Navigatie

Beoordelingen Expert Nuenen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nuenen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nuenen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.0

dorps belang is ook Expert bezoeken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (501)

  • Beoordeling: 6.0

    dorps belang is ook Expert bezoeken
    Geschreven door Klant uit nuenen op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.0

    We zijn in de winkel prima geholpen, en de bezorging en installatie van de apparatuur ging volgens afspraak. We kregen uitleg over de werking van de apparaten, en alles werd netjes achter gelaten.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Ben goed tevreden over het proces van aankoop tot levering. Door goede voorlichting de juiste keuze kunnen maken.
    Geschreven door Klant Haus uit son op 27-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Gedurende al een aantal jaren koop ik producten bij Expert in Nuenen. In de winkel wordt je altijd heel vriendelijk en kundig geadviseerd. Als producten thuis moeten worden afgeleverd wordt precies en goed aan de gemaakte afspraken voldaan. Dit geeft mij zoveel voldoening dat ik niet eens meer een poging doe om in andere winkels te gaan kijken. De prijs-kwaliteit verhouding is ook zeker gewaarborgd.
    Geschreven door Dhr Smits uit nuenen op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.6

    prettig om te winkelen, groot assortiment in allerlei producten snelle levering en makkelijk de auto te parkeren voor de winkel.
    Geschreven door Klant uit lieshout op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    goede hulp op al mijn vragen!
    Geschreven door Klant Verlijsdonk uit eindhoven op 19-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ik had een vervangende pistoolgreep nodig voor mijn Miele stofzuiger! Helaas had ik die defect gemaakt! Gebeld naar Expert Nuenen en zij hebben een nieuwe besteld die binnen een week opgehaald kon worden en ook nog voor een hele schappelijke prijs. Bedankt Expert Nuenen!
    Geschreven door Dhr Stauttener uit nuenen op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Prima apparaat, werkt zeer snel en tevreden over het resultaat
    Geschreven door Klant Schepers uit helmond op 12-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit son & breugel op 07-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben echt tevreden.
    Geschreven door Klant Delissen uit eindhoven op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ken Expert al heel lang mijn vader had e en Expertzaak in Breda(Technica Nova) Was ook BenO dealer
    Geschreven door Klant Rieff uit nuenen op 06-09-2017
  • Beoordeling: 7.8

    -
    Geschreven door Klant uit nuenen op 06-09-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Ook als u producten via internet bestelt, neemt de plaatselijke Expertwinkel contact op om bezorgdatum af te spreken
    Geschreven door Klant Graaff uit nuenen op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Snelle levering en prima uitleg.
    Geschreven door Klant uit lieshout op 23-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    overzichtelijk/duidelijk/kompleet.
    Geschreven door Klant Hommersom uit gerwen op 22-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Snel en goed geholpen
    Geschreven door Klant Broek uit nuenen op 16-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel met goed assortiment, als collega ondernemer kom ik graag bij mijn collega die hun winkel lekker op orde hebben.En goede service
    Geschreven door Klant uit nuenen op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit nuenen op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Leuke, nette winkel. Vriendelijke mensen. Aanrader.
    Geschreven door Klant uit geldrop op 13-08-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben prima geholpen in het filiaal nuenen van expert. Vooral de persoonlijke aanpak en het meedenken sprak mij zeer aan. Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen die service zeer belangrijk vindt.
    Geschreven door Klant Maas uit eindhoven op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijke en deskundige bediening is bij dit bedrijf top.
    Geschreven door Dhr Schijven uit nuenen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    wij gaan graag naar expert ook voor de vriendelijke verkopers en goede producten
    Geschreven door Klant uit nuenen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    kan je gerust kopen je word er uitstekend geholpen en de serves is uitstekend
    Geschreven door Klant Elderen uit eindhoven op 20-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Binnen 18 uur mijn mobiele in huis
    Geschreven door Klant uit helmond op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel en mensen met kennis, die de tijd voor je nemen
    Geschreven door Klant uit nuenen op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Heel aardig personeel. Goedkoop en snelle levering
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 19-07-2017
  • Beoordeling: 4.8

    Ga liever naar een andere Expertvestiging dan die in Nuenen, als u beleefd behandeld wil worden bij een vraag over de factuur, zeker als daarvoor juist om uw oordeel over de prestatie van Expert Nuenen wordt gevraagd
    Geschreven door Dhr Verweij uit eindhoven op 19-07-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ik koop al jaren bij de Expert. Goede service geweldig personeel. Zeer tevreden.
    Geschreven door Mevr Van de Wal uit nuenen op 12-07-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Snelle service en levering en plaatsing zijn prima verlopen!
    Geschreven door Klant uit nuenen op 07-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel, klantvriendelijk en kundig.
    Geschreven door Klant Rooij uit eindhoven op 05-07-2017