkast was prima in orde.
    Geschreven door Klant Ramakers uit thorn op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen en een goede uitleg gekregen bij de aanschaf van een wasmachine en droger. Mijn oude machines waren al 18 jaar oud. Perfect geplaatst en de oude mee teruggenomen.
    Geschreven door Klant uit weert op 08-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    goede en snelle service
    Geschreven door Klant uit weert op 02-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Prima en deskundig geholpen, snelle levering, goede service.
    Geschreven door Klant uit weert op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede prijs, snel geleverd. Prima. Product kwam in veel te grote verpakking (ca. 20 maal te groot), verspilling van materiaal.
    Geschreven door Klant uit echt op 01-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Bij expert staan ze klaar voor je en nemen de tijd en luisteren ze naar je.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 26-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    ik heb goede ervaring met Expert
    Geschreven door Klant Boeringa uit weert op 18-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goed en duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant uit nederweert op 15-11-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Top koelkast
    Geschreven door Klant Grein uit weert op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    prima website overzichtelijk en zeer duidelijk
    Geschreven door Klant Stoutemans uit weert op 30-10-2016
  • Beoordeling: 5.2

    Wegens de slechte en amateuristische levering voor mij geen expert meer
    Geschreven door Klant uit maarheezev op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Deskundig advies, correcte levering, nemen de tijd voor uitleg.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer goede aanbieding gekregen op de website. Besteld via de site en zeer snelle levering volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit heythuysen op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ik he
    Geschreven door Klant Marcus uit leveroy op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Ik heb besteld via internet dus zelf uitgezocht .
    Geschreven door Klant Knapen uit ell op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Product Zeals besteld ,snell levering ,zorgvuldig gehulpen
    Geschreven door Klant Ofarrell uit budel op 09-09-2016