Navigatie

Beoordelingen Expert Nuenen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nuenen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nuenen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Fijne winkel met goed assortiment, als collega ondernemer kom ik graag bij mijn collega die hun winkel lekker op orde hebben.En goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (515)

  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel met goed assortiment, als collega ondernemer kom ik graag bij mijn collega die hun winkel lekker op orde hebben.En goede service
    Geschreven door Klant uit nuenen op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit nuenen op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Leuke, nette winkel. Vriendelijke mensen. Aanrader.
    Geschreven door Klant uit geldrop op 13-08-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben prima geholpen in het filiaal nuenen van expert. Vooral de persoonlijke aanpak en het meedenken sprak mij zeer aan. Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen die service zeer belangrijk vindt.
    Geschreven door Klant Maas uit eindhoven op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijke en deskundige bediening is bij dit bedrijf top.
    Geschreven door Dhr Schijven uit nuenen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    wij gaan graag naar expert ook voor de vriendelijke verkopers en goede producten
    Geschreven door Klant uit nuenen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    kan je gerust kopen je word er uitstekend geholpen en de serves is uitstekend
    Geschreven door Klant Elderen uit eindhoven op 20-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Binnen 18 uur mijn mobiele in huis
    Geschreven door Klant uit helmond op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel en mensen met kennis, die de tijd voor je nemen
    Geschreven door Klant uit nuenen op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Heel aardig personeel. Goedkoop en snelle levering
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 19-07-2017
  • Beoordeling: 4.8

    Ga liever naar een andere Expertvestiging dan die in Nuenen, als u beleefd behandeld wil worden bij een vraag over de factuur, zeker als daarvoor juist om uw oordeel over de prestatie van Expert Nuenen wordt gevraagd
    Geschreven door Dhr Verweij uit eindhoven op 19-07-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ik koop al jaren bij de Expert. Goede service geweldig personeel. Zeer tevreden.
    Geschreven door Mevr Van de Wal uit nuenen op 12-07-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Snelle service en levering en plaatsing zijn prima verlopen!
    Geschreven door Klant uit nuenen op 07-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel, klantvriendelijk en kundig.
    Geschreven door Klant Rooij uit eindhoven op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Super service! Heel goed geholpen in de winkel en snelle levering! Zeker een aanrader!
    Geschreven door Klant Hendriks uit beek en donk op 30-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Als ik weer iets nodig heb, kom ik weer naar deze winkel
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 26-06-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Fornuis en wasdroger gekocht en is snel en keurig geleverd. heb ook wat korting gekregen omdat ik 2 dingen gekocht heb.
    Geschreven door Klant Piroe uit eindhoven op 20-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    super service ! meedenken en advies, van winkel tot levering/montage.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 19-06-2017
  • Beoordeling: 7.6

    De website is zeer goed te scrollen en naar producten te zoeken! Kan eventuele producten voor meer informatie in een email zetten. Dan krijg ik gegarandeerd antwoord terug!
    Geschreven door Klant uit nuenen op 19-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende zaak, behulpzaam en vakkundig
    Geschreven door Klant Steeg uit nuenen op 15-06-2017
  • Beoordeling: 9.9

    wij zijn heel tevreden
    Geschreven door Klant Velden uit eindhoven op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    en nieuwe diepvriezer gekocht, goede prijs, goed behandeling. De moeite waard om in deze winkel gaan te kijken.
    Geschreven door Klant Verhoeven uit lieshout op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Is goed
    Geschreven door Klant uit nuenen op 26-05-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Al veel gekocht. Prima service.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 26-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed advies, aandacht voor de klant en uitstekende service
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 17-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Expert Nuenen is een prima winkel, ruime keus, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Swinkels uit nuenen op 17-05-2017
  • Beoordeling: 7.0

    Jammer dat het gasfornuis niet werkt
    Geschreven door Klant Van Mol uit eindhoven op 17-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit nuenen op 11-05-2017
  • Beoordeling: 9.9

    voor iedereen aan te raden
    Geschreven door Klant uit nuenen op 09-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden klant
    Geschreven door Mevr Broekmeijer uit eindhoven op 08-05-2017