Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Voor mijn volgende aankoop ga ik zeker naar Expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (780)

  • Beoordeling: 9.4

    Voor mijn volgende aankoop ga ik zeker naar Expert
    Geschreven door Klant uit goirle op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Koop altijd bij Expert, prima zaak.
    Geschreven door Klant Stellinga uit tilburg op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    .
    Geschreven door Klant uit tilburg op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Intussen hebben buren een wasmachine en droger gekocht bij Expert
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-06-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Prettig geholpen bij aankoop in winkel. Levering volgens afgesproken voorwaarden op op afgesproken tijd. Derhalve tot nu toe
    Geschreven door Klant Lemmers - Van Oosterhout uit tilburg op 23-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Rijs uit tilburg op 17-06-2021
  • Beoordeling: 5.5

    Klant is er geen koning volgende keer niet naar winkel maar dan bestek ik via internet
    Geschreven door Klant uit goirle op 17-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert werken vriendelijke, kundige mensen die je erg goed helpen en eventueel advies geven. Ik ben heel tevreden over de producten die ik er gekocht heb.
    Geschreven door Klant Hoeckx uit tilburg op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Tilburg is voor mij de elektronicawinkel van Tilburg. Zeer goede service.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 14-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Prima product, goed advies en keurige levering
    Geschreven door Klant Mulder uit tilburg op 14-06-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Door alle aanpassingen ivm corona oogt de winkel bij binnenkomst erg rommelig. Je staat ook ver van de toonbank; de afzetting komt niet zo klantvriendelijk over
    Geschreven door Klant uit tilburg op 14-06-2021
  • Beoordeling: 6.8

    Over het algemeen een goede en klantvriendelijke service. Mogelijk door Corona wat minder keus.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 08-06-2021
  • Beoordeling: 8.9

    je wordt er gewoon goed geholpen door m.i. goed en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit tilburg op 04-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel met aandacht voor de klant en kennis van zaken
    Geschreven door Klant Van Beurden uit tilburg op 03-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Er bestaat geen betere service dan bij Expert.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ik ben er tevreden over.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 31-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    In een woord geweldig 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
    Geschreven door Klant Van der Laak uit tilburg op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Fijn geholpen. En alles netjes geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit goirle op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima geholpen in de winkel van expert.
    Geschreven door Klant Van der Veer uit tilburg op 25-05-2021
  • Beoordeling: 2.4

    Slechte ervaring w.b. levertijd, communicatie naar klant. Apparaat (vaatwasser) besteld zou op voorraad zijn. 4 Weken later nog niets binnen, weten ook niet wanneer wel. Slechte zaak
    Geschreven door Klant uit goirle op 14-05-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Heel goede hulp en service. Parkeervriendelijk
    Geschreven door Klant uit tilburg op 12-05-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Je bent echt klant en wordt persoonlijk met alle aandacht geholpen.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Adequaat, vriendelijk en deskundig personeel. Prima prijs kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Nefs uit tilburg op 30-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ben heel tevreden
    Geschreven door Klant Janssen uit tilburg op 30-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    ik raat expert aan.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 30-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    terugkerende klant. Zeer tevreden over de voorlichting, producten en leveringen
    Geschreven door Klant uit hulten op 29-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ondanks Corona alles uitstekend geregeld
    Geschreven door Klant Van den Dungen uit tilburg op 29-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn uitermate tevreden over de levering en service van Expert
    Geschreven door Klant Moonen uit tilburg op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel met kennis vriendelijkheid maar vooral service.
    Geschreven door Klant Andela uit berkel-enschot op 23-04-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Ga persoonlijk naar de winkel maak een afspraak ,je wordt uitstekend geholpen.Je krijgt heel goed advies.Ik heb het als heel prettig ervaren.
    Geschreven door Klant Breugelmans uit tilburg op 23-04-2021