Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van de Kraats 9.2

Nette vakkundige medewerkers, misschien iets duurder maar dit wordt rijkelijk gecompenseerd door de uitstekende SERVICE

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (896)

  • Beoordeling: 9.2

    Nette vakkundige medewerkers, misschien iets duurder maar dit wordt rijkelijk gecompenseerd door de uitstekende SERVICE
    Geschreven door Klant Van de Kraats uit putten op 23-02-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Het product stond voor me klaar na telefonisch contact.
    Geschreven door Klant Oudenes uit amersfoort op 22-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 21-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    geen reactie
    Geschreven door Klant De Graaf uit nijkerk op 19-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Prima, had zelf al informatie opgezocht.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 19-02-2024
  • Beoordeling: 7.5

    zie vorige waardering
    Geschreven door Klant Vos uit nijkerk op 08-02-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Zou zo weer gaan, goed advies en service.
    Geschreven door Klant Sterken uit zeewolde op 06-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Dit is een top winkel. Het artikel dat ik kocht was toch niet geschikt voor mij (ik ben niet meer zo jong en heb mezelf overschat). Teruggeven was geen probleem, het werd zelfs dezelfde dag nog opgehaald door een vriendelijke jongeman. Helemaal goed. Ik kan iedereen deze firma aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 03-02-2024
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne winkel gewordt goed geholpen
    Geschreven door Klant uit leusden op 01-02-2024
  • Beoordeling: 8.2

    Zie begin opmerking
    Geschreven door Klant Dorgelo uit amersfoort op 01-02-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Ze hadden nog veel electrische dekens . Daar was ik blij mee.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 31-01-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Product moet nog komen, dus iets te snel ingevuld, maar vertrouw op de bezorging
    Geschreven door Klant Kints uit nijkerk. op 30-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Gedegen en persoonlijk advies, meedenkend. Fijn de winkel in de buurt.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 29-01-2024
  • Beoordeling: 6.1

    I Goede service bij aankoop. Echter bij aflevering gehaast en moesten we zelf vragen om product op z’n plaats te krijgen. Dit werd toen wel gedaan maar met enige tegenzin. Een afknapper vonden wij
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 27-01-2024
  • Beoordeling: 9.9

    Doet wat het belooft
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 26-01-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Probleemloos
    Geschreven door Klant uit hoevelaken op 26-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    komen de afspraken na en een deskundige informatie
    Geschreven door Klant Stel uit nijkerk op 22-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer tevreden over de service en de televisie!!!
    Geschreven door Klant Van Putten uit nijkerkerveen op 17-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Tevreden over de afwikkeling
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Zeker aan te bevelen om bij Expert Nijkerk je aankoop te doen!!!
    Geschreven door Klant Rigter uit eemnes op 15-01-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Ik kan iedereen aanbevelen om naar expert te gaan
    Geschreven door Klant Pos uit nijkerk. op 15-01-2024
  • Beoordeling: 7.8

    Goede afspraken en behandeling
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 12-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Goed geholpen. Goeie uitleg van de machines. Ze nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant Schoonman uit amersfoort op 09-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel Vriendelijk personeel Snel geholpen
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 08-01-2024
  • Beoordeling: 7.8

    Ik ben al jaren klant bij Expert. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Expert te kopen.
    Geschreven door Klant uit nijkerkerveen. op 08-01-2024
  • Beoordeling: 6.9

    Wij vinden de koffie niet echt warm.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 08-01-2024
  • Beoordeling: 7.5

    Expert prima keuze, vakkennis en persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant Luth uit nijkerk op 08-01-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Een Liebherr vriezer gekocht. Loop regelmatig erheen of dat deze het wel doet want je hoort deze niet😀dus echt een topper
    Geschreven door Klant Sterk uit nijkerk. op 04-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Persoonlijke service
    Geschreven door Klant Schuurman uit nijkerk op 01-01-2024