Navigatie

Beoordelingen Expert Nuenen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nuenen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nuenen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Rijswijk 9.7

Vriendelijk geholpen en de aflevering was uitstekend

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (604)

  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk geholpen en de aflevering was uitstekend
    Geschreven door Klant Van Rijswijk uit nuenen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig en vriendelijk personeel, goede service, maken afspraken waar.
    Geschreven door Klant Janssen uit nuenen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb nog niet op de website gekeken we hebben de machine besteld op advies van de vriendelijke reparateur.
    Geschreven door Klant Potters uit son op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Persoonlijke wensen wordt heel goed naar geluisterd bij de keuze van een apparaat
    Geschreven door Klant Rijpers uit eindhoven op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    winkel met een prettige sfeer en deskundige hulp
    Geschreven door Klant Valk Advies En Begeleiding uit nuenen op 20-11-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Ik had deze service nooit elders gekregen om het systeem helemaal in orde te krijgen ondanks de verouderde(8jr) Bose systeem. Een prima oplossing aangedragen.
    Geschreven door Klant Van Houtum uit nuenen op 14-11-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Geen.
    Geschreven door Klant uit mierlo op 14-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    --
    Geschreven door Klant uit nuenen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Een hele fijne winkel helemaal goed.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Heel deskundig personeel oude apparaat wordt meegenomen .Heel goede service
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 31-10-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Wij zijn erg tevreden met onze aankoop bij de expert in Nuenen. Het personeel is erg vriendelijk en denkt goed mee over de oplossing. De service is geweldig: ze doen net dat stapje extra om je als klant te helpen. Top winkel!
    Geschreven door Klant uit nuenen op 25-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Wij hebben een koelvrieskast Liebherr CNP 4313 gekocht. De koelvrieskast voldoet aan de verwachting. De levering ging volgens afspraak en werd op kundige wijze uitgevoerd. Wij zijn tevreden over de Firma Expert. Fam. Hobbelen. Eindhoven
    Geschreven door Klant Hobbelen uit eindhoven op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    De website ken ik niet. Ik koop alles direct in de winkel
    Geschreven door Klant Renaud uit nuenen op 17-10-2017
  • Beoordeling: 6.0

    dorps belang is ook Expert bezoeken
    Geschreven door Klant uit nuenen op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.0

    We zijn in de winkel prima geholpen, en de bezorging en installatie van de apparatuur ging volgens afspraak. We kregen uitleg over de werking van de apparaten, en alles werd netjes achter gelaten.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Ben goed tevreden over het proces van aankoop tot levering. Door goede voorlichting de juiste keuze kunnen maken.
    Geschreven door Klant Haus uit son op 27-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Gedurende al een aantal jaren koop ik producten bij Expert in Nuenen. In de winkel wordt je altijd heel vriendelijk en kundig geadviseerd. Als producten thuis moeten worden afgeleverd wordt precies en goed aan de gemaakte afspraken voldaan. Dit geeft mij zoveel voldoening dat ik niet eens meer een poging doe om in andere winkels te gaan kijken. De prijs-kwaliteit verhouding is ook zeker gewaarborgd.
    Geschreven door Dhr Smits uit nuenen op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.6

    prettig om te winkelen, groot assortiment in allerlei producten snelle levering en makkelijk de auto te parkeren voor de winkel.
    Geschreven door Klant uit lieshout op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    goede hulp op al mijn vragen!
    Geschreven door Klant Verlijsdonk uit eindhoven op 19-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ik had een vervangende pistoolgreep nodig voor mijn Miele stofzuiger! Helaas had ik die defect gemaakt! Gebeld naar Expert Nuenen en zij hebben een nieuwe besteld die binnen een week opgehaald kon worden en ook nog voor een hele schappelijke prijs. Bedankt Expert Nuenen!
    Geschreven door Dhr Stauttener uit nuenen op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Prima apparaat, werkt zeer snel en tevreden over het resultaat
    Geschreven door Klant Schepers uit helmond op 12-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit son & breugel op 07-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben echt tevreden.
    Geschreven door Klant Delissen uit eindhoven op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ken Expert al heel lang mijn vader had e en Expertzaak in Breda(Technica Nova) Was ook BenO dealer
    Geschreven door Klant Rieff uit nuenen op 06-09-2017
  • Beoordeling: 7.8

    -
    Geschreven door Klant uit nuenen op 06-09-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Ook als u producten via internet bestelt, neemt de plaatselijke Expertwinkel contact op om bezorgdatum af te spreken
    Geschreven door Klant Graaff uit nuenen op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Snelle levering en prima uitleg.
    Geschreven door Klant uit lieshout op 23-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    overzichtelijk/duidelijk/kompleet.
    Geschreven door Klant Hommersom uit gerwen op 22-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Snel en goed geholpen
    Geschreven door Klant Broek uit nuenen op 16-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel met goed assortiment, als collega ondernemer kom ik graag bij mijn collega die hun winkel lekker op orde hebben.En goede service
    Geschreven door Klant uit nuenen op 16-08-2017