Navigatie

Beoordelingen Expert Ter Apel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ter Apel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ter Apel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Tevreden klanten 👍

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (298)

  • Beoordeling: 10.0

    Tevreden klanten 👍
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    N.v.t.
    Geschreven door Klant Kanninga uit stadskanaal op 01-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service
    Geschreven door Klant Tieks uit nieuw weerdinge op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Super vaatwasser, eindelijk alle plastic droog, stille machine, verlichting is heel handig en de bediening via de app,
    Geschreven door Klant Aartsen uit hoogezand op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    gewoon goed,,,,
    Geschreven door Klant Van Veen-kroon uit sellingen op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.5

    GOED.
    Geschreven door Klant Rengers uit musselkanaal op 23-06-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Er stonden veel dozen in de winkel, waardoor het wat rommeliger oogt. Het is een ontzettend mooie winkel en zonder die dozen zou het er nog beter uitzien!
    Geschreven door Klant uit ter apel op 23-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Super
    Geschreven door Klant uit ter apel op 21-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 20-06-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer nette winkel . Informatie over het product goed. Ze nemen er de tijd voor. Kom zeker een keer terug.
    Geschreven door Klant uit valthermond op 16-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte uitleg in de winkel omtrent aankoop van een tv en perfecte levering en installatie
    Geschreven door Klant Slootweg - Hooghuis uit niederlangen op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    .
    Geschreven door Klant Meijer uit vlagtwedde op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima airco goede service
    Geschreven door Klant Koornstra uit borger op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn heel tevreden over de Expert winkel in Ter Apel. Al jaren klant. Goede prijsafspraken, netjes, vriendelijk personeel,behulpzaam.
    Geschreven door Klant Schnieders uit ter apelkanaal op 10-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    ga.naar.expert.en.het.komt.goed.
    Geschreven door Klant uit nieuw weerdinge op 03-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn zeer tevreden over Expert. Ze helpen u bij het maken van de juiste keuze.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 03-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden !
    Geschreven door Klant Fokkens uit ter apel op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    .
    Geschreven door Klant uit ter apel op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    alles prima geregelt
    Geschreven door Klant uit ter apel op 19-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We hebben al vaker met Expert Telkamp zaken gedaan en altijd is het advies en de uitleg netjes, grondig en passend. De medewerkers zijn vriendelijk en hebben snel door wat je zoekt en geven advies zonder je onnodig op kosten te jagen. Onze laatste aankoop was een koffiezetter voor moeders en ze hadden ons een dure machine kunnen verkopen maar hebben zelf voor de degelijke, makkelijke en voordelige oplossing gekozen. Bovendien is de nieuwe locatie van Expert Telkamp een mooie overzichtelijke winkel waar je in één oogopslag ziet waar je zijn moet. Zo zien we het graag en we kunnen de zaak aan iedereen aanbevelen. Gerard Hoving
    Geschreven door Klant uit nieuw weerdinge op 17-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Ter Apel is een mooie winkel met vriendelijk/deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Boels uit ter apel op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima uitleg, mooie zaak, deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant Heijne uit ter apel op 28-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    levering op tijd van de oven/magnetron. Goede uitleg en mee denken van de verkoper. Tips over eventuele toekomstige aan te schaffen producten worden gegeven door de medewerker die de oven heeft bezorgd.
    Geschreven door Klant uit sellingen op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service en advies. Persoonlijke benadering. Sympathieke mensen.
    Geschreven door Klant Van Vugt uit niederlangen op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Klant vriendelijk. Goede service. Medewerkers die goed meedenken met je aankoop.
    Geschreven door Klant Kraan uit bourtange op 23-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Ter Apel is een prachtige winkel met vriendelijke medewerkers. Ze helpen je goed en ze verkopen niet om te verkopen maar verkopen dat wat bij je past.
    Geschreven door Klant Poppen uit ter apel op 20-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed nakomen van afspraken, en je wordt goed ingelicht en op de hoogte gehouden van je bestelling
    Geschreven door Klant V Asselen uit ter apel op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Super aardige mensen, en steun de winkels ipv internet zodat winkels blijven bestaan dus ook banen.
    Geschreven door Klant Uiterwijk-winkel uit nieuw-weerdinge op 13-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    goed advies & goede service.
    Geschreven door Klant V.d. Straat uit ter apel op 12-04-2021