Navigatie

Beoordelingen Expert Ommen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ommen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ommen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Goed en snel geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (648)

  • Beoordeling: 7.3

    Goed en snel geholpen
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 07-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijn personeel heeft kennis van producten eerlijk en zeker bezoek voor in de toekomst
    Geschreven door Klant Snijder uit ommen op 07-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Is gewoon prima
    Geschreven door Klant uit vollenhove op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.8

    We zijn goed geadviseerd over de verschillende wasdrogers en hebben naar aanleiding hiervan een goede keuze kunnen maken.
    Geschreven door Klant uit dedemsvaart op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Expert,vertrouwd en goed!
    Geschreven door Klant Wierbos uit dedemsvaart op 01-11-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Prettig en deskundig advies
    Geschreven door Klant uit ommen op 31-10-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit dedemsvaart op 25-10-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Ik kocht een frituurpan, weinig keuze in de winkel maar ik kreeg goed advies en wat ik wilde was te bestellen. Het was een groot cadeau, werd netjes ingepakt en voor mij in de auto gezet.
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 25-10-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Prima geholpen door Daan. Kennis van zaken en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Valk uit ommen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 7.6

    We zijn tevreden
    Geschreven door Klant uit ommen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Prima aankoop en service bij Expert!
    Geschreven door Klant uit hardenberg op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    expert zeer goed en vertrouwd om zaken mee te doen.
    Geschreven door Klant uit witharen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Super vlot en betrouwbaar personeel bij Expert, m.n. in Ommen!
    Geschreven door Klant Kleinjan uit den ham op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Prima, top bedrijf!!
    Geschreven door Klant uit ommen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Ben tevreden.
    Geschreven door Klant Van der Werff uit ommen op 22-09-2023
  • Beoordeling: 9.1

    heel fijn geholpen
    Geschreven door Klant Van Den Born uit stegeren op 18-09-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Voor ons is er maar een adres voor elektronica en dat is Expert Ommen! Grandioos!
    Geschreven door Klant Platje uit stegeren op 11-09-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Een woord: Aanrader, verkoop/technisch gezien. Er is altijd ruimte voor meedenken.
    Geschreven door Klant Kliphuis uit ommen op 04-09-2023
  • Beoordeling: 9.2

    MIJN ERVARING WAS GOED
    Geschreven door Klant uit balkbrug op 04-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    De service de aandacht en de kennis
    Geschreven door Klant Veldhuis uit ommen op 01-09-2023
  • Beoordeling: 6.9

    Vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit ommen op 30-08-2023
  • Beoordeling: 9.1

    klantvriendelijk en goede/uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit ommen op 23-08-2023
  • Beoordeling: 7.3

    die was goed.
    Geschreven door Klant uit raalte op 23-08-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Oké , prima.
    Geschreven door Klant uit ommen op 18-08-2023
  • Beoordeling: 8.8

    overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant Van der Horst uit witharen op 16-08-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Kies voor de deskundigheid en service
    Geschreven door Klant De Vries uit dalfsen op 07-08-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Wij worden altijd goed geholpen.
    Geschreven door Klant Boerman uit ommen op 07-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Top, zoals het hoort !
    Geschreven door Klant uit ommen op 05-08-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Buitengewoon klantvriendelijke winkel, kan ik van harte aanbevelen. Je kunt hier met een gerust hart een aankoop doen.
    Geschreven door Klant uit ommen op 04-08-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is een aanrader. Hiervoor hoef je niet via internet iets te bestellen
    Geschreven door Klant Kamphuis uit ommen op 02-08-2023