Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Zeer duidelijk en snel te vinden wat je zoekt.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (780)

  • Beoordeling: 9.1

    Zeer duidelijk en snel te vinden wat je zoekt.
    Geschreven door Klant uit gilze op 10-07-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Koop bij de mensen die tijd en verstand ervan hebben
    Geschreven door Klant uit goirle op 09-07-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Onze wasmachine was kapot gegaan en we konden ook wel een nieuwe stofzuiger gebruiken. In de winkel goed snel en deskundig geholpen met een goed advies en goede service. Apparaten op juiste tijdstip bezorgd en aangesloten. Zeer prettige ervaring.
    Geschreven door Klant Kramer uit tilburg op 09-07-2015
  • Beoordeling: 7.0

    Snel en goed alleen onduidelijk met internet bestellen en betalen
    Geschreven door Dhr De Waard uit tilburg op 08-07-2015
  • Beoordeling: 8.2

    niet nodig
    Geschreven door Klant uit loon op zand op 05-07-2015
  • Beoordeling: 8.7

    wij zijn erg tevreden met de prettige manier waarop we zijn geholpen. Ook de snelheid van levering en wijze van aansluiting en afvoer van de vorige vaatwasser stemt ons erg tevreden.
    Geschreven door Dhr Jongen uit tilburg op 29-06-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Is goed te lezen en niet te groot
    Geschreven door Klant uit tilburg op 27-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Ga er gerust naar toe ze weten waar ze over praten
    Geschreven door Klant Onzenoord uit tilburg op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Omgang is respectvol Er is vertrouwen Gemaakte afspraak wordt nagekomen Aflevering correct en plaatsing goed Mijn ervaring is positief!!
    Geschreven door Klant De Vries-andries uit tilburg op 23-06-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Goed en vakkundig pwrsoneel
    Geschreven door Klant uit riel op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Een tv kopen? U hoeft alleen te betalen. Wordt netjes geplaatst geinstalleerd oude tv wordt meegenomen, kortom geen koppijn
    Geschreven door Klant Schaerlaeckens uit baarle nassau op 19-06-2015
  • Beoordeling: 6.9

    Ben vlot en goed behandelt bedankt hier voor
    Geschreven door Klant Van den Dries uit tilburg op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Expert doet zijn naam eer aan voor zowel producten als personeel inclusief het personeel dat thuisbezorgd. Bovendien is Expert niet duur voor goede kwaliteit. Een aanrader.
    Geschreven door Mevr Van Burink uit tilburg op 11-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    info en hulp en advies was zeer goed.
    Geschreven door Dhr Van Boxtel uit tilburg op 11-06-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Goed te bereiken, goede service en vriendelijke verkopers.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 08-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Service is goed bij Expert. En in alle jaren waarin we klant zijn bij Expert hebben ze ons goed en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 04-06-2015
  • Beoordeling: 7.4

    staat bekend als dure winkel, ben er terecht gekomen door reclame. super service, zowel in de winkel als telefonisch en alles netjes en op tijd thuis afgeleverd en kon ook daar betalen. kortom de \"naam\" roept duur!! maar de service is helemaal top van de winkel tot in je huis en alles wat daartussen zit. ouderwetse service in een modern jasje!!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 27-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Ik houd er een goed gevoel aan over. Met de aankoop .ze weten waar ze over praten.en duidelijk in uitleg
    Geschreven door Klant Smeulders uit tilburg op 27-05-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Prima vakkundige informatie met levering van prima apparatuur.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 26-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    ik kan iedereen aanbevelen om naar expert te gaan
    Geschreven door Dhr Klerkx uit tilburg op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Prima t.v. voor dat geld en ook de grootte 32 inch en de service was goed ( plaatsen en afstellen ).
    Geschreven door Dhr Ligtvoet uit tilburg op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Overzichtelijke presentatie van de producten met duidelijke technische uitleg. Prijs kwaliteit prima. Telefonische benadering over bezorging perfect
    Geschreven door Klant Erkelens uit tilburg op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Nota bene op zaterdag om 11.30 op de algemeen Expert website een wasmachine gekocht. Binnnen een uur gebeld door De Tilburgse vestiging en om 14.00 stond de wasmachine binnen. Chapeau.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 21-05-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Vaatwasser kapot en niet meer te repareren. Hup naar Expert, Jippie de volgende dag geleverd en geplaatst!
    Geschreven door Klant Janssens uit tilburg op 16-05-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies en juiste prijs kwaliteit verhouding. Prijs aansluiten, ophangen en programmeren mag Ierts minder gezien de tijd die men daar voor nodig heeft.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 30-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd goede Service !!!!
    Geschreven door Klant Luijten uit tilburg op 30-04-2015
  • Beoordeling: 7.5

    fijne site, snelle bezorging waar je over gebeld wodrt om af te spreken
    Geschreven door Klant op 28-04-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Ik stel de persoonlijke hulp en contact zeer op prijs ook het geduld van de medewerkers om iets duidelijk uit te leggen!! Echte voor- en nazorg zeer belangrijk? Ik wens jullie goede zaken toe!
    Geschreven door Klant op 15-04-2015
  • Beoordeling: 7.0

    Ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant op 14-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundige verkoper. Zonder opdringerig te zijn kregen we een onafhankelijk advies. Verkopers dacht goed mee.
    Geschreven door Klant op 13-04-2015