Navigatie

Beoordelingen Expert Soest

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Soest die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Soest. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van den Brink 8.7

Mijn review houdt in: Ik ben tevreden over Expert. Maar ja, ik kom er ook dan al jaren. Met name vandaag de dag nog dit geduld en vriendelijkheid te mogen ervaren van de Heren Expert, is echt prettig.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (279)

  • Beoordeling: 8.7

    Mijn review houdt in: Ik ben tevreden over Expert. Maar ja, ik kom er ook dan al jaren. Met name vandaag de dag nog dit geduld en vriendelijkheid te mogen ervaren van de Heren Expert, is echt prettig.
    Geschreven door Klant Van den Brink uit soest op 20-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Mooi fornuis...kan weer koken ?
    Geschreven door Klant Roskam uit amersfoort op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.2

    daar ben ik nu nog niet aan toe, wil eerst echt een aantal keren gebruik maken van deze nieuwe wasmachine voor ik weet of hij echt bevalt.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    expert netjes goede service vakbekwaam prima winkel
    Geschreven door Klant Wemmenhove uit amersfoort op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer goede en snelle service. Gekocht apparaat was na 3 dagen defect en ik kon het meteen omruilen voor een nieuwe zonder dat ze daar moeilijk over deden.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.6

    netjes afgehandeld vanaf het bestelmoment tot en met de aflevering.
    Geschreven door Klant uit de bilt op 23-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Super geadviseerd, er werd de tijd voor mij genomen. Fijn dat er nog winkels zijn waar je persoonlijk wordt geholpen en gewoon aan iemand je vragen kan stellen. Wordt door mij zeer gewaardeerd.
    Geschreven door Klant uit soest op 26-02-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Klantgerichte houding van medewerkers is ver te zoeken
    Geschreven door Klant uit soest op 20-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    U weet voldoende
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 20-02-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Ik ben tevreden over mijn aankoop,de levering was goed. Ondanks dat het nieuwe apparaat stuk was. Kreeg direct een nieuwe geleverd.
    Geschreven door Klant uit soest op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.2

    uitstekende aanbieding en de persoonlijke service zijn onmisbaar.
    Geschreven door Klant Jongerius uit maarssen op 16-01-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima verkoper. Enthousiasme betrokken vakkennis
    Geschreven door Klant uit soest op 14-01-2020
  • Beoordeling: 7.1

    nogmaakls correcte afwikkeling
    Geschreven door Klant uit soest op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede service, goede prijs kwaliteit. Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Kutsch Lojenga uit maarn op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Prima ervaring met vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit soest op 26-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ben vooral zeer content met de service als er wat is !
    Geschreven door Klant Sunglow Zonnestudio uit soest op 26-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    In Soest nette winkel, prima personeel. Qua apparatuur voldoende keus en personeel kent de producten. Soms heel lollige aanbiedingen.
    Geschreven door Klant Scheepers uit soest op 24-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijne winkel met zeer deskundig en vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant uit hilversum op 22-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Geen
    Geschreven door Klant Van der Vliet uit soest op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    ervaring in winkel te Soest was super.
    Geschreven door Klant uit achterveld op 20-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    IK heb een Sonos beamer en 2 boxen gekocht. Iemand heeft het geheel geïnstalleerd en uitstekend uitgelegd.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 19-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijn geholpen, perfecte service
    Geschreven door Klant Verrips uit soest op 15-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goed advies en actief meedenkende medewerker
    Geschreven door Klant Eggink uit soest op 13-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goed geholpen door de medewerker, hij heeft actief meegedacht over het type product, de montage thuis en de aflevering. Deze persoonlijke aandacht maakte het verschil.
    Geschreven door Klant uit harfsen op 13-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    n,v,t,
    Geschreven door Klant uit soest op 10-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service en advies
    Geschreven door Klant Ten Bosch uit soest op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Prima service in de winkel. Wat mindere ervaringen met het plaatsen van het apparaat.
    Geschreven door Klant De Witte uit amersfoort op 12-10-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Alle apparaten bij Expert gekocht zijn thuis bij mij geplaatst en goed geinstalleerd. Dat geeft vertrouwen.
    Geschreven door Klant Lans uit baarn op 19-07-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Klantvriendelijkheid is bij Expert in Soest geen modewoord. We werden vlot en vakkundig geholpen en kregen prima advies. Wie een sensationele prijsstunter wil is bij hen aan het verkeerde adres. Wil je goede producten, een scherpe prijs en een goed advies en ook service na je aankoop, ga dan zeker naar de experts van de Expert-vestiging in Soest.
    Geschreven door Klant Comité Stk uit soest op 02-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Snel en kundig personeeel
    Geschreven door Klant uit soest op 27-06-2019