Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

-

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (896)

  • Beoordeling: 8.0

    -
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 10-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Nijkerk: goede prijs, goede producten, excellente service.
    Geschreven door Klant Buitink. uit nijkerk op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goed service en reparatie prijs vooraf goed gevoel bij ??
    Geschreven door Klant Vliet uit nijkerk. op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert zeer deskundig en empatisch personeel welk de tijd voor je neemt. Waar nodig thuis met kennis van zaken de technische voorzieningen aanlegt. Prijzen zijn goed te noemen. Kom daar maar eens om rechtstreekse website verkopers.
    Geschreven door Klant Ruesink uit nijkerkerveen. op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Onwijs goed geholpen bij de vestiging in Nijkerk, erg goed geholpen met meedenken maar niet opdringerig. Hij liet de keuze echt bij ons maar wel met advies en antwoorden op onze vragen. Alles is al geleverd maar ze komen nog een keer terug om alles aan te sluiten en checken zodra de tv en internet aansluiting er is. Iets wat ze niet hoeven te doen dus dikke pluspunten!
    Geschreven door Klant Kleijer uit nijkerk. op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Je krijgt goed advies en de service is prima
    Geschreven door Klant De Boer uit nijkerk. op 06-07-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Nijkerk is een prettige zaak met vriendelijke en deskundige medewerkers die hun toezeggingen nakomen.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 05-07-2017
  • Beoordeling: 7.3

    De monteur Hennie is erg fijn. Het personeel in de winkel is ook erg vriendelijk
    Geschreven door Klant Diermen uit nijkerk. op 28-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    goede en snelle service !
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 28-06-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    In deze winkel krijg je nog steeds extra service en word je geholpen door enthousiaste medewerkers.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 24-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede Zaak.
    Geschreven door Klant Van De Beek uit nijkerk. op 22-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb de website niet bekeken. Wij gaan in principe gewoon naar de Expert.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 10-06-2017
  • Beoordeling: 8.0

    n.v.t. Ik betaal als klant voor het product en de dienstverlening: ik voel mij niet geroepen om reclame te maken en geef ook geen toestemming om mijn naam of mijn reactie naar u toe in welke vorm dan ook openbaar te maken.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Prettig bedrijf met vakbekwame medewerkers. Het gaat niet om de artikelen die je ook bij andere bedrijven kunt kopen maar vooral om advies en meedenken
    Geschreven door Klant Engel. uit lelystad op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert bedankt voor de service die jullie hebben geleverd betreffende mijn defecte Harman Kardon receiver . Jullie hebben het voor elkaar gekregen, dat ik voor een sterk gereduceerde prijs een nieuwe receiver mocht ontvangen.
    Geschreven door Klant Schaik. uit nijkerk. op 01-06-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Ik vind het fijn om in m\'n eigen woonplaats een goede zaak met kwaliteitsproducten en vriendelijke medewerkers te hebben en deskundig advies te krijgen. Elke keer als ik kom ervaar ik bovenstaande.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 31-05-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Misschien later.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 29-05-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Voor ons is Expert Nijkerk een uitstekende winkel. Goede service , goede adviezen. Kwaliteit en vakmanschap.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 18-05-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
    Geschreven door Klant Van de Pol uit nijkerk op 17-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    De adviezen en afspraken zijn helemaal nagekomen. We zijn content en bevelen Expert Nijkerk zeker bij een ieder aan. Een tevreden klant
    Geschreven door Klant Rijs. uit nijkerk. op 04-05-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Nijkerk is TOP!! Uitstekende service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Houweling. uit nijkerk. op 03-05-2017
  • Beoordeling: 7.9

    zowel telefonisch contact en uitleg is goed.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 03-05-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Nijkerk geeft uitstekende voorlichting, service ben tevreden
    Geschreven door Klant Duuren. uit nijkerk. op 03-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prima.
    Geschreven door Klant Nijzink uit nijkerk op 02-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk, snel en deskundig geholpen. Goed advies over andere mogelijkheden.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 02-05-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer goede service en levering op afgesproken moment.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 19-04-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Alles oké
    Geschreven door Klant uit putten. op 24-03-2017
  • Beoordeling: 6.3

    Prima winkel en betrouwbaar! Klantvriendelijk en meedenkend!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 22-03-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Goede persoonlijke service en advies!!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 17-03-2017