Navigatie

Beoordelingen Expert s-Heerenberg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in s-Heerenberg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert s-Heerenberg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Willemsen 10.0

Met het kopen van onze tv hebben we een zeer warm welkom gekregen van de medewerkers van expert...we zijn uitstekend ik mag wel zeggen uitmuntend geholpen door Mark uit Sheerenberg..en uiteraard ook de medewerker uit Dieren....we weten zijn naam niet...die de tv kwam brengen.... Kortom een aanrader om bij deze winkel iets te kopen of bestellen... Groetjes Ed en Doreen Willemsen uit Wehl

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (219)

  • Beoordeling: 10.0

    Met het kopen van onze tv hebben we een zeer warm welkom gekregen van de medewerkers van expert...we zijn uitstekend ik mag wel zeggen uitmuntend geholpen door Mark uit Sheerenberg..en uiteraard ook de medewerker uit Dieren....we weten zijn naam niet...die de tv kwam brengen.... Kortom een aanrader om bij deze winkel iets te kopen of bestellen... Groetjes Ed en Doreen Willemsen uit Wehl
    Geschreven door Klant Willemsen uit nieuw wehl op 04-01-2021
  • Beoordeling: 1.0

    Slechte service, klachten worden niet opgelost niet meer kopen bij expert
    Geschreven door Klant uit zeddam op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Bekijk eerst op de website van Expert welke 2 of 3 opties voor jou in aanmerking komen Vraag aan de verkoper wat het verschil is zodat je met gericht advies een keuze kunt maken.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Als je wat koopt bij expert in ‘s-Heerenberg... Dan wordt je deskundig en vriendelijk geholpen een aanbeveling.... Kom er graag hoef je niet online voor te gaan.. gr Tine
    Geschreven door Klant uit beek (loerbeek) op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    nvt
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastische professionele mensen die altijd weer klaar staan om ons te helpen! Compliment!
    Geschreven door Klant Harmsen uit didam op 25-12-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Uitstekende deskundig service door Mark. Hij neemt ruimschoots de tijd voor je
    Geschreven door Klant Huijbers uit stokkum op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Product bekeken in de winkel,besteld en op de afgesproken tijd onbeschadigd aangeleverd!!
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 22-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn goed geholpen Zeer vriendelijk zowel in de winkel al bezorgen Goede service In deze rare tijd wat coronavirus betreft nou zeggen wij topppie hoor
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 21-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijk vooral nu in corona
    Geschreven door Klant Boterman uit \'s-heerenberg op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Super zaak en verkopers.. Eerlijk advies en prijs kwaliteit is goed.
    Geschreven door Klant uit zeddam op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zie eerdere opmerkingen.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Zie mijn voorgaande commentaar !
    Geschreven door Klant Pas uit zeddam op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima ouderwetse behandeling
    Geschreven door Klant uit zeddam op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel , met goed advies en duidelijke uitleg. Snelle levering!!
    Geschreven door Klant uit zeddam op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prima winkel en deskundig personeel. Uitmuntende service.
    Geschreven door Klant Van Eek uit emmerich op 02-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer vakkundig en prettig geholpen. Ga er voor!
    Geschreven door Klant uit arnhem op 30-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Voor de vestiging \'s-Heerenberg sta ik voor 200% in. Wij kopen al jaren alles daar. De service, kennis en vriendelijkheid helemaal top. Ook als er een keer iets met een product is wordt je fantastisch geholpen. Tot nu toe zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Fijen uit braamt op 14-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Prettige winkel, deskundige medewerkers, goede communicatie, vlotte levering en installatie van keukenapparaten👍. Kan ik aanbevelen.
    Geschreven door Klant Rijksen uit zevenaar op 12-11-2020
  • Beoordeling: 6.9

    prima geholpen bij de keuze voor onze nieuwe wasmachine
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 10-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    \'T geheel wat ik jeb gescheven Mach u gebruiken. Mvg g.o.wielders.
    Geschreven door Klant Wielders uit zeddam op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Service en advies geweldig.
    Geschreven door Klant uit tolkamer op 06-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Een zeer mooi hand stofzuiger, met handige steel, maar ook als hand stofzuiger te gebruiken, en heel fijn is dat er verlichting in de zuigmond zit. Een minpuntje is dat de stofzuiger veel lawaai maakt. Al met al tevreden met deze stofzuiger van Inventum de STS625R
    Geschreven door Klant Jansen uit \'s-heerenberg op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige service en vriendelijke deskundige medewerkers sheerenberg
    Geschreven door Klant Bultink uit \'s-heerenberg op 05-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    goede service en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Liebherr 4335-21 vrieskast \'telefonisch\' besteld. Bestelling conform afspraak.
    Geschreven door Klant uit stokkum op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Zoals vermeld een goede uitleg en behandeling,zoals trouwens al geruime tijd. Ga zo door!!
    Geschreven door Klant uit beek op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Klant vriendelijk, komen de afspraken na en denken met je mee. Dus erg tevreden.
    Geschreven door Klant Hakfoort uit doetinchem op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Klantvriendelijk 👍🏼
    Geschreven door Klant uit terborg op 03-11-2020