Navigatie

Beoordelingen Expert Ter Apel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ter Apel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ter Apel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Tromp 9.6

Expert in ter Apel dat is de winkel in ter

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (298)

  • Beoordeling: 9.6

    Expert in ter Apel dat is de winkel in ter
    Geschreven door Klant Tromp uit ter apel op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    De service van de medewerkster was uitstekend
    Geschreven door Klant uit nieuw weerdinge op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    In Ter Apel super klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit sellingen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert Telkamp in Ter Apel is het zeer prettig winkelen. Personeel is zeer kundig. Altijd de tijd voor je nemen.
    Geschreven door Klant Meijer uit ter apel op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende persoonlijke aandacht en deskundigheid. Juiste prijs kwaliteit verhouding. Plaatsing en inbouw keurig verzorgd en uitgevoerd. Alle afspraken keurig en correct nagekomen. Expert Ter Apel zeker aan te bevolen door Rudi en Margriet.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 22-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    prima inorde!
    Geschreven door Klant uit tweede exloermond op 27-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en service\'s. Wij adviseren in in onze familie en kennisse kring om hun aankoop bij TELKAMP te doen.
    Geschreven door Klant Kraan uit bourtange op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Het team van Expert Telkamp staat u altijd vriendelijk te woord en hebben een goede deskundigheid waardoor ze u prima kunnen advieseren bij de aankoop van een produkt. Ook hun bezorgservice en eigen onderhoudsteam is prima en werken netjes.
    Geschreven door Klant Spa uit ter apel op 12-04-2018
  • Beoordeling: 8.3

    we zijn zeer tevreden over de service
    Geschreven door Klant uit ter apel op 12-04-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Filiaal in Ter Apel is uitstekend. Doordat de service nog gewoon aan huis geleverd wordt en je altijd kunt bellen als er problemen zijn met apparatuur.
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Ik beveel dit bedrijf bij u aan. Jan K
    Geschreven door Klant Ketelaar uit odoorn op 05-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    De echte \'experts\' vindt je bij Expert in Ter Apel. Een actieve klantgerichte houding, meedenken met de klant en snelle service en levering!
    Geschreven door Klant uit zwartemeer op 29-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Een echte aanrader !
    Geschreven door Klant Boers/potze uit ter apel op 10-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Je kan lang zoeken naar de goedkoopste aanbieder maar als je alles tegen het licht houdt dan ben je na een uitstekende advies en service toch goedkoper uit. Ik weet wel waar ik bij mijn volgende wens eerst naar toe ga.
    Geschreven door Klant Van der Tuuk uit emmer compascuum op 07-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer vriendelijk personeel en vakkundig
    Geschreven door Klant Marskamp uit sellingen op 05-03-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Ben er zeer goed over te spreken.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 01-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    super service,kundig advies
    Geschreven door Klant Hempen uit musselkanaal op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    als je koopt in een winkel van Expert, dan weet je zeker dat het goed is.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service, Vakmensen
    Geschreven door Klant Telkamp uit ter apel op 19-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    groot assortiment, vriendelijke verkoper, nette zaak. kom zeker weer terug.
    Geschreven door Klant Zandvliet uit emmen op 19-02-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Droger werd in goede staat afgeleverd, goede service en uitleg over het produkts Helemaal tevreden
    Geschreven door Klant Schepers-schuttevaer uit ter apel op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ik wordt hiervoor niet betaald.
    Geschreven door Klant Alkema uit ter apel op 17-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    wasmachine, droger en stofzuiger alles aeg bevallen goed
    Geschreven door Klant Germs uit tweede exloermond op 13-02-2018
  • Beoordeling: 7.1

    altijd met de gedachten, dat een winkel in het dorp ook een bestaansrecht moet hebben, niet altijd voor de goedkoopste gegaan. Maar de verschillen zijn wel erg groot en dat geeft voor mij wel de doorslag voor in de toekomst, ook internet leveranciers te vergelijken met de prijzen die Expert heeft. Bij aanschaf van een TV en Soundbar, had ik deze keer 400 euro kunnen sparen bij het kopen bij Coolblue en dat is achteraf wel een beetje zuur.
    Geschreven door Klant Bruinsma uit ter apel op 07-02-2018
  • Beoordeling: 7.7

    vorige vraag al ingevuld wat verbeterd kan/moet worden
    Geschreven door Klant uit ter apel op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Het is gewoon een mooie winkel. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Gewoon top.
    Geschreven door Klant Van Eck uit ter apel op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit ter apel op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Snel en vriendelijke bediening.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 24-01-2018