Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Hoop 8.1

Prima zaak met prima keuzes en deskundige hulp bij het uitzoeken van de spullen in de winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (974)

  • Beoordeling: 8.1

    Prima zaak met prima keuzes en deskundige hulp bij het uitzoeken van de spullen in de winkel
    Geschreven door Klant De Hoop uit bennekom op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant Vierkant uit rhenen op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goed geholpen in de winkel en snelle bezorging
    Geschreven door Klant uit wageningen op 21-10-2020
  • Beoordeling: 6.6

    Voorlichting over producten in winkel is goed; bij het bezorgen/installeren moet je wel de goede monteur treffen; onze ervaring met dat dat laatste aspect is niet best. Overigens biedt Expert Wageningen parkeren op eigen terrein, wat een positief punt is.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    het advies van deze wasmachine is zeer goed . En bevalt heel goed nooit een voorlader gehad . Heel fijn .
    Geschreven door Klant uit renkum op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Voor ons fijne winkel lekker dichtbij. Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Daniel uit randwijk op 21-10-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Ik heb de afgelopen jaren verscheidene witgoed apparatuur gekocht bij expert waaronder een koelkast, wasmachine, gasfornuis, stofzuigers en diverse onderdelen. De eerste drie aankopen zijn keurig thuis geïnstalleerd en ik ben tevreden over de service. Duys al met al een tevreden klant
    Geschreven door Klant uit renkum op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Alles keurig geregeld . Fijne winkel afspraak is afspraak . We kijken al uit naar het volgende wat we daar gaan kopen .
    Geschreven door Klant Peelen uit bennekom op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Altijd een professioneel en vriendelijk contact met een prima service.
    Geschreven door Klant Janssen uit wageningen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Totaalbeeld GOED
    Geschreven door Klant uit wageningen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    zie vorige bladzijde
    Geschreven door Klant uit bennekom op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Vakkundig en vriendelijk personeel bij uitstekende producten 👍🏻
    Geschreven door Klant uit renkum op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Opnieuw prettig, professioneel en informatief geholpen bij dit filiaal door medewerkers met hart voor de zaak!
    Geschreven door Klant Van Dijk uit veenendaal op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Perfect geholpen. Perfect artikel bezorgd. Perfect en netjes de bezorger Ga zo door .
    Geschreven door Klant uit bennekom op 20-10-2020
  • Beoordeling: 5.9

    Een redelijke behandeling tijdens de verkoop. Persoonlijk vond ik de volledige betaling van de koopsom (verplicht volgens verkoper) erg overtrokken en niet toepasselijk. Ik heb het wel gedaan omdat ik dit artikel Koel/vriezer erg hard nodig had i.v.m. de feestdagen in vooruitzicht. Vreemd vond ik ook dat kort na betaling en levertijd 1e afspraak meermalen bericht kreeg dat het apparaat nog niet te leveren was en pas later kwam. Ik vind dat vind wel erg jammer. Ik wil ook graag met de feestdagen iets kunnen serveren voor de genodigde, Net als iedereen dat ook zou wel willen doen, of vind Expert dat anders.
    Geschreven door Klant uit ede op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Prettige winkel met zaken kundig advies.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Vakkundig advies. Goede service en snelle levering en plaatsing van vaatwasmachine. Kon zelfs geen koffie aan monteur kwijt!
    Geschreven door Klant Van de Sluis uit wageningen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    zeer goede service,ook goede deskundigheid
    Geschreven door Klant Carsouw uit ede op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    alles netjes bezorgd ,en alle verpakkingen en oude koelkast meegenomen.
    Geschreven door Klant uit bennekom op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, kennis van zaken, kortom een zeer prettige zaak , waar ik zeker terug kom.
    Geschreven door Klant Van de Beek uit wageningen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 5.9

    Producten zijn goed en de deskundigheid van het personeel ook. Helaas mist de extra service en de bezorgkosten zijn vrij duur, bij een zwaar product rekenen ze een extra man van 15 euro boven op de bezorgkosten.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben altijd goed geholpen, goede service
    Geschreven door Klant uit wageningen op 01-10-2020
  • Beoordeling: 7.9

    goede service, groot assortiment 👍👌en adequaat geholpen👌👌👍👍
    Geschreven door Klant Elings uit wageningen op 25-09-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Prima adviseurs bij Expert in Wageningen komen er graag.
    Geschreven door Klant Van Dorland uit renkum op 21-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima winkel met goed assortiment producten. Meedenken en oplossen, waar er leveringsproblemen waren (a.g.v. corona)
    Geschreven door Klant Ploeg / Ter Horst uit rhenen op 21-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant Bons uit wageningen op 18-09-2020
  • Beoordeling: 4.5

    Weinig hulp van de verkoper bij het maken van een keuze. Eigenlijk maakte de verkoper de keuze voor mij zonder iets te zeggen over (goedkopere) alternatieven.
    Geschreven door Klant Van der Bend uit wageningen op 16-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit wageningen op 15-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede winkel met vriendelijke personeel en voldoende keuze.
    Geschreven door Klant Albers uit wageningen op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne binnenkomst,juiste uitleg. Weet de informatie correct over te brengen.
    Geschreven door Klant uit bennekom op 14-09-2020