Navigatie

Beoordelingen Expert Raalte

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Raalte die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Raalte. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

Mooie winkel met aardig p Meedenkend personeel,,

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (483)

  • Beoordeling: 9.7

    Mooie winkel met aardig p Meedenkend personeel,,
    Geschreven door Klant uit wijhe op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Bij Expert is het prettig winkelen en je wordt door vakkundig personeel geholpen.
    Geschreven door Klant Slurink uit heino op 12-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Goede zaak
    Geschreven door Klant Hollegien uit raalte op 07-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert een zaak waar je je thuis voelt en welkom bent.
    Geschreven door Klant uit raalte op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Misschien op een website de goederen wat goedkoper maar bij de Expert Holterman Raalte ben je aan het goede adres. verkopers met kennis, snelle, goede levering, plaatsing perfect. M Dijkman Luttenberg
    Geschreven door Klant Dijkman uit luttenberg op 28-06-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik werd direct geholpen, goede uitleg en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 22-06-2017
  • Beoordeling: 9.5

    prima zaak.
    Geschreven door Klant Otten uit raalte op 07-06-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Heb TV gekocht bij Expert in Raalte en ben erg tevreden over de bediening en vlotte bezorging, mede de hulp met aansluiten. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Koks uit raalte op 11-05-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel in Raalte met persoonlijk advies
    Geschreven door Klant uit raalte op 03-05-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Nee dank ,nog niet genoeg ervaring met het aangeschafte produkt om te kunnen oordelen
    Geschreven door Klant Lokate uit raalte op 27-04-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Kleinschaligheid wint het van grote bedrijven! Ze kennen de klant...
    Geschreven door Klant uit wijhe op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Weer deskundig advies en prima service bij Expert in Raalte!! Superblij met nieuwe wasmachine en droger.
    Geschreven door Klant uit broekland op 20-03-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goede en snelle service en zeer vriendelijke en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Temmink uit raalte op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.0

    ziet er goed uit
    Geschreven door Klant uit raalte op 10-02-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wil je langer genieten van een product ,ga dan naar Expert Raalte, service prima, geweldig personeel ,altijd eerlijk antwoord ,voor alle vragen kan je altijd daar terecht, Je wordt er oprecht geholpen, Ik ben een zeer tevreden klant al jaren.
    Geschreven door Klant Zwiers-lokate uit raalte op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Erg prettige ervaring bij Expert Holterman in Raalte. Aardige en kundige bezorger en alles conform afspraak. Ik ben helaas zo dom geweest om , nadat de bezorger was vertrokken, overgebleven stickerresten te willen verwijderen met een \"remover\", met als resultaat dat het kunstof van de deur van de droger ondoorzichtig werd. Nadat ik dit bij Expert Holterman had gemeld werd ik de volgende dag teruggebeld; Expert zorgt voor een kosteloze vervanging van het deurpanneel. Fantastische en onverwachte service aangezien het gewoon mijn eigen domme fout was! Kortom........... prima ervaring die maakt dat ik hier terug zal komen als klant!
    Geschreven door Klant Boerefijn uit heino op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Vakkundig en eerlijk advies.
    Geschreven door Klant Reimert uit raalte op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Voordeel, het is een plaatselijke zaak, mochten er problemen zijn dan is een aanspreekpunt dichtbij
    Geschreven door Klant Hekkers uit raalte op 06-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Een aanrader
    Geschreven door Klant Meijerink uit raalte op 14-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Prima
    Geschreven door Klant uit heeten op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Duidelijke tekst, ook de afmetingen goed vermeld.
    Geschreven door Klant uit stegeren op 02-12-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Televisie gekocht via de website. Ondanks een bezorgtermijn van 1 werkdag werd ik een uur later al gebeld dat ze graag de televisie worden bezorgen. Klein mankement, werd direct gerepareerd en opgelost. Top SERVICE!
    Geschreven door Klant uit raalte op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    N.v.t. Zie vorige opmerking.
    Geschreven door Klant uit heino op 30-11-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Helder en duidelijk advies zonder opdringerig te zijn.
    Geschreven door Klant uit raalte op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon eerst naar Expert gaan.
    Geschreven door Klant Van Til uit raalte op 29-09-2016
  • Beoordeling: 9.0

    klantvriendelijk en verstand van zaken
    Geschreven door Klant uit wijhe op 29-09-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Vriendelijk en goed personeel. Nemen de tijd voor goede uitleg en geven goed advies
    Geschreven door Klant uit heeten op 22-09-2016
  • Beoordeling: 8.5

    De bezorging door expert was netjes geregeld. Er werd direct de eerste werkdag gebeld om een tijdstip voor bezorging af te spreken.
    Geschreven door Klant Vreman uit raalte op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.5

    uitstekend advies en goede service.
    Geschreven door Klant Jansman uit raalte op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle vriendelijk service.
    Geschreven door Klant Logtenberg uit luttenberg op 24-08-2016