Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Berends 9.4

Door de hulp van een ander Expert filiaal toch nog mijn moeilijk leverbare tv bij Expert Wageningen kunnen vinden en gelijk op kunnen halen. Helemaal blij hier.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (974)

  • Beoordeling: 9.4

    Door de hulp van een ander Expert filiaal toch nog mijn moeilijk leverbare tv bij Expert Wageningen kunnen vinden en gelijk op kunnen halen. Helemaal blij hier.
    Geschreven door Klant Berends uit leersum op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede informatie in de winkel en bezorging met goede service.
    Geschreven door Klant Fisher uit ede op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Geen interesse in
    Geschreven door Klant uit ede op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Blij met een zaak als Expert in Wageningen.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    ga teminste zo door.
    Geschreven door Klant Smit uit rhenen op 12-11-2020
  • Beoordeling: 3.5

    Een echte kut zaak
    Geschreven door Klant Van Essen uit lelystad op 10-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service
    Geschreven door Klant uit wageningen op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    grote verscheidenheid van producten, goede informatie en prettig medewerkers!
    Geschreven door Klant Van Wijk uit wageningen op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima zaak met een zeer persoonlijke tint voor de klant. Deskundig personeel dat meedenkt met de klant.
    Geschreven door Klant uit ede op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Prima assortiment en zeer goede behandeling en product informatie,
    Geschreven door Klant uit wageningen op 08-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies, goed geplaatst/ aangesloten, goede service, Prima bedrijf
    Geschreven door Klant uit wageningen op 08-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Prima zaak!
    Geschreven door Klant Gudde uit wageningen op 06-11-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Een prima koelkast/vriezer-combinatie, echter bij aanschaf raad ik aan wel het model te gaan zien in het echt. Een als zilverkleurig omscheven koelkast/vries combinatie viel in het echt als grijskleurig uit. De geluidproductie is hoger dan verwacht.
    Geschreven door Klant Van der Marel uit rhenen op 05-11-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Goed geholpen, snel besteld, snel geleverd!!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik geef zeker ouderen mensen wel aan om het persoonlijk te gaan kopen de jongeren doen het liever met de computer daar zijn wij niet mee op gegroeid Ik vindt 20,00 voor mijn een hoop geld omdat ik elke Weekvan 55,00 moet rond komen komen
    Geschreven door Klant uit bennekom op 05-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Keurige behandeling, prima waar
    Geschreven door Klant uit wageningen op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Deze zaak is een aanrader goed in service En een prima aflevering Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van der Meijde uit renkum op 04-11-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Doen we nog niet. In uw enquete vragen ontbreekt vaak de optie n.v.t. Niet van toepassing. Er moet soms een uitweg zijn in geval men (nog) geen cijfer of opinie kan geven. DIT IS GEEN REVIEW
    Geschreven door Klant uit bennekom op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Ondersteun de lokale ondernemer!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel. Prettige en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Hiemstra uit wageningen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn heel tevreden over Expert Wageningen, wij zijn zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit bennekom op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service! Per ongeluk 2 x betaald, snel mijn geld weer terug op mijn rekening, top!
    Geschreven door Klant Van den Broek uit renkum op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    nee is niet nodig
    Geschreven door Klant uit bennekom op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit rhenen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wasmachine en droger van AEG aangeschaft. Keurig volgens afspraak geleverd en (op zolder!) geplaatst en aangesloten. Vriendelijk en kundige medewerkers die ook nog eens heel voorzichtig waren met het naar zolder brengen van de nieuwe apparatuur en het meenemen van de oude wasmachine.
    Geschreven door Klant Lijkendijk uit arnhem op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We hadden een nieuwe vrieskast nodig, en wilde toch eerst even contact met de winkel in Wageningen over hoe het allemaal in zijn werk ging. We zijn uitgebreid voorgelicht over het hele proces inclusief de mogelijkheden bij afleveren. Bestellen verliep vervolgens prima, en ook het afleveren was tot in de puntjes verzorgd ! Weer een dik tevreden klant erbij, met bij deze nog even een pluim voor de vriendelijke medewerkers van het filiaal in Wageningen.
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 31-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik word altijd prima geholpen en de service is prima. Ook de kwaliteit ben ik over te spreken
    Geschreven door Klant uit bennekom op 30-10-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Gekozen voor LG Oled 55”. Prachtig beeld. Wel groot maar dat wisten we. Levering geheel volgens afspraak. Installatie uitstekend gedaan.
    Geschreven door Klant Gorkum uit wageningen op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Bekwaam personeel wat meedenkt en waar je op kan rekenen van advies tot en met garantie.
    Geschreven door Klant Rob Mooi uit wageningen op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Vlotte levering vaatwasser met dank aan Herbert!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 24-10-2020