Navigatie

Beoordelingen Expert Ommen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ommen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ommen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

Prima

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (146)

  • Beoordeling: 9.0

    Prima
    Geschreven door Klant uit ommen op 05-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Dhr Ruiter uit nijverdal op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Jammer dat er bij ons in Krabbendijke (Zeeland) geen expert meer is. Heb altijd veel vertrouwen in deze winkel daarom wacht ik met aankopen totdat ik in Ommen ben om daar bij expert te kopen. Oa vrieskast twee x smartfoon en een airfryer. Enzo
    Geschreven door Dhr Vaders uit krabbendijke op 28-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede aanbiedingen. Uitstekende service. Kortom: voor een aantrekkelijke prijs en prima kwaliteit is het Westerman die je naar de goede keue leidt.
    Geschreven door Dhr Boerman uit hardenberg op 26-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Niet nodig.
    Geschreven door Klant Tijink uit ommen op 05-09-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service en bediening
    Geschreven door Klant uit ommen op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Vrieling uit ommen op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit ommen op 10-08-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Bij Expert krijg je goede service en eventueel nazorg
    Geschreven door Klant Prins uit ommen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Neen dank u!
    Geschreven door Klant Bartelink uit dalfsen op 20-07-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit ommen op 01-07-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Ervaring met expert is heel positief. Jammer dat er bij mij in de buurt geen meer is. Aankopen die ik nu in Ommen waar wij al jaren een Chalet hebben staan.
    Geschreven door Klant Vaders uit krabbendijke op 23-06-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Geen.
    Geschreven door Klant uit lutten op 22-06-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Klantvriendelijk goede productkennis tijd voor de klant
    Geschreven door Klant uit ommen op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel met de juiste aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant uit ommen op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Persoonlijk, geduldig en deskundig .En dat alles voor een normale prijs. Het gekochte product (laptop) bevalt uitstekend. Aanrader!!!
    Geschreven door Klant Beks uit nieuwleusen op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    de wasmachine die ik kocht bij Expert was een openbaring voor wat betreft kwaliteit, snelle levering en vooral goede, snelle en accurate levering
    Geschreven door Klant uit ommen op 17-05-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Goede hulp en service bij diverse producten.
    Geschreven door Klant Veltmaat uit vilsteren op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.3

    prettige bediening, met goede uitleg
    Geschreven door Klant uit giethmen op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Ommen= Uitstekende service
    Geschreven door Klant Lapre uit ommen op 06-04-2017
  • Beoordeling: 6.9

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 24-03-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goed
    Geschreven door Klant Hashemi uit dedemsvaart op 09-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Snelle levering.
    Geschreven door Klant Westerman uit nieuwleusen op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service, goed mailcontact. Snelle afhandeling.
    Geschreven door Klant uit ommen op 02-03-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Goede prijs voor uitlopend model, winkelinrichtig geeft rommelige indruk. Gemiste kans t.o.v. webwinkel.
    Geschreven door Klant uit ommen op 09-02-2017
  • Beoordeling: 9.5

    enthousiast en zeer goed geholpen!
    Geschreven door Klant uit staphorst op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Via internet besteld. Door plaatselijke winkel in de buurt geleverd. Een prima combinatie!
    Geschreven door Klant Sluis uit dalfsen op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    duidelijk en toegankelijk.
    Geschreven door Klant uit ommen op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.2

    telefonisch besteld, maar tot op heden niet ontvangen. ondanks dat ik hier al 2 keer over gebeld heb. Slechte beurt voor Expert, dit ben ik zo niet gewend
    Geschreven door Klant Hofhuis uit dalfsen op 09-01-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer service gericht personeel.
    Geschreven door Klant uit ommen op 30-12-2016