Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

zeer goede service ,na een dag al de monteur in huis

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (780)

  • Beoordeling: 9.6

    zeer goede service ,na een dag al de monteur in huis
    Geschreven door Klant op 08-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Online besteld werkt perfekt.
    Geschreven door Klant op 05-04-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Wij vinden dat alles goed geregeld is
    Geschreven door Klant op 04-04-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben zowel mbt het verkoop advies als de levering/plaatsing/montage erg tevreden.
    Geschreven door Klant Oevelen op 04-04-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Goed en deskundig advies.Afspraken worden adequaat en snel nagekomen.Prima monteurs die meedenken en deskundig zijn.
    Geschreven door Klant Leemans op 01-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    AEG wasmachine zeer goed. Erg stil.
    Geschreven door Klant op 01-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    S morgens besteld en s middag al geleverd in Tilburg
    Geschreven door Klant Mathijsen op 25-03-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Service,advies en kwaliteit- prijs is zeer goed
    Geschreven door Klant Hendrikx op 25-03-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Als je bij expert binnenkomt is er gelijk aandacht voor jou als klant,zelden zo meegemaakt,prima servise,aan te bevelen,heel goed gedaan,tot ziens
    Geschreven door Klant Klemans op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb een en al lof voor de persoonlijke benadering en uitleg.Ik houd persoonlijk niet van die grote winkels waar je verloren loopt en het overzicht kwijt raakt.
    Geschreven door Klant op 19-03-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Ik ben bij expert Tilburg heel fijn geholpen, zonder dat me iets opgedrongen werd, en de verkoper speelde goed in op mijn wensen.
    Geschreven door Klant op 18-03-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Goede zaak met uitgebreid advies.
    Geschreven door Klant op 18-03-2015
  • Beoordeling: 6.2

    Beter eerst even bellen of product op voorraad is. Duurt lang voordat je je geld terug krijgt.
    Geschreven door Klant Van Griensven op 11-03-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Prima zaak met aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant Haans op 11-03-2015
  • Beoordeling: 4.6

    nvt
    Geschreven door Klant op 05-03-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Voor service en klantvriendelijkheid is Expert ten alle tijde bereid.
    Geschreven door Dhr Joosen op 03-03-2015
  • Beoordeling: 7.8

    persoonlijk ben ik prima geholpen door een medewerker, hij gaf mij niet het gevoel dat er mij iets opgelegd werd, kreeg goede uitleg over het product.
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 7.8

    prima service!
    Geschreven door Klant op 26-02-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Medewerkers van Expert leggen duidelijk en vaardig hun aangeboden artikelen uit. Ze hebben een bijzonder snelle levering en denken mee met praktische oplossingen.Bovendien zijn de producten betaalbaar en binnen Tilburg zijn ze al heel lang bekend om hun betrouwbaarheid.Ik vind het een fijne winkel.
    Geschreven door Klant op 26-02-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb een kaart voor digitale tv gekocht. Verkoper was zeer aardig en heeft hem meteen voor mij geactiveerd en getest. Hoefde de kaart thuis alleen nog maar in de decoder te stoppen. Bespaart mij weer werk.
    Geschreven door Mevr Emmen op 25-02-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Zoals ik al doorgaf, prettig personeel, prettige winkel, kundig personeel
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Snel en vakkundig geholpen bij de aankoop van een navigatiesysteem. Ik kwam voor een duurdere variant, maar die bleek ik niet nodig te hebben. Prettig dat de verkoopmedewerker dat niet voor zich hield.
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Een plezierige ervaring te kopen in een winkel met persoonlijke aandacht voor onze wensen. Zeker als er wordt meegedacht over de specifieke wensen.
    Geschreven door Klant Van den Muijsenberg op 23-02-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Online een wasmachine gekocht, na een prima overleg per telefoon, snelle thuisbezorging door twee keurige bezorgers.
    Geschreven door Klant Van Amelsfort op 23-02-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Prima Zaak. Zeker aan te bevelen
    Geschreven door Klant Van Hees op 23-02-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Beschaafd personeel met een grote kennis van zaken.Geduldig en afwachtend .Niet opdringerig.
    Geschreven door Klant op 19-02-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Bovenlader AEG via internet gevonden, telefonisch besteld bij Expert Tilburg. De volgende dag al in huis, aangesloten, aan mij uitgelegd hoe hij werkte en waar ik op moest letten. Snel en helder! De oude wasmachine mee retour genomen. Wat wil een mens meer? Bovendien aangeboden dat als er toch iets onduidelijk was, ik contact kon opnemen.
    Geschreven door Mevr Van Bossum op 17-02-2015
  • Beoordeling: 3.9

    Nonchalante dienstverlening
    Geschreven door Klant Franssen op 16-02-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Expert neemt de tijd om de vragen die wij hebben, heel duidelijk uit te leggen uit te leggen, zeker aan ons, die toch al wat ouder zijn.
    Geschreven door Mevr Brouwer op 12-02-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Kan met deze eenmalige aankoop moeilijk een beoordeling maken en toch zeker geen review hanteren. Als iemand dit wel doet na de eerste aankoop is dit van nul en generlei waarde. Mij huidige oordeel is dus ook een mening uit de losse pols.
    Geschreven door Klant op 09-02-2015