Navigatie

Beoordelingen Expert s-Heerenberg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in s-Heerenberg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert s-Heerenberg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kramer 7.3

Prima geholpen bij Expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (231)

  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen bij Expert
    Geschreven door Klant Kramer uit \'s-heerenberg op 14-06-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk en deskundigen
    Geschreven door Klant uit stokkum op 08-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert s heerenberg vakwinkel en gekwalificeerde medewerkers
    Geschreven door Klant Migchelbrink uit ulft op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    prettige winkel met deskundig en hulpvaardig personeel.
    Geschreven door Klant uit zeddam op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Tevreden
    Geschreven door Klant Brinkman uit \'s-heerenberg op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit gendringen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goed
    Geschreven door Klant Lenting uit \'s-heerenberg op 19-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Wij kopen al jaren bij de Expert vestiging \'s-Heerenberg. Top team altijd goede voorlichting, kundig, vriendelijk, nemen de tijd voor je. Het komt weinig voor maar als er iets is met een product staan ze ook voor je klaar tot het naar tevredenheid is opgelost. Niets dan lof voor dit team, een absolute aanrader!
    Geschreven door Klant Fijen uit braamt op 14-05-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is op elk gebied aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Teeling uit \'s-heerenberg op 14-05-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Ja ik raad Expert s,Heerenberg erg aan vriendelijk geholpen en goede uitleg en zeer goede service
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Je wort er echt goed geholpen
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 12-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk en deskundig personeel. Nemen ruim de tijd om je het een en ander uit te leggen. Uitstekende service en after sales.
    Geschreven door Klant Hendriksen uit \'s-heerenberg op 10-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Snel en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit tolkamer op 28-04-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Online een product besteld. Vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit venlo op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed geholpen. Prima service. Komen afspraken na.
    Geschreven door Klant Elands uit duiven op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen advies op maat gegeven
    Geschreven door Klant Firing uit \'s-heerenberg op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goed product, goede prijs en goede service en informatie om tot de juiste keuze te kunnen komen.
    Geschreven door Klant Moll uit s-heerenberg op 08-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd zeer te vreden en je word netjes overal mee geholpen
    Geschreven door Klant Kerkhof uit \'s-heerenberg op 07-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ben erg tevreden.
    Geschreven door Klant Wensing uit \'s-heerenberg op 06-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed.
    Geschreven door Klant Berendsen uit \'s-heerenberg op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Via de telefoon onze bestelling geplaatst. Goed meegedacht en geadviseerd door de verkoper. Snelle levering en op de datum die ons het beste uitkwam! Prima!
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit zevenaar op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert \'s-Heerenberg bevalt in alle opzichten uitstekend
    Geschreven door Klant Van den Berg uit \'s-heerenberg op 19-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    deskundige hulp en goed produkt
    Geschreven door Klant uit zeddam op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer persoonlijke en deskundige service
    Geschreven door Klant Bos uit \'s-heerenberg op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    .
    Geschreven door Klant uit beek op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Door eerlijk en vakbewaam advies kom ik toch eerder bij expert terecht dan een andere aanbieder.
    Geschreven door Klant Terhorst Keukenmontage uit stokkum op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service door de medewerkers bij inmeten en inbouwen ,beter kan niet
    Geschreven door Klant uit netterden op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn zeer tevreden over onze Expert
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 05-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima Expert winkel in s Heerenberg.
    Geschreven door Klant Egbers uit braamt op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Personeel met kennis van zaken. Je wordt er prettig geholpen en er is een goede service!
    Geschreven door Klant uit zeddam op 22-02-2021