Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ueberbach 9.4

I.v.m. een verjaardag had ik een product snel nodig. Via een omweg(maar wel het snelst)heeft men mij aan het betreffende product geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (842)

  • Beoordeling: 9.4

    I.v.m. een verjaardag had ik een product snel nodig. Via een omweg(maar wel het snelst)heeft men mij aan het betreffende product geholpen.
    Geschreven door Klant Ueberbach uit venray op 14-06-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Nvt
    Geschreven door Klant Van Meijel uit venray op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit venray op 08-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    vriendelijk deskundig personeel
    Geschreven door Klant Arts uit venray op 02-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service in de winkel. Niet te opdringerig. Goed advies bij de levering door de medewerker van Expert. Vriendelijk en behulpzaam, top!
    Geschreven door Klant Denissen uit venray op 02-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    ik heb geen klachten, dus ik ga met plezier naar Expert
    Geschreven door Klant Bollen uit venray op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.0

    goed
    Geschreven door Klant uit velden op 31-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is goed.
    Geschreven door Klant Van Dijck uit venray op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    oke
    Geschreven door Klant uit venray op 26-05-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Keurig en netjes geholpen. Goed advies!!
    Geschreven door Klant uit heide op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    moet de vaatwasser nog krijgen dus later hoor je nog wel.............
    Geschreven door Klant uit venray op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon goede zaak met uitstekende service al jaren
    Geschreven door Klant uit holthees op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Misschien niet altijd de goedkoopste, maar de service maakt dat meer als goed.
    Geschreven door Klant uit holthees op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Van Kempen uit venray op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Als je een tv zoekt. Ga naar Expert. Ze helpen je uitstekend en luisteren perfect naar je wensen. Zeer goede service ook na aankoop.
    Geschreven door Klant uit venray op 20-05-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Geen commentaar
    Geschreven door Klant uit venray op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijke medewerkers en goede service! Als ik weer iets nodig heb, ga ik zeker terug
    Geschreven door Klant uit overloon op 07-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vanwege rugklachten was ik op zoek naar een warmtekussen. Zelfs dit hadden ze op voorraad. Lekker snel geholpen.
    Geschreven door Klant Baars uit venray op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijke goede bediening
    Geschreven door Klant Lüschen uit venray op 30-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Geen.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 29-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn zeer tevreden met expert.
    Geschreven door Klant Janssen uit venray op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    had telefoon contact werd meteen geadviseerd om te komen heb ik gedaan en werd meteen prima geholpen
    Geschreven door Klant Roffers uit venray op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    goed en duidelijk advies, en ook nog erg vriendelijk!
    Geschreven door Klant Van Dijck uit leunen op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Heel fijn product, lijkt wel groter, maar klein maar fijn
    Geschreven door Klant uit venray op 26-04-2021
  • Beoordeling: 6.6

    ik ben blij met Expert
    Geschreven door Klant uit vlieringsbeek op 24-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    in de afgelopen jaren regelmatig producten bij Expert aangeschaft, altijd tot volle tevredenheid geholpen, dus uitstekende service van de medewerkers
    Geschreven door Klant Land uit venray op 21-04-2021
  • Beoordeling: 3.8

    Te weinig keuze in merken en prijsklasse in mijn geval soundbar
    Geschreven door Klant Janssen uit leunen op 20-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik koop bij Expert omdat het makkelijk toegankelijk is. Er wordt goed naar de klant geluisterd en men heeft voor mij zelfs bij een Expert buiten mijn regio gevraagd het product voor mij te verkopen en dat is ook heel kundig en naar tevredenheid gebeurd. Ik zal zeker weer kopen bij Expert.
    Geschreven door Klant Choennie uit heemskerk op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam snelle levering
    Geschreven door Klant uit leunen op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Heel erg fijne en mooie vaatwasser erg stil doet het super goed 👍
    Geschreven door Klant Verbakel uit venray op 14-04-2021