Navigatie

Beoordelingen Expert s-Heerenberg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in s-Heerenberg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert s-Heerenberg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van den Berg 9.0

Mijn ervaring bij Expert in \'s-Heerenberg is erg positief. Ik hou van een goede, maar zeer zeker ook van een eerlijk advies. En dat krijg je in deze filiaal. Ook neemt men de tijd voor je. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zelf een voorstander ben om bij een plaatselijke ondernemer iets te kopen, maar dat ik ook nog eens vanwege de goede service en advies voor Expert in \'s-Heerenberg zal blijven kiezen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (219)

  • Beoordeling: 9.0

    Mijn ervaring bij Expert in \'s-Heerenberg is erg positief. Ik hou van een goede, maar zeer zeker ook van een eerlijk advies. En dat krijg je in deze filiaal. Ook neemt men de tijd voor je. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zelf een voorstander ben om bij een plaatselijke ondernemer iets te kopen, maar dat ik ook nog eens vanwege de goede service en advies voor Expert in \'s-Heerenberg zal blijven kiezen.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit \'s-heerenberg op 14-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    De ervaring is prima,wij zijn uitstekend geholpen!
    Geschreven door Klant uit wehl op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijk personeel met goed advies. Uitstekende levering qua tijd en snelheid.
    Geschreven door Klant Winkel uit spijk op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Goede Service door MARK dit is toch echt de topper in de winkel te sHeerenberg
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Zekerheid dat het goed gebeurd
    Geschreven door Klant Driessen uit beek op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Super goed advies en goede uitleg
    Geschreven door Klant uit doetinchem de huet op 07-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    In de winkel zijn we goed geholpen en kregen deskundige uitleg. De service mbt bezorging en betaling was uitstekend.
    Geschreven door Klant uit ulft op 04-12-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Wij zijn zeer tevreden over de service bij Expert \'s-Heerenberg. Men dacht goed mee en was erg vriendelijk. Over de levering kunnen wij nog niets zeggen aangezien de apparaten nog bezorgd en aangesloten moeten worden in onze nieuwe woning.
    Geschreven door Klant Schaapveld uit \'s-heerenberg op 30-11-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Vestiging \'s-Heerenberg: Goede spullen; goede klantbeleving; goede service; vriendelijke medewerkers. Denken met je mee. Minpuntje: dat er maar 1 medewerker in de winkel staat. Maar voor de rest : super.
    Geschreven door Klant Velsen uit s-heerenberg op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Expert ?s Heerenberg heeft goed personeel en heeft zeer goede expertise van de apparaten. Ook goed op de hoogte van aanbiedingen van de merken. Ik raad deze winkel zeer aan.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 29-11-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Prima uitleg en expertise over het apparaat wat ik gekocht heb!
    Geschreven door Klant Jolink uit \'s-heerenberg op 15-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Ze denken mee, adviseren je goed en staan achter de producten die ze je aanbevelen!
    Geschreven door Klant Janssen uit \'s-heerenberg op 14-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Keurig geholpen!!
    Geschreven door Klant uit silvolde op 13-11-2017
  • Beoordeling: 6.2

    Lijkt me geen goede zaak om mijn ramp-ervaring op uw website te plaatsen.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 01-11-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Bij het afleveren geen schriftelijke gebruiksaanwijzing
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 19-10-2017
  • Beoordeling: 9.9

    De expertwinkel in s\'Heerenberg krijgt van ons een 9 zo goed zijn wij geholpen met het kopen van een nieuwe wasmachine.
    Geschreven door Klant uit `s-heerenberg op 17-10-2017
  • Beoordeling: 6.5

    Mijn bezoek betrof een service afhandeling. En dat is keurig afgehandeld.
    Geschreven door Klant Heuveling uit tolkamer op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    geen.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Wil je product informatie ga dan naar de winkel daar krijg je de eerlijke bevindingen.
    Geschreven door Klant uit s-heerenberg op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.5

    heb een prima ervaring met de aankoop en bezorging van de wasdroger
    Geschreven door Dhr Hoogland uit zeddam op 30-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Wat dichtbij goed is hoef je niet van ver te halen.
    Geschreven door Klant uit stokkum op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Wil je een uitstekende service, ga dan naar expert super.
    Geschreven door Klant Elderman uit ulft op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Overzichtelijk, goed prijzen te vergelijken. Aan kunnen geven van bezorgmoment !
    Geschreven door Klant Siebes uit \'s-heerenberg op 19-07-2017
  • Beoordeling: 7.9

    snelle levering en prima volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 16-07-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundige hulp van Mark Verkerk
    Geschreven door Klant Bisselink uit \'s-heerenberg op 06-07-2017
  • Beoordeling: 7.7

    3d foto\'s zouden het nog makkelijker maken om een product van alle kanten te kunnen bekijken.
    Geschreven door Klant uit gendringen op 28-06-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Deskundig, klantvriendelijk en snel in het installeren van hun producten
    Geschreven door Klant uit drempt op 22-03-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Nette. Goede service. Goede kwaliteit en prijs
    Geschreven door Klant Corbeek uit ulft op 08-03-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Ik had een vraag over geluid in mijn woonkamer, de verkoper bood direct aan om thuis te komen voor een advies op maat. Dat vind ik echt service!
    Geschreven door Klant uit zeddam op 03-03-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Goede winkel
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 01-03-2017