Navigatie

Beoordelingen Expert Nuenen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nuenen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nuenen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Gastel 9.3

Deskundige uitleg en men de tijd op mijn vragen .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (604)

  • Beoordeling: 9.3

    Deskundige uitleg en men de tijd op mijn vragen .
    Geschreven door Klant Van Gastel uit nuenen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 6.6

    geen behoefte
    Geschreven door Klant uit nuenen op 08-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    professionele winkel waardoor info over het product duidelijk is
    Geschreven door Klant Hurkx uit nuenen op 08-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Ik kan alleen maar goede ervaringen opschrijven war Expert Nuenen betreft. Ik heb ook een vestiging bezocht waarbij de verkoper het alleen maar over zichzelf heeft gehad. En niets te melden had over De wasmachine of TV waar we ook naar op zoek waren. Daar waren we dan ook snel weg, goed dat ik nog in Nuenen langs gegaan ben.
    Geschreven door Klant Loonen uit eindhoven op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk en deskundig personeel en fijn dat er nog een specialist in de omgeving aanwezig is.
    Geschreven door Klant Van Rooij uit nuenen op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service, uitgebreid assortiment, vriendelijk en vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Nuenen met geweldige service en prima afspraken mbt levering
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 17-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Een woord geweldig
    Geschreven door Klant uit nuenen op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goed personeel en prima service.
    Geschreven door Klant Van de Wetering uit nuenen op 06-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit sint oedenrode op 06-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goed
    Geschreven door Klant uit nuenen op 05-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    goede service en snelle levering
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 03-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Betrouwbare zaak en men is deskundig.
    Geschreven door Klant Boltjes uit lieshout op 30-11-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben best een fan van Expert. Geen poeha, gewoon goede service en altijd wel een winkel in de buurt waar je persoonlijk geholpen kunt worden.
    Geschreven door Klant Remmers uit eindhoven op 26-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel.Goed personeel en ook fijn, erg dichtbij
    Geschreven door Klant Van Deursen uit nuenen op 21-11-2018
  • Beoordeling: 8.5

    -
    Geschreven door Klant uit nuenen op 19-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Afspraak snel gemaakt en uitstekende service
    Geschreven door Klant Scheffers uit eindhoven op 16-11-2018
  • Beoordeling: 8.3

    zeer goed .
    Geschreven door Klant uit nuenen op 16-11-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer tevreden en goed geholpen
    Geschreven door Klant Van de Gevel uit nuenen op 08-11-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is een prima winkel
    Geschreven door Klant Lintermans uit nuenen op 30-10-2018
  • Beoordeling: 9.0

    uitstekende productkennis, informatie en service.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Bij expert wordt ik altijd vriendelijk en professioneel geholpen.
    Geschreven door Klant Roelofs uit nuenen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Expert weet waar men over praat, snel en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant Scheepers uit helmond op 23-10-2018
  • Beoordeling: 6.9

    werd goed behandeld dus ga nog wel vaker
    Geschreven door Klant uit nuenen op 04-09-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer enthousiast over Expert, goede en overzichtelijke winkel en uitstekende verkopers!
    Geschreven door Klant V.d. Klundert uit nuenen op 31-08-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Wij werden door een jonge verkoper netjes en kundig geholpen waarbij al onze vragen werden beantwoordt. Hij nam, zo vonden wij, de tijd voor ons. Betrof aankoop laptop
    Geschreven door Klant Van der Leeuw uit nuenen op 31-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Nuenen is een fijne winkel waar het goed producten kopen is. Zeer klantvriendelijk en een goede service!
    Geschreven door Klant Smits uit nuenen op 29-08-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert word je goed en netjes behandeld en de service is prima.
    Geschreven door Klant Stoop uit nuenen op 16-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    uitstekende service, vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 09-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Alles goed geregeld
    Geschreven door Klant Koch Van De Leur uit nuenen op 06-08-2018